This version of the page http://www.pohlyad.com/blogs/n/7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-14. The original page over time could change.
Янукович і динозаври 
Новий Погляд, інтернет-видання
"Свобода" відхрещується від інциденту з яйцем і Коморовським у Луцьку•  19 іноземців, що приїхали на військові навчання на Львівщину, потрапили до лікарні•  Яценюк закликає не використовувати у політичних інтересах 1025-ліття Хрещення Русі-України•  Історія повинна примиряти, а не розділяти народи, - Коморовський •  На Волині в президента Польщі кинули яйцем•  На білорусько-українському кордоні затор із 250 автомобілів•  Регіонал нарахував уже 25 тушок, що уже "сидять на валізах"•  Для друзів Вілкула запросили дівчат з Playboy•  У Чорному морі катер наїхав на двох чоловіків, які купалися •  Упродовж доби в Україні потонули 9 людей•  
04.06.2013   16:52
Роман ОНИШКЕВИЧ

Керівник Центру експертних досліджень «Тема»

Янукович і динозаври

Перед виборами президента у кандидатів зриває дах. Ні, я жодним чином не намагаюся стверджувати, що вони адекватні люди і в «будній день», однак у переделекційних конвульсіях дурість кожного стає набагато помітнішою.
Правду кажучи, я не в захопленні від менеджерського таланту Віктора Ющенка. Мені гидко дивитися на усмішку Юлії Володимирівни, яка дедалі більше схожа на сумнозвісний оскал Віктора Медведчука. Я дивуюся з Арсенія Яценюка, який буквально за кілька місяців дозволив політтехнологам перетворити себе із перспективного політика на паяца. Але є ще один чоловік, якого усіма зусиллями не можуть перетворити з паяца на політика. Це – Віктор Федорович Янукович. Інколи мені його навіть шкода. Зі всього видно, що мужик, в принципі, непоганий. Із ним би чарку випити під оселедчик із цибулькою. Чи пивця хлебнути під в’яленого лящика, присмаченого сороміцьким анекдотом. Але чого ти, чоловіче, поперся в політику. Ні, щоб узяти за приклад Рината Леонідовича. Пан Ахметов і багатший, і мудріший, але ж не преться ні в президенти, ні в прем’єри. А Януковичу тре’! Тре’ і хоч ти лусни!
Чого я, власне, ні з того ні з сього вчепився до Януковича. Просто замилувався його черговими перлами, які стосуються безпосередньо моєї малої батьківщини, сиріч Західної України. Отож, у четвер Віктор Федорович, коментуючи триклятий грип, видав таке: "Звідки ці епідемії? Від цих проблем. Цього року понад тисяча будинків стоїть без тепла, понад 500 тисяч людей живуть в холоді… Подивіться, що робиться з вивезенням сміття! Я побував у Західних регіонах. Я вам скажу, там не те що мутанти будуть, ці віруси, там динозаври скоро будуть, тому що все завалено сміттям".
Ніхто не каже, що у Львові чи деінде на Галичині ідеальна ситуація зі сміттєзвалищами. Але не Януковичу про це говорити. Коли він був прем’єр-міністром, проблеми, значить, не існувало. А тепер, бач, динозаври, ввижаються. Боюся, що в уяві Віктора Федоровича ці динозаври обов’язково виступають проти двомовності, агітують за НАТО, визнають Голодомор і шанують Степана Бандеру. Ви все зрозуміли, добродії «динозаври» із Західної України? Якщо не зрозуміли, то мені шкода. Якщо зрозуміли все правильно, то, вилікувавшись від грипу, зробіть собі заштрик від ідіотизму. Аби менше лунали бздури: «А чому ж не голосувати за Януковича, він же хороший…». Бо мисливці на «динозаврів» скоро можуть вийти на полювання. І «динозаври», перетворяться на зайців, яким доведеться тікати від мовних «двостволок» Януковича, Шуфрича, Писарчука і Табачника. 

 

Інші публікації цього автора
RedTram