This version of the page http://press.unian.net/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-16. The original page over time could change.
UNIAN
інформаційне агентство

вівторок, 16 липня 2013
рус | eng  
 ФОТО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  МОНІТОРИНГ  |  РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ
    
Економiка  Військо  Культура  Новини ЄС  Здоров`я  Київ  Харків  Транспорт  Релігії  Архів  Енергетика  Кримінал


Організація та проведення прес-конференцій

Контакти: т/ф. 279-35-23, presszal#unian#net
Редактор-завідувач Ірина Головатенко  +38 050 441 17 76 
Заступник керівника Тетяна Одноліток  +38 050 352 71 87

   Прес-конференція в агентстві УНІАН - це значно більше, ніж зустріч з журналістами. Щоб переконатися у високій ефективності прес-конференцій, які проводить агентство УНІАН, досить хоча б один раз подивитися будь-який випуск телевізійних новин чи відкрити будь-який номер центральної газети. Там обов'язково будуть матеріали, підготовлені за прес-конференціями, проведеними агентством УНІАН.

 

    Отже, замовляючи прес-конференцію у нашому конференц-залі на Хрещатику, Ви отримуєте гарантію того, що про неї заздалегідь довідаються журналісти провідних столичних редакцій та іноземних кореспондентських пунктів. Крім того, УНІАН має можливість залучити до заочної участі у конференції журналістів практично з усіх регіонів України чи країн світу, а також тисячі користувачів Інтернету в Україні та світі.

    Для цього наше агентство першим в Україні освоїло проведення прес-конференцій в мережі Інтернет. Під час прес-конференції, яка проводиться у конференц-залі УНІАН і одночасно в мережі Інтернет, її учасники почергово відповідають на запитання з залу та з Інтернету. Така конференція може транслюватися в Інтернеті одночасно у трьох режимах - текстовому, режимі реального звуку та в режимі реального відео. Це дозволяє оперативно приймати прямий репортаж із конференц-залу усім користувачам мережі Інтернет, незалежно від їх технічної озброєності.

    Наш фотокореспондент під час прес-конференції здійснює репортажну зйомку події електронною камерою з записом на CD ROM. Фото з проведеної прес-конференції в УНІАН ви можете замовити разом з основним пакетом послуг. За Вашим бажанням найцікавіші, на Вашу думку, знімки можуть бути виставлені в фотовітринах УНІАН.

    Для проведення презентацій зала УНІАН обладнана плазмовим телевізором діагоналлю 106 см та зчитувальними пристроями для будь-яких носіїв.

       УНІАН покращує умови для доповідачів і журналістів – у приміщенні прес-центру  існує можливість безкоштовного доступу до Інтернет за технологією Wi-Fi.

 У разі потреби в доступі до Інтернет під час проведення прес-конференції, Ви легко зможете це зробити, завдяки наявній бездротовій мережі. Застосування протоколу DHCP гарантує просте й швидке налаштування з’єднання – все, що потрібно, це увімкнути модуль Wi-Fi, якщо він вимкнений, та обрати мережу UNIAN.wifi.wnet.ua (якщо мережа не була знайдена автоматично, запустіть пошук).

Технічне забезпечення даної послуги надає партнер УНІАН – компанія Wnet (ТОВ «Дабл-Ю-Нет»)

Аудіо- та відеотрансляція прес-конференцій, брифінгів та інших заходів з прес-залу УНІАН в мережі інтернет.

 Якщо Ви хочете, щоб вашу прес-конференцію або будь-яку іншу подію, яка відбувається в прес-залі УНІАН, можна було побачити (або почути) в будь-якій точці України та світу в прямому ефірі, - Вам надається така можливість за рахунок застосування технології потокового мовлення в інтернет.

Доступ до трансляції здійснюється за такими адресами:

Відео трансляція

Аудіо трансляція

Для перегляду користувачам інтернет достатньо мати комп'ютер з операційною системою Windows (98, ME, 2000, XP) зі встановленою програмою WindowsMedia PLayer (версії 6 і вище) або Linux із встановленими програмами mplayer чи VLC (Videolan Client).

Для того, щоб слухати аудіотрансляцію, можна застосовувати будь-який стандартний програвач інтернет-аудіо (WindowsMedia Player, WinAmp, RealPlayer,VLL та ін.)

Трансляція ведеться у форматі WindowsMedia Video 6 (розмір кадру 288х230, кодек WMV2, 32Кбит/с МР3, 25 кадрів/с) - відео і MP3-аудио (64Кбит/с МР3).

Для нормального перегляду відео необхідне підключення до інтернет з пропускною спроможністю каналу не менше 256Кбіт/с, для аудіо - не менше 64Кбіт/с.

За додатковою домовленістю можливе розміщення посилань на інтернет-відео-аудіотрансляцію на веб-ресурсах замовника, наприклад - розміщення запису заходу для подальшого завантаження. Крім того, можливий запис у високому розширенні (до 720х576).

Технічне забезпечення даної послуги надає партнер УНІАН - компанія Wnet (ТОВ "Дабл-Ю-Нет" )

 

   АНОНСИ КОНФЕРЕНЦІЙ
13:30 16.07.2013 "Інцидент з Президентом Польщі в Луцьку: офіційна заява організації "Слов'янська гвардія"
15:30 16.07.2013 "Перший шкільний планшет ZnayPad – прискорювач електронної освіти в Україні"

Липень « 2013 »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
«««  •  »»» 
Експорт в RSS   |  Контакти   |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