This version of the page http://fcg.ck.ua/main.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-08. The original page over time could change.
Гімназія: день за днем | Перша міська гімназія м.Черкас

Гімназія: день за днем

06
Лип
2013

РЕМОНТНІ РОБОТИ-2013. ГІМНАЗІЙНА ЇДАЛЬНЯ.

Днями розпочато поточний ремонт гімназійної їдальні. Як відомо всім, у грудні 2012 року там було встановлено металопластикові вікна і виникла потреба у ремонті. Тож будівельники вже приступили до повної заміни кахляної плитки, ремонту стін та вікна, де приймається використаний посуд.

Ремонт здійснюється виключно за кошти благодійного фонду.

P.S.У 2013 році в гімназії виконується надзвичайно великий об'єм ремонтних робіт за рахунок БФ: капремонт рекреацій школи 1 ступеня, перенесення учительської, створення нових кабінетів англ. мови, біології та екології, ремонт їдальні, перенос кабінету соц. педагога та психолога, тощо.


01
Лип
2013

САЙТ ІДЕ У ВІДПУСТКУ (о)

До уваги всіх!

З 1 липня автори сайту йдуть у відпустку,новини розміщуватимуться дуже рідко.

До зустрічі 1 серпня.

(розділи ВІРТУАЛЬНА ПРИЙМАЛЬНА та ОГОЛОШЕННЯ працюють)


30
Чер
2013

СКАУТИ ЗАПРОШУЮТЬСЯ НА КВЕСТ ДО ЛЬВОВА*. (о)

В останній тиждень липня 2013 року Скаути Організації Українських Скаутів ОУС зі Львова та Черкас з’їдуться на шестиденний краєзнавчий Квест "Таємниці Левів” Організатором заходу є 2-га Скаутська Дружина Львівська ім Княгині Ольги (ОУС) та Округа Львів (ОУС).

Скаутам нашої гімназії та охочим взнати особисто про ймовірну участь у квесті слід звертатись до Антона Немеша.

http://skauty.org.ua/blog/ukrajinski_skauti_organizaciji_ukrajinskikh_skautiv_provedut_kvest_na_temu_lvova/2013-06-26-642


29
Чер
2013

ЛІТО. КАНІКУЛИ. ПРАКТИКА.

Літо в розпалі, однак гімназисти 8-х класів дбають про утримання гімназійних клумб. По черзі вони поливають пригімназійні клумби, доглядають за квітами та молодими деревами, виконують мілкі ремонтні роботи.

Керує літньої практикою гімназистів вчителька англійської мови Рабенко Ю. К.

Дирекція запрошує волонтерів приєднатись до суспільно-корисних робіт


28
Чер
2013

ВИГОТОВЛЯЄТЬСЯ ЩОДЕННИК ГІМНАЗИСТА. (о)

Нині розробляється оновлений макет ЩОДЕННИКА ГІМНАЗИСТА на 2013-2014 навчальний рік. Він мало чим відрізнятиметься від минулорічного, однак повністю буде змінено дизайн обкладинки, буде додано інформацію про міжнародні проекти гімназії, вартість щоденника буде нижчою.

Нагадаємо, що з 2009 року всі гімназисти використовують "фірмові" щоденники.

Щоденники учні 2-4-х класів та гімназисти отримають вже у серпні

На світлині: один із варіантів обкладинки.


27
Чер
2013

РОБИМО ГІМНАЗІЮ КОМФОРТНІШОЮ.

У гімназії приділяється значна увага комфортним умовам перебування в закладі всіх учасників навчально-виховного процесу.На жаль,наявні приміщення гімназії, зведені у 60-х роках,малокомфортні та проблемні у технічному плані. Так, у гімназії немає жодного підсобного приміщення, відсутні підвали, неефективна система опалення, тощо. У Черкасах 4 школи такого планування: №5, 2, 10 та ПМГ.

Ремонтуючи капітально школу першого ступеня, дирекція підводить гаряче водопостачання в туалетні кімнати, де згідно проекту,його ніколи не було. Також, на першому поверсі створюється невеличке підсобне приміщення для початківців.

Всі ремонтні роботи проводяться за рахунок коштів благодійного фонду.

ДИРЕКЦІЯ БУДЕ ВДЯЧНА ВСІМ ЗА ДОПОМОГУ. ЇЇ МОЖНА НАДАТИ З ВАШОЇ ПЛАСТИКОЇ КАРТИ З БУДЬ-ЯКОЇ КРАЇНИ СВІТУ.


26
Чер
2013

НАШІ СУСІДИ: НОВА ВИСОТКА.

Наш сайт продовжує роботу рубрики НАШІ СУСІДИ.

Вже кілька років поспіль зі сторони вулиці Кірова бовваніє незакінчене будівництво. На місці колишнього гімназійного майданчика повинен був з"явитись невеликий торговий центр.Однак, після введення в експлуатації ТРЦ ЛЮБАВА, доцільність у ще одному ТРЦ відпала і власник об'єкта продав майданчик іншому підприємцю.То ж вже незабаром тут розпочнеться зведення 18-поверхового житлового будинку.

Будьмо хорошими сусідами!


25
Чер
2013

ЗМІ ПРО НАС:ЖУРНАЛ "РОТАРІЄЦЬ"

Всеукраїнський журнал РОТАРІЄЦЬ у накладі №3 2013 року розмістив статтю директора гімназії про участь членів Інтеракт у міжнародній конференції ROTARY:LEAD TO PEACE,яка пройшла у березні у Тель-Авіві, Ізраїль.(стор. 6)

Матеріал можна прочитати в ОНЛАЙН.


24
Чер
2013

НАШІ ГІМНАЗИСТИ ВІДПОЧИЛИ В ІСПАНІЇ.

Група гімназистів нещодавно повернулася з відпочинку в Іспанії. Гімназисти відпочивали на Середземному морі поблизу Барселони. Також оглянули місто, побували на шоу фламенко, лицарському турнірі. Цікавою була екскурсія в Іспанське Cело (Pueblo Espanol), музей під відкритим небом, де представлені будівлі різних архітектурних стилів з багатьох куточків Іспанії. Вразила всіх нічна Барселона з найбільшим у Європі фонтаном, де струмені води змінюють свою форму та колір під звуки музики. Парк розваг PortAventura зачарував і порадував своїми атракціонами, гострими відчуттями та чудовими спектаклями. Організувала поїздку та насолоджувалася відпочинком разом з
гімназистами вчитель іспанської мови Береславська Валентина Іванівна.


23
Чер
2013

ТРИВОЖНА НОВИНА ЗІ СТОЛИЦІ (п)

У Кабінеті Міністрів розглядають питання ухвалення постанови, яка може суттєво погіршити умови оплати праці працівників галузі освіти. Про це повідомила голова парламентського комітету з питань науки і освіти Лілія Гриневич на своїй сторінці у Facebook, посилаючись на експертні висновки представників освітніх профспілок. Також депутат звернулася до прем’єр-міністра щодо необхідності внесення коректив до проекту урядової постанови.

детальніше


23
Чер
2013

У 2018 РОЦІ УЧНІ САМІ ВИБИРАТИМУТЬ НАВЧАЛЬНІ ПРЕДМЕТИ (п)

Українські школи чекає революція: незабаром старшокласники зможуть самі вибирати профільні предмети, орієнтуючись на майбутню професію. Тобто Міносвіти планує розділити шкільні дисципліни на профільні і факультативні. При цьому фізкультуру залишили в обов'язкових предметах. Проект зараз проходить стадію обговорення на сайті Міносвіти, тобто кожен охочий може запропонувати свої корективи.

детальніше


22
Чер
2013

РЕМОНТНІ РОБОТИ-2013:РЕКРЕАЦІЯ ШКОЛИ ПЕРШОГО СТУПЕНЯ, ПРАВА СТОРОНА.

Цього року вирішено відремонтувати повністю коридори школи першого ступеня. Ми вже писали про ремонт лівої, дуже проблемної сторони гімназії. Значно менше проблем з ремонтом правого коридора. Тут також ремонтуватимуться стіни, підлога, стеля, освітлення, повністю буде оновлюватись система електропостачання. Капітальний ремонт тут не проводився з 70-х років.

Очікуваний термін здачі об'єкта - перша декада липня. Всі ремонтні роботи здійснюються за рахунок коштів благодійного фонду.Дирекція гімназії буде вдячна всім, хто надасть матеріальну спонсорську допомогу на ремонтні роботи. Це можна зробити ОНЛАЙН.


21
Чер
2013

БАЖАЮЧИХ ВИВЧАТИ КОРЕЙСЬКУ МОВУ ВСЕ БІЛЬШЕ...

Наш сайт писав, що з 14 червня на базі гімназії розпочинається вивчення корейської мови. Сьогодні проводиться лише  друге заняття, але вже зараз видно, що кількість охочих може бути значно більшою,ніж очікували організатори.

Курси працюватимуть протягом червня - грудня 2013 року.


21
Чер
2013

ГІМНАЗІЯ ШУКАЄ ЖИТЛО ДЛЯ ВОЛОНТЕРА (о)

Дирекція гімназія шукає житло для волонтера Корпусу Миру США в Україні, приїзд якого очікується у грудні 2013 роки. Потрібна однокімнатна квартира в Черкасах.Оплату здійснюватиме Корпус Миру.Звертатись на цю адресу.


21
Чер
2013

УКРАЇНСЬКА ШКОЛА ПОТЕРПАЄ ВІД БЮРОКРАТІЇ (п)

Бюрократизм заважає розвитку сучасної української школи. Про це свідчить всеукраїнське дослідження щодо ставлення освітян до проблем управління школою, що здійснене Асоціацією керівників шкіл міста Києва.

Як свідчать результати дослідження, після видання у 2005 році наказу Міносвіти №297 "Про подолання проявів бюрократизму в освіті" ситуація у вітчизняній школі не тільки не поліпшилася, а й суттєво погіршилася.

У дослідженні, яке проведено асоціацією,брав участь і директор гімназії.


Переглянути всі записи

Архів

Оголошення

Колективне підприємство "ІНТАРСІЯ" (тел. 457524 та 098 4276412)  виготовляє для всіх гімназистів елемент шкільної форми (жилет).

Замовлення форми слід зробити зу БП "Славутич",кімн. 406 (біля ринку ЦЕНТРАЛЬНИЙ).

Просимо завчасно подбати про замовлення на виготовлення жилетів.

Загальна інформація про вимоги до форми в ПМГ викладена у СК, розділ НАКАЗИ п 11.

  • Головна сторінка
  • Все про гімназію
  • Керівництво гімназії
  • Самоврядування
  • Сторінка директора
  • Сторінка психолога
  • Соціальна служба
  • Фотовітрина
  • Контакти
  • Віртуальна приймальня
  • Педагогічна скринька
  • Міжнародна діяльність
  • Успіхи і досягнення
  • Газета «Гімназист»
  • Проекти
  • Дитячі організації
  • Територія прав людини
  • Кімната розваг
  • Корисні посилання
  • Службова кімната
  • До 130-річчя гімназії
  • Випускники
  • E-щоденник

Наш гімн

Визнання


Всі нагороди

Відеотека

Конкурс інсценізації літературних творів

Ми, козацького роду діти — 2011

Більше відео


Мапа сайту