This version of the page http://www.kinto.com/focus.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-07. The original page over time could change.
/ Історія та нагороди // KІНТО
  

Історія та нагороди

    
ГОЛОВНА КІНТО у фокусі Історія та нагороди
контактні телефони
044 246-7350
044 246-7434

Інвестиційні фонди

Пенсійні фонди

Інвестиційно-банківські послуги
Аналітика
авторизація клієнта:
E-mail:
Пароль:

забули пароль?


 


 

КІНТО у фокусі

 Історія та нагороди
 Наші цінності
 Наша команда
 Акціонери та посадові особи
 Загальні збори акціонерів
 
25 квітня 2013 р.
20 грудня 2012 р.
 Ліцензії
 
Діяльність з управління активами
Брокерська діяльність
Андеррайтинг
Депозитарна діяльність
Дилерська діяльність
 Oфіційна та фінансова звітність
 
Загальна інформація
Особлива інформація
Річна інформація 2012
Річна інформація 2011
Річна інформація 2010
Річна інформація 2009
Річна інформація 2008
Річна інформація 2007
Річна інформація 2006
Річна інформація 2005
Річна інформація 2004
Річна інформація 2003
 Вакансії
 Рейтингові звіти
 Прес-центр
 
Новини компанії та прес-релізи
КІНТО в ЗМІ: виступи, коментарі
Конференції
Аналітика
Корпоративний блог
 Корпоративний БЛОГ
 Конференції
 Відеоінтерв'ю
 Конференція

 

 

2012

Сергій Оксаніч посів перше місце в номінації «Компанії з управління активами» рейтингу «ТОП-100. Кращі топ-менеджери України» та потрапив до двадцятки кращих топ-менеджерів України. Видавництво «Економіка».

Почалося розміщення сертифікатів відкритого інвестиційного фонду «КІНТО-Казначейський». Портфель фонду складається з акцій, банківських металів та інструментів з фіксованим доходом (облігацій) та депозитів у співвідношенні 30:30:30:10. Різновекторна поведінка активів з портфеля фонду дозволяє у випадку зниження одного активу, отримати дохід від активу, що у цей час зростає. Дотримання співвідношення 30:30:30 через періодичне перебалансування активів нівелює ризики «перегрітості» активу та дозволяє отримати вигоду від низьких цін на актив, що до цього знижувався.

«КІНТО» посіла 2 місце у номінації «Найпрофесійніша фондова компанія» у щорічному «Фінансовому рейтингу» газети БІЗНЕС.

«КІНТО» виповнилося 20 років. «КІНТО» надає послуги 7 000 клієнтів з усіх куточків України, які інвестували в найширшу лінійку інвестиційних продуктів на ринку з 15 інвестиційних та 5 пенсійних фондів. Бажання надавати найкращий сервіс та пропонувати цікаві інвестиційні інструменти нашим клієнтам, а також розвивати фондовий ринок та економіку України було, є та буде основною метою діяльності компанії «КІНТО».

Згідно з результатами рейтингового дослідження «ТОП-100. Найбільші компанії України», компанія «КІНТО» посіла перше місце за обсягом активів в управлінні, з упевненим відривом випередивши за цим показником інші управляючі компанії.

Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Синергія-3» завершив свою діяльність та здійснив виплати своїм акціонерам, які склали 49,53 млн. грн. (8 091,57 грн. у розрахунку на кожну акцію). Через негативний вплив фінансової кризи 2008-2011 рр., фонд показав від'ємні результати.

За підрахунками всеукраїнського рейтингового видання «ГVардия керівників» за 2011 рік, Сергій Михайлович Оксаніч посів друге місце в списку керуючих інвестиційними компаніями, а також потрапив до списку ста найбільш успішних керівників України 2011 року.

Рейтинг компанії з управління активами «КІНТО» за підсумками 2011 року підтверджений рейтинговим агентством «Експерт-Рейтинг» на рівні uaAА.amc (дуже високий рівень надійності). Рейтинговий звіт.

2011

Президент «КІНТО» Сергій Оксаніч отримав почесну грамоту Української фондової біржі за вагомий внесок у розбудову національного ринку цінних паперів, участь у розвитку та постійному сприянню діяльності Української фондової біржі.

За результатами рейтингу «ТОП-100. Лідери бізнесу України» компанія «КІНТО» увійшла до числа найвпливовіших українських фінансових структур і компаній, за активної участі яких відбувається формування та розвиток економіки України та була нагороджена сертифікатом «Надійний партнер для бізнесу».

Недержавному пенсійному фонду «Соціальний стандарт» виповнилося 7 років. Усі ці роки фонд займає лідируючі позиції серед відкритих пенсійних фондів: за чистою вартістю активів, обсягами надходжень та рівнем доходності.

