This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news3217 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-14. The original page over time could change.
JAGUAR ПРЕДСТАВИТЬ НОВИЙ XKR-S НА ЖЕНЕВСЬКОМУ АВТОСАЛОНІ / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ New XK XF
Сервіс та аксесуари Акції Новини Гарячі пропозиції Тест-драйв журналістів Замовити тест-драйв


Новини

JAGUAR ПРЕДСТАВИТЬ НОВИЙ XKR-S НА ЖЕНЕВСЬКОМУ АВТОСАЛОНІ

1 березня 2011 року на Женевському Мотор Шоу Jaguar презентує автомобіль серійного виробництва з надзвичайним потенціалом – новий XKR - S.

Це нова, надзвичайно приваблива модель в лінійці XK, яка пропонує водіям свіжий вибір серед розкішних автомобілів класу GT.

Завдяки вдосконаленому двигуну V 8 з наддувом, покращеній підвісці та новому аеродинамічному дизайну, XKR-S є унікальним відображенням славнозвісної філософії Jaguar: поєднання GT розкоші з неймовірною продуктивністю.

“XKR-S є сміливою та вражаючою новою моделлю для Jaguar,” – говорить Адріан Холк, новий Бренд-директор Jaguar. “Ми сподіваємося привабити лояльних та нових ентузіастів Jaguar, не байдужим до комфорту та розкоші, поєднаних з надихаючою динамікою, які може запропонувати лише Jaguar.”

XKR-S вражає потужністю в 550 к.с. та крутним моментом 680Нм, завдяки чому максимальна швидкість сягає 300км/год. Показники продуктивності говорять самі за себе: розгін від 0 до 100 км/год здійснюється за 4.2 с., а від 0 до 160 км/год - за 8.6 с.


XKR-S – це не лише найшвидший Jaguar за часи існування бренду, але й найбільш жвавий, керований та чуттєвий до дій водія. Ця модель має сильний, алюмінієвий кузов XK для забезпечення унікальної керованості та економічності. Зважаючи на показники продуктивності, XKR-S - єдиний в своєму класі автомобіль, викиди CO2 якого складають менше ніж 300 г / км.

Вдосконалена підвіска пропонує виключну точність, контроль та чуттєвість до дій водія, в той час як перепрограмована система адаптивної динаміки дозволяє водію дослідити всі переваги неперевершеного керування.

повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д