This version of the page http://zz.te.ua/25649/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-14. The original page over time could change.
Сергій Притула “піднімав” сонний Тернопіль | Новини Тернополя і області – За Збручем

Сергій Притула “піднімав” сонний Тернопіль

19/03/2011 0
Розмір тексту:
версія для друку

У четвер з самісінького ранку Театральний майдан Тернополя заполонили  люди. Переважно школярі та студенти, хоча у натовпі вистачало і солідних дядечок з тітоньками. Міський голова разом із заступниками теж відволікся від буденних справ й о восьмій годині (!) прийшов на майдан.

Здавалося б, що за ажіотаж такий? Як виявилося, у місто приїхав наш земляк Сергій Притула разом з творчою групою ранкового шоу «Підйом», що виходить на Новому каналі.

Тиждень тому стартував всеукраїнський тур цієї програми з символічною назвою «Марафон Бадьорих ранків». Ведучі Ольга Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан по черзі їздять Україною та з головних площ кажуть городянам: «Доброго ранку!» «Підйомівці» побувають у 25 містах, а серед перших відвідали Тернопіль. Звичайно,  будити рідне місто вирядили колишнього кавеенника і ді-джея Сергія Притулу.

Незважаючи на холод, який пробирав до кісточок, ніщо не завадило проведенню перфоменсу. Початок був вельми патріотичний. Сергій попередив студію, що в галицьких родинах прийнято щоранку співати… Гімн. А підтвердити, що тернополяни роблять це гідно, запросив камерний хор обласної філармонії. «Ще не вмерла України ні слава, ні воля» почули у прямій трансляції сотні тисяч глядачів у всій країні. Співочий у нас край!

До речі, це одна з родзинок туру – знайти і показати місцеві таланти.  Одразу після виступу хору для тих, хто ще не прокинувся, перед драмтеатром заграв духовий оркестр. Не встигли присутні отямитися, як на сцені з’явився не менш бадьорий гурт «Алоізій Карамболь». Але приз глядацьких симпатій, якби такий був, забрав би екзотичний колектив Тернопільського медуніверситету. Четверо шоколадних мешканців теплих країн вийшли на сцену у вишиванках і підкорили всіх народною  піснею «Ой чорна, я си чорна».

Ольга Фреймут і Олександр Педан, які весь час були віртуально присутні на знімальному майданчику в Тернополі,  зізналися: подібного ніколи не бачили та не чули! І висловили жартівливе припущення, що голосисті темношкірі артисти – це насправді «Піккардійська терція»… після гастролей Африкою.

Узагалі, гумору було багато – і це неабияк зігрівало, як і кава, якою пригощали всіх охочих. Від бажаючих взяти участь у конкурсах не було відбою, планували також, що відбудеться флеш-моб вишиванок. Проте тернополяни злякалися вітру і масову акцію довелось відмінити. Хоча у десятка мешканців міста з-під теплих курток таки виглядав комірець вишитої сорочки. А Сергій Притула вишиванку завбачливо одягнув на теплий светр.

Ближче до завершення ефірного часу тернополяни ще й  спілкувалися з учасниками гурту «Танок на Майдані Конго», які прийшли у студію «Підйому» в Києві. І так енергійно заспівали їхнє «Зроби мені «Хіп», зроби мені «Хоп», що артисти на мить втратили дар мови.

Отакий бадьорий ранок видався у Тернополі. Після шоу люди розходилися з усмішками, заряджаючи усіх зустрічних  чудовим позитивним настроєм…

Антоніна Брик, «Свобода»

  • Теги:
    • Притула
    • Тернопіл
    • Фреймут
Loading...

Додати свій коментар

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Name

Email


*

Коментар

Погода, Новости, загрузка...

Погода

Опитування

  • Що робити дітям і підліткам під час літніх канікул?

    Результати

     Loading ...
  • Архів опитувань
Вакансії в Тернополі
Секретар керівника
Торговий представник
Рекрутер
Сис адмін
Кредитний експерт
работа Днепропетровск офис-менеджер