Другий рік поспіль компанія «КІНТО» визнана лідером у дослідженні прозорості компаній з управління активами, проведеного рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» з метою визначення ступеня відкритості інвестиційного ринку України та виявлення найбільш прозорих КУА. Рівень прозорості «КІНТО» склав 48% (проти 36% у минулому році).

За підсумками одного з найбільш авторитетних конкурсів «Фінансовий рейтинг - 2010» газети БІЗНЕС Сергій Оксаніч, президент компанії «КІНТО», зайняв 2-е місце в номінації «Особистість фондового ринку».

Президент компанії «КІНТО» Сергій Оксаніч увійшов до десятки кращих менеджерів країни у щорічному рейтингу журналу «ТОП-100. Кращі менеджери України», що публікується видавництвом «Економіка». Окрім цього, Сергій Оксаніч став найкращим менеджером у номінації «Управління інвестиціями».

Стартував біржовий фонд «Індекс Української біржі». Це перший фонд, цінні папери якого вільно торгуються на біржі як звичайні акції. Структура фонду майже повністю повторює склад індексного кошика Української біржі, який складається з акцій кращих українських компаній.

Для зручності клієнтів компанія «КІНТО» впровадила електронний документообіг з використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП). Купувати та продавати цінні папери фондів «КІНТО» стало можливо з власного дому чи офісу.

2010

Президент компанії «КІНТО» Оксаніч Сергій Михайлович увійшов у 10-ку найуспішніших українських керівників бізнес-сезону 2009-2010 рр. за версією рейтингу «ГVардія керівників 2010» та посів перше місце у рейтингу керівників КУА.

Компанія «КІНТО» стала переможцем галузевого рейтингу «Топ-100. Рейтинг кращих компаній України» у сегменті фондових компаній за версією видавництва «Економіка».

30 листопада «КІНТО» запустила новий дивідендний інвестиційний фонд «КІНТО-Зима». Це останній з каскаду інвестиційних фондів «КІНТО-Пори року», що дають можливість отримувати дивіденди кожен сезон з цільовою доходністю на рівні двох депозитних ставок за гривневими банківськими вкладами.

З 6 жовтня компанія «КІНТО» пропонує своїм інвесторам принципово нові для України підходи щодо використання операцій «РЕПО» та «опціонів» - при придбанні своїх інвестиційних фондів.

6 вересня стартував третій з каскаду дивідендних фондів «КІНТО-Пори року» інвестиційний фонд «КІНТО-Осінь», інвестиційна стратегія якого полягає в отриманні цільової середньорічної доходності на рівні двох депозитних ставок по гривневих банківських вкладах.

Президент «КІНТО» Сергій Оксаніч посів перше місце у рейтингу найбільш впливових топ-менеджерів компаній з управління активами, складеному РА «Експерт-Рейтинг» та журналом «Експерт Україна». Президент «КІНТО» побудував бізнес-процеси на новому для України ринку таким чином, що вже більш ніж 5 років компанія залишається абсолютним лідером, утримуючи значну частину ринку відкритих та інтервальних фондів. На початок 2010 року компанія займала майже 26% цього ринку, з обсягом активів у 87,5 млн. гривень.

З 7 червня почалося розміщення інвестиційних сертифікатів закритого недиверсифікованого пайового інвестиційного фонду «КІНТО-Літо». Це другий фонд з каскаду дивідендних фондів «КІНТО-Пори року».

Компанія «КІНТО» нагороджена дипломом за лідируючу позицію в дослідженні «Найпрозоріші українські компанії з управління активами», яке провело рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг». Метою даного дослідження стало визначення ступеня відкритості інвестиційного ринку України і вибір трьох найбільш прозорих компаній з управління активами. Дослідження проводилося виключно на базі інформації, наявної на сайтах компаній.

КУА «КІНТО» заслужено увійшла до числа лідерів бізнесу України у рейтингу «ТОП 100. Лідери бізнесу України – 10 років розвитку», організованого «Українською Інвестиційною Газетою» та рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг».

Рік тому почав свою діяльність відкритий диверсифікований пайовий інвестиційний фонд «КІНТО-Еквіті», активами якого управляє компанія «КІНТО». За цей рік «КІНТО-Еквіті» став лідером серед відкритих фондів за обсягом залучених коштів за даними ренкінгу Investfunds.

Президент компанії «КІНТО» Сергій Оксаніч зайняв почесне друге місце у рейтингу «100 кращих топ-менеджерів України» за версією щорічного видання «Топ-100 Рейтинг найкращих компаній України», що публікується видавництвом «Економіка». Рейтинг складається за результатами опитування топ-менеджерів, які оцінюють досягнення власних колег за десятибальною системою. Окрім цього, Сергій Оксаніч став найкращим менеджером у номінації «Управління інвестиціями».

Компанії «КІНТО» виповнилось 18 років. Ми – єдина компанія, яка працює більше 18 років на фондовому ринку. За ці роки ми побудували цивілізовані правила роботи, зайняли активну позицію в розвитку ринку спільного інвестування та заслужили бездоганну репутацію.

17 березня стартував концептуально новий продукт - дивідендний фонд "КІНТО-Весна ". Це перший із 4 фондів каскаду "КІНТО-Пори року", цільова доходність яких планується на рівні двох депозитних ставок банків за мінімізації ринкових ризиків.

2009

На XXIII науково-практичній конференції Української асоціації інвестиційного бізнесу представники КІНТО отримали почесні нагороди: Анатолій Федоренко був нагороджений відзнакою Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Знак Пошани», а Віктор Ботте та Сергій Веремієнко були відзначені почесними грамотами УАІБ за вагомий внесок у розвиток фондового ринку України та становлення його саморегулювання.

Створено новий сайт Відкритого пенсійного фонду «Соціальний стандарт», ключовою ідеєю якого стало відображення актуальної та цікавої інформації про можливості недержавних пенсійних фондів, систему пенсійного забезпечення у світі та Україні, пенсійну реформу, а головне - про сам фонд «Соціальний стандарт», його історію, розвиток та результати.

За версією видання «ІНВЕСТГАЗЕТА», кращим топ-менеджером України 2008 року, у галузевому рейтингу компаній з управління активам (КУА), визнаний Сергій Оксаніч ─ президент КУА «КІНТО».

КІНТО розрахувалася з усіма акціонерами «Синергії-3», що висловили бажання вийти з фонду цієї весни.

КІНТО виступила генеральним партнером XIV-го Резидентного періоду, започаткованого Київським інститутом інвестиційного менеджменту. Тематикою цього Резидентного періоду стало управління активами, зокрема питання оцінки діяльності недержавних пенсійних фондів, участі приватних підприємців в недержавному пенсійному забезпеченні та система ризик-менеджменту в КУА.

14 травня 2009 року починається розміщення інвестиційних сертифікатів нового диверсифікованого пайового інвестиційного фонду «КІНТО-Еквіті» - першого в Україні ВІДКРИТОГО ФОНДУ АКЦІЙ.

Представників «КІНТО» було обрано до органів Української асоціації інвестиційного бізнесу, зокрема Дисциплінарний комітет знову очолив Олександр Онуфрієнко – керівник юридичного департаменту КІНТО, а головою Комісії з питань оподаткування обрано віце-президента Компанії Анатолія Федоренка.

Президент КІНТО Сергій Оксаніч започаткував власний «Перший український незалежний інвестиційний блог».

КІНТО стала компанією з найвищим рейтингом довіри за даними нового проекту «Народний рейтинг КУА», що оприлюднив інтернет-портал «Finance.ua».

Віталія Птіцина нагороджено почесною грамотою УАІБ за вагомий внесок у розвиток фондового ринку України та становлення його саморегулювання.

2008

Загальними зборами акціонерів ВАТ «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Синергія-3» було прийнято рішення про продовження строку діяльності фонду на 2 роки (до 30 квітня 2011 року) та про порядок дострокового викупу акцій у акціонерів, які не погоджуються з таким продовженням.

За результатами рейтингового дослідження «ТОП-100. Кращі компанії України», компанія «КІНТО» посіла перше місце за обсягом чистих активів невенчурних ІСІ, з упевненим відривом випередивши інші керуючі компанії.

Акції закритого недиверсифікованого корпоративного інвестиційного фонду «Синергія-5» пройшли процедуру лістингу та включені до котирувального списку ПФТС другого рівня лістингу (код у ПФТС – IFSNR5).

«КІНТО» виступила партнером церемоніального нагородження «Кришталевий Сковорода-2008» та винагородила студентів, викладачів та випускників, що зробили найбільший внесок у розвиток Києво-Могилянської академії за навчальний рік.

Президента компанії «КІНТО» Оксаніча С.М. нагороджено почесною грамотою УАІБ за вагомий особистий внесок у становлення та розвиток саморегулювання на фондовому ринку України.

Успішно завершив свою трьохрічну діяльність закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Синергія-2» . Середньорічна доходність фонду становила 82,2%. Сукупна вартість чистих активів фонду «Синергія-2» у розрахунку на 1 акцію зросла більш ніж у 5 разів з 10 000 гривень (номінальна вартість) до 52 094,69 гривень (з урахуванням дивідендