This version of the page http://www.pohlyad.com/blogs (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-14. The original page over time could change.
Новий Погляд, інтернет-видання 
Новий Погляд, інтернет-видання
«Карпати» знову осоромилися: автогол і чергова поразка•  Запорізькій активістці в "дурці" до суду почали колоти препарати•  Серед загиблих у ДТП під Москвою є українець•  Папа Римський помолився за жертв Волинської трагедії•  «Ніч у Львові» запрошує на останню ніч екскурсій•  У Києві автомобіль з п'яною компанією ледь не влетів в озеро•  Молодик їхав аж їз Запоріжжя, щоб вимазати Коморовського яйцем. П'яним він не був, - міліція•  За правління Януковича кількість акцій протесту в Україні зросла майже на 60%•  Нардеп назвав постраждалих міліціонерів симулянтами •  "Свобода" відхрещується від інциденту з яйцем і Коморовським у Луцьку•  

Блоги / Автори


Ольга ТКАЧЕНКО

Історія про міліцію, Стокгольмський синдром і два ящики помідорів

14.07.2013 13:07

 На тлі подій у Врадіївці увесь інформаційний простір переповнений повідомленнями про все нові і нові нахабства правоохоронців. Додав олії у інформаційне вогнище ще й скандал навколо Святошинського райвідділу міліції.

Юрій КУЖЕЛЮК

Жорстока правда

08.07.2013 14:00

 Позавчора прийшли за твоїм сусідом знизу – ти мовчав, вчора прийшли за сусідом зверху – ти мовчав, коли сьогодні прийшли за тобою – захистити тебе нікому (мудрість політв’язня).

Олег КАНІВЕЦЬ

Хто з міністрів жирує на зарплаті стрийських двірників?

03.07.2013 12:29

 У Стрию працівники комбінату комунальних підприємств пікетували управління держказначейства. Люди вимагали своєї зарплати.

Юрій ВІНЯРСЬКИЙ

В очікуванні Семюеля Кольта

02.07.2013 11:15

Останнім часом в Україні відбулось ряд подій, які свідчать про серйозний наступ на свободу слова і демократію. Правовий нігілізм і протизаконна діяльність саме тих органів, яким законодавством відведено роль охорони цього самого закону і правопорядку, просто зашкалює.


Дарина ПОПІЛЬ

Коли нам стало незатишно у власному дворі (місті, країні)

30.06.2013 11:27

Декілька років тому ми з подругою вкотре поїхали на наукове стажування до Варшави, на наш превеликий жаль, поселили нас не в милому гуртожитку-готельчику близько самого центру міста, де ми вже знали і любили кожен камінчик, а в страшнючому гуртожитку в найгіршому районі Варшави, що зветься "Прага".

Олег КАНІВЕЦЬ

Клініка «гомо совєтікуса» Колєснічєнка

24.06.2013 17:21

 Що можу сказати на загал про висловлювання Колєснічєнка, який заповзявся шукати нацистських злочинців серед вояків УПА? Відповім одним словом - клініка!

Роман ОНИШКЕВИЧ

22 червня. Ремарк

22.06.2013 20:30

 Хтось 22 червня відзначає початок Великої війни, вириваючи її із контексту Війни світів. А хтось, дай Бог, згадає людину, чиє життя не можливо уявити не в контексті війни.

Ігор ВАСЮНИК

Угода з «Шевроном»: знову непрозорий розподіл прибутків

21.06.2013 18:16

 Львівська та Івано-Франківська обласні ради отримали на затвердження Угоду між державою і «Шеврон Юкрейн Б. В.» про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах Олеської площі. Цього разу уряд не засекречував угоду і експерти мають можливість проаналізувати зміст та обговорити умови розподілу. Тема не є новою, оскільки вже кілька місяців відбувається жваве обговорення підписання подібної угоди з «Шелл» щодо видобутку сланцевого газу.

Маркіян ЛОПАЧАК

Двоставковий тариф і масні руки Садового

20.06.2013 15:25

 Двоставковий тариф вигідний для теплокомуненерго і чиновників, бо створює максимально зручну схему для розкрадання коштів.

Ольга ТКАЧЕНКО

Потрібен фізичний контакт

18.06.2013 13:22

 Нещодавно думала про об'єднання України. Для мене днями постало руба оце одвічне питання —  за вагою гамлетівське — як зшити розрізане полотно неньки України? Скоритись долі і прийняти детермінаційну розірваність чи плисти проти течії фатуму і, борсаючись у суспільному морі, таки прагнути цього рятівного об'єднання?

12»