This version of the page http://www.factor.ua/structure/tcfactor/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-15. The original page over time could change.
Торговельний центр «Фактор» - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Підприємства
Видавничий будинок «Фактор»
Видавництво «Пелікан»
Аудиторська фірма «Фактор-Аудит»
Друкарня «Фактор-Друк»
Служба передплати і кур’єрської доставки «Фактор-Преса»
Торговельний центр «Фактор»
Освітній центр «Фактор»
Нові напрямки бізнесу
Робота у корпорації

Торговельний центр «Фактор»

Сьогодні Торговельний центр «Фактор» — це гнучка й розвинута структура, що об'єднує представництва в усіх регіонах України. З нами співпрацюють понад 80 альтернативних служб передплати щодо періодичних видань, понад 250 контрагентів стосовно довідково-методичної літератури і понад 150 — щодо художньої. Це дозволяє клієнту з будь-якого регіону нашої країни знайти в особі корпорації «Фактор» відданого друга та надійного помічника в роботі.

Щоб забезпечити безперебійне постачання замовників, діє чітко налагоджена система взаємодії всіх структурних підрозділів Торговельного центру:

  • відділ роздрібної торгівлі;
  • служба збуту, що складається із:
    • відділу забезпечення та контролю виконання замовлень у складі:
      • сектора оптової торгівлі;
      • сектора альтернативної передплати;
      • сектора редакційної передплати;
    • відділу експедирування;
    • складу.

Завдяки цьому всі замовлення, що надходять, оперативно обробляються та виконуються безпосередньо в день отримання. Крім того, для постійних клієнтів та оптових покупців Торговельного центру «Фактор» застосовується широка система знижок і відстрочень платежів.

Увесь асортимент продукції, що пропонується Торговельним центром, важко перелічити. Це передплата газет «Податки та бухгалтерський облік», «Бухгалтерський тиждень» і «Власне Діло», «Бюджетна бухгалтерія», «Бухгалтерські вісті», «Будівельна Бухгалтерія», а також журналу «Бухгалтер» і газети «Бухгалтер & Комп'ютер». Це понад 150 найменувань довідково-методичної та художньої літератури Видавничого будинку «Фактор», а також література інших видавництв України та Росії з бухгалтерського обліку та оподаткування щодо всіх галузей господарської діяльності, економіки, статистики, фінансів та банківської справи; понад 500 найменувань бланків бухгалтерського обліку, у тому числі так званих «бланків суворого обліку», до 2000 найменувань канцелярських товарів, ділових аксесуарів, офісного приладдя і багато що інше.

Звернувшись до одного з представництв Торговельного центру в містах України чи безпосередньо до сектора редакційної передплати, клієнт може оформити передплату періодичних видань Видавничого будинку «Фактор» у необхідній комплектації на будь-який термін, у тому числі так звану «ретро-передплату», тобто отримати видання за попередній передплатний період.

Відділ роздрібної торгівлі, що об'єднує 7 спеціалізованих магазинів та 18 торговельних точок у Харкові, пропонує своїм клієнтам увесь асортимент товарів Торговельного центру «Фактор», а також приємну можливість отримання улюблених видань безпосередньо в магазині, економлячи таким чином на їх доставці — адже передплата здійснюється «з перших рук». Крім того, у роздрібній мережі Торговельного центру стало доброю традицією дарувати сувеніри та подарунки постійним покупцям, проводити лотереї, розіграші призів.

Широкий спектр товарів та послуг, високий рівень обслуговування, професіоналізм та щире прагнення працівників допомогти кожному клієнту отримати в максимально короткий строк усе необхідне роблять Торговельний центр «Фактор» надійним помічником у роботі для десятків тисяч підприємств на всій території України.

Торговельний центр «Фактор» постійно розширює спектр своїх пропозицій. Для тих, хто звик економити свій час, працює служба сервісного обслуговування офісів «Фактор-Експрес». Замовлений тут товар покупець отримує із доставкою безпосередньо до офісу.
В електронному магазині «Фактор» можна знайти анотації на літературу, ознайомитися з цінами на товари й послуги Торговельного центру і, звичайно, не виходячи з офісу, замовити все, що необхідно для ефективної роботи.




Сайти корпорації «Фактор»:

Сьогодні у корпорації успішно працюють понад 1500 фахівців кількох десятків професій.

Видавництво «Пелікан» – дипломант міжнародних книжкових виставок, неодноразовий переможець конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».
Copyright © 2004–2013 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2013 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09