This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-13. The original page over time could change.
Новини УАВПП / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини УАВПП

  • 11 липня 201320 журналістів будуть якісніше виконувати свою громадську місію: допомагати людям жити активно

    Українці готові і хочуть приділяти більше часу активному життю. Так, за останні 15 років майже на 20% зросла популярність прогулянок містом та на 5% - відвідувань спортклубів. Натомість на 36% зменшилась популярність проведення дозвілля на городах, на 9% менше українці ходять у гості та на 5% менше сприймають шопінг як вид дозвілля.

    Про це слухачам сьомого модулю Університету Журналістської Майстерності, який відбувся 4-5 липня в Києві, розповіла Ольга Гаригіна, керівник відділу аналітики постійних та медіа досліджень компанії TNS Україна.


    Докладнiше
  • 10 липня 2013Стартував перший Всеукраїнський благодійний проект по збору коштів на створення книг для незрячих дітей

    9 липня 2013 Національна Асамблея інвалідів України (НАІУ) та Українська Асоціація видавців періодичної преси (УАВПП) підписали Меморандум про спільну реалізацію всеукраїнського благодійного проекту «Читати на рівних»

     

    Докладнiше
  • 8 липня 20139.07.2013 відбудеться прес-конференція благодійного проекту "Читати на рівних"

    9 липня 2013 в 11:00 в прес-центрі «Укрінформ», за адресою вул. Богдана Хмельницького, 8/16,  відбудеться прес-конференція, присвячена старту першого всеукраїнського благодійного проекту збору коштів на створення книг для сліпих дітей «Читати на рівних».

    Докладнiше
  • 27 червня 2013Оголошено програму та учасників 7 модулю Університету Журналістської Майстерності

    Завершено конкурсний відбір учасників сьомого навчального модулю проекту «Університет Журналістської Майстерності» - ініціативи Української Асоціації Видавців Періодичної Преси (УАВПП), що здійснюється за підтримки Системи Компаній Кока-Кола в Україні

    Загалом було подано 60 заявок від бажаючих навчатись, отже конкурс склав 3 кандидати на 1 місце. За результатами оцінки поданих робіт, мотиваційних листів та іншої інформації, Радою Опікунів визначено 20 переможців з 17 міст України.

    Тема сьомого модулю: «Громадська місія журналіста: допомогти людям жити активно»

    Дати проведення: 4-5 липня 2013 року


    Докладнiше
  • 17 червня 2013«Університет Журналістської Майстерності» оголошує про початок прийому заявок на сьомий модуль

    УАВПП за підтримки Системи Компаній Кока-Кола в Україні оголошує про початок прийому заявок на участь у сьомому модулі «Університету Журналістської Майстерності».

    Навчання у модулі заплановано на 4-5 липня 2013 року.

    Тема модулю: «Громадська місія журналіста: допомогти людям жити активно»


    Докладнiше
  • 26 квітня 2013Оголошені переможці IV конкурсу професійної журналістики «Честь Професії»

    25 квітня 2013 р. на урочистій церемонії були оголошені імена переможців IV конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2013». Організатори конкурсу – Незалежна Асоціація телерадіомовників та Українська Асоціація Видавців (УАВПП). Цього року на конкурсу було подано рекордну кількість заявок – 936, що майже удвічі більше, ніж торік (509 робіт).

    Найбільша кількість матеріалів була подана у номінацію «Кращий матеріал з громадянською позицією» - 265 робіт. «Краще подання складної теми» зібрало 174 журналістські роботи. У номінацію «Надія журналістики» подано 156 заявок. 135 матеріалів змагалися за перемогу у номінації «Краще подання резонансного матеріалу». «Кращим журналістським розслідуванням» прагнули стати 99 конкурсні роботи. Спеціальна номінація «Кращий матеріал про захист прав людини в Україні», створена у партнерстві Програмою розвитку ООН в Україні та Посольством Великої Британії в Україні, зібрала 106 журналістських робіт. 25 робіт з поданих на конкурс в п’яти основних номінаціях, стали претендентами на здобуття спеціального призу від компанії Amway за «Кращий матеріал, що надихає на створення власного бізнесу».


    Докладнiше
  • 24 квітня 2013АМКУ підтримав пропозиції галузі про недопущення монополізації доставки преси за передплатою.

    Недопущення монополізації доставки преси обговорювалось 23.04.2013 в Антимонопольному комітеті України під час дискусії за круглим столом під керівництвом голови комітету Цушка В.П. Дискусія була присвячена розробленому Міністерством інфраструктури України проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку сфери поштового зв'язку» (http://www.mtu.gov.ua/uk/alias_50/30600.html). Зазначений законопроект був виставлений на публічне обговорення наприкінці минулого року та викликав рішучий протест УАВПП та інших професійних асоціацій та гравців ринку, оскільки передбачав монополізацію ринку доставки преси за передплатою національним оператором поштового зв’язку УДППЗ Укрпошта.


    Докладнiше
  • 16 квітня 201318 квітня 2013 року у м. Сімферополь відбудеться публічну дискусія з актуальних питань земельних відносин та земельної реформи в Україні.

    Підчас дискусії, що здійснюється коаліцією НУО за участю УАВПП журналісти зможуть отримати коментарі експертів та результати актуальних досліджень стану земельної реформи в Україні. У тому числі: результати опитування землевласників та землекористувачів виконаних в рамках проекту «Барометр земельної реформи: інформаційна та адвокасі кампанія» та Загальнонаціонального дослідження проекту USAID АгроІнвест та Центру соціальної експертизи «Ставлення власників землі та аграріїв до земельної реформи».


    Докладнiше
  • 15 квітня 2013Конференція "Честь професії 2013" оголошує ключових запрошених експертів та учасників панельних дискусій

    Оргкомітет 4-го конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» - Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) та Незалежна Асоціація Телерадіомовників (НАМ) оголошують фінальну програму конференції «Честь професії 2013», її ключових запрошених експертів та учасників панельних дискусій. Реєстрація на конференцію триває до 22 квітня 2012 року.

    Тема: Професійна журналістика в епоху нових медіа: стандарти, свободи та інновації
    Дата проведення – 25 квітня 2013 року
    Місце проведення - м. Київ, МІМ Київ, вул. Шулявська 10/12 В, 5 поверх, конференц-зал
    Тривалість конференції: 10:00 – 17:30


    Докладнiше
  • 5 квітня 2013Конкурс «Честь професії 2013» зібрав рекордну кількість робіт - 934

    934 роботи від 309 представників ТВ, радіо, друкованих та Інтернет-ЗМІ були подані до участі в IV конкурсі професійної журналістики «Честь професії 2013». Це – рекордна цифра за всю історію проведення конкурсу. Прийом робіт тривав з 25 грудня 2012 року до 31 березня 2013 року. Нагадаємо, що минулого року на конкурс «Честь професії» було подано 509 робіт.


    Докладнiше
  • 15 березня 201325 квітня 2013 року – 4-а національна Конференція з актуальних питань професійної журналістики "Честь професії 2013"
     
    Оргкомітет 4-го конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» - Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) та Незалежна Асоціація Телерадіомовників (НАМ) запрошують журналістів друкованих, Інтернет-ЗМІ, ТВ та радіо взяти участь в конференції з актуальних питань професійної журналістики «Честь професії 2013».

    Тема: Професійна журналістика в епоху нових медіа: стандарти, свободи та інновації
    Дата проведення – 25 квітня 2013 року
    Місце проведення - м. Київ, МІМ Київ, вул. Шулявська 10/12 В, 5 поверх, конференц-зал
    Тривалість конференції:10:00 – 17:30

    Докладнiше
  • 15 березня 2013Реформування системи видачі дозволів на встановлення газетних кіосків забезпечить 30% зростання продажів преси

    Реформування системи встановлення газетних кіосків дозволить збільшити обсяги роздрібного продажу преси на 30% та принесе додаткові надходження до бюджету. Такі результати дослідження економічних наслідків комплексного реформування системи видачі дозволів на встановлення газетних кіосків, проведеного Українською Асоціацією Видавців Періодичної Преси (УАВПП).


    Докладнiше