This version of the page http://zip.te.ua/duhovne/molitvi-pro-vagitnist (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-11. The original page over time could change.
Молитви про вагітність ... Молитви за вагітність...


Сьогодні Четвер, 11 липня 2013,

Наші друзі:

Молитви про вагітність ... Молитви за вагітність...

Головне не втрачати надію...

Дозволь о Материнства Мати
Неплідність в радість обернути
Нехай свій паросток зачнуть
Батьки і ми, що хочем діток мати

 

Молитва супружжя про дарування дітей.


Вислухай нас, Милосердний і Всемогучий Боже, хай за молитви наші буде зіслана благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитов наших, згадай закон Твій про примноження роду людського і стань милостивим Покровителем, щоб з Твоєю поміччю збереглося Тобою ж всановлене. Ти владною силою Своєю з нічого все сотворив і заклав початок усього на світі існуючого-сотворив і людину за образом і подобою Своєю й високою тайною освятив об”єднання супружжя як передбачення тайни єднання Христа з Церквою. Зглянься, Милосердний, на нас, рабів Твоїх, священним шлюбом з”єднаних, що молять Тебе про допомогу й зіслання на них милості Твоєї, щоб бути їм плідними і побачити онуків та правнуків, щоб до бажаної старості дожили вони й увійшли в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому вічна слава, честь і поклоніння належаться зі Святим Духом на віки віків. Амінь


Молитви до святого Герарда.


Молитва до Св. Герарда про материнство.

О ласкавий Герарде, могутній заступнику перед Богом і Чудотворче наших днів, я кличу Тебе й шукаю Твоєї помочі. Ти на землі завжди сповняв Божі наміри, поможи ж і мені виповнити Святу Божу Волю. Благаю через Тебе, Творця життя, від якого всі походять, зробити мене плідною в наслідстві, щоб я виховала дітей для Бога в цьому житті і наслідників Царства Його слави в будучому. Амінь

Зараз наберу молитву для Іринки і надрукую, а ще я всю вагітність, щодня молилася Вервичку до Матінки Божої. Ні одного дня не пропустила. Вона довга тому я лягала, клала Вервичку на животик і молилася.



Молитва для вагітних жінок.


О Пресвята Мати Божа, помилуй мене, рабу Твою, поспіши мені на допомогу в часі моїх хвороб та небезпек, з якими народжують дітей усі бідні дочки Єви. Згадай, о Благословенна в жонах, з якою радістю й любов'ю Ти поспішала, щоб відвідати свою родичку Єлизавету в час її вагітності, і який чудодійний вплив мали ці Твої відвідини для матері та її дитини. І з невичерпної сердечної доброти Твоєї даруй і мені, найнижчій рабі Твоїй, щасливо відбути роди; даруй мені цю благодать, щоб дитя, яке нині покоїться під моїм серцем, прийшовши до розуміння, з радістю, як і святе дитятко Іоан, поклонялось Божественному Господу Спасителю, який з любові до нас грішних зволив і сам стати Дитятком. Невимовна радість, якою переповнювалось Твоє дівственне серце при спогляданні Твого новонародженого Сина й Господа, хай згладить скорботу, що очікує мене серед мук родів. Життя моє, мій Спаситель, народжений Тобою нехай порятує мене від смерті, що обриває життя багатьох матерів під час родів, і нехай зарахує плід лона мого до числа обранців Божих. Вислухай Пресвята Богородице Небесна, смиренну молитву мою і зглянся на мене, бідну грішницю, оком Твоєї благодаті; не посором мого уповання на Твоє велике милосердя й осіни мене, Помічнице християн та Цілителько недуг, щоб сподобилася я відчути й на собі, що Ти – Мати Милосердя, і щоб прослвляла я завжди Твою благодать, яка не відкидає ніколи молитви бідних і рятує всіх, хто шукає Твоєї помочі в часі скорбот і недуг. Амінь.



Молитва матері при надії.

Предвічний і Всемогутній Боже, Який через діяння Святого Духа приготував тіло й душу Преславної Діви Марії, Божої Матері, на гідну оселю для Твого Сина, і який через того ж Святого Духа освятив Івана Хрестителя перед його народженням; вислухай молитву покірної Твоєї раби, яка молить Тебе через заступництво св. Герарда, Твого вірного слуги, оберігай мене в небезпеках материнства й захисти перед злим духом ніжний плід, який Ти зволив мені уділити, щоби через Твою спасаючу Руку він міг прийняти Святе Хрещення; дозволь теж, щоби по завершенні побожного християнського життя на землі і мати, і дитина осягнули вічне блаженство в небі. Амінь.


Молитва до блаженної Матрони Московської.

Моліться в наміренні до блаженної Матрони Московської. Вона є Великою угодницею Божою. Перед своєю смертю Свята сказала: «Все, все приходьте до мене і розповідайте, як живий, про своїх скорботах, я буду вас бачити і чути, і допомагати вам». До цього дня люди в різних бідах і скорботах звертаються за допомогою до Матронушки. Звертаються з такою молитвою:

«О, блаженна мати Матрона, до твого заступництва вдаємося і тобі слізно молимо. Яко імущу ти велику відвагу по Господу, пролий теплу молитву про рабех твоїх, в скорботі дущевней перебуваючих і допомоги від тебе просять. Істинно бо слово Господнє: просіть і дається вам і паки: яко аще два від вас радилися, на землю про всякої речі, її ж аще просити, буде има від Отця Мого, іже на небесах. Почуй убовоздиханія наша і донеси до престолу владичного, і діжі ти предстоіші всми, яко багато може перед Богом молитва праведника. Та не до кінця забуде нас Господь, але зглянеться з висоти небесні на скорботу рабів Своїх, плід утроби на корисне дарує. Воістину, Богідете хощет, тако створив Господь Авраамові і Саррі, Захарії і Єлисаветі, Єгоякима і Ганні, з ним же молі. Тако нехай Господь Бог і нам по милості своїй і невимовного чоловіколюбства. Буди ім'я Господнє благословенне від нині і до віку. Амінь.

Про блаженна мати Матрони, душею на небесах перед Престолом Божим предстоящ, тілом же на землі почівающі, і даною тобі понад благодаттю разлічния чудеса істочающі. Зглянься нині милостиво твоїм оком на ни, грішних, у скорботах, хворим і гріховні спокуси дні своя іждівающія, утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші люті, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, позбав нас від багатьох бід і обставинах, благай Господа нашого Ісуса Христа повій нам вся наша прогріхи, беззаконня і гріхопадіння, ними ж ми від юності нашея навіть до настоящаго дні і години згрішили, та твоїми молитвами отримавши благодать і велику милість, прославимо в Троїце Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Про блаженна подвижниці Христового, мати наша Матрона! Припадаємо нині і вдаємося до твого заступництва, і смиренно просимо тя: многая скорботи і хвороби в житті своєї претерпевшая, зглянься й на наше скорботи і хвороби, фортеця бо наша оскуде в нас, не можемо ні подвиги творити, ні молитися старанно. Воздохні за ни до Господа і благай Його, хай помилує нас і зцілить наша хвороби неісцельния, життя наше нехай збереже в мирі та тиші, і за молитви твоя і тепла клопотання збере нас у Царстві Своїм з усіма святими славити Бога на віки віків. Амінь ».


Розкажи друзям.
Loading...
Приглашаю поиграть
Yoga

Любіть один одного

Любити — це означає дарувати Любов
Тому, хто не знає Любові.
Тому, хто просить Любові.
Тому, у кого нема Любові.
Тому, хто не має дару Любові.
Тому, хто не вміє просити Любові.
Тому, хто нічого не знає про Любов.
Тому, хто не знає сили Любові.
Тому, хто вважає себе недостойним ще раз прийняти Любов.
Тому, що був невірний Любові.

Чому нещасні...

Я - Світло, а ви не бачите Мене.
Я - Шлях, а ви не йдете за Мною.
Я - Істина, а ви не вірите Мені.
Я - Життя, а ви не шукаєте Мене.
Я - Учитель, а ви не слухаєте Мене.
Я - Господь, а ви не коритесь Мені.
Я - ваш Бог, а ви не молитесь Мені.
Я - Ваш найкращий Друг, а ви не любите Мене.
Якщо ви нещасні, то не звинувачуйте Мене.

10 заповідей БОЖИХ

Я Господь Бог твій, що вивів тебе з землі єгипетської, з дому неволі. Тому :

1.Не знай інших Богів, крім Мене.
2.Не взивай марно імені Господа Бога твого.
3.Пам'ятай день святий святкувати. 
4.Шануй батька свого й матір свою, щоб було тобі добре і щоб довго прожив ти на землі.
5.Не вбивай.
6.Не чужолож.
7.Не кради.
8.Не свідчи ложно на ближнього твого.
9.Не пожадай жінки ближнього твого.
10.Не пожадай ніякого добра, що є в твого ближнього.

joomla 1.7

Останні коментарі:

  • Центр Зборова заборонена зона для торгівлі.

    ))наявні джерела ZIP не вірні! міська рада не дозволила встановлення даного намету! він був встановлений ...
     
  • В Зборові п'яний водій протаранив магазин.

    От Шлапак дав газу....
     
  • Незавершене будівництво лікарні розвалюється. ФОТО.

    Краще б роздали приміщення людям, а то завалиться і мільйони підуть в землю і так все в нашій країні)))) ...

Останні новини:

  • Шок! В Олієві зґвалтували 84 - річну жінку?!
  • Чернихів запрошує на святкування 800 річчя!
  • Сьогодні на Зборівщині можлива гроза та град
  • Ігор Курило забив ГОЛ (!) за збірну України з футболу.
  • Автомобіль збив 12 - річного хлопчика.
  • Присівці: горіла літня кухня.
  • Результати ХХІІІ Сільських спортивних ігор Тернопільщини.

На порталі

На даний момент 7 гостей на сайті

Помилка в тексті

Виділи її та натисни Ctrl + Enter

Finland inotur picma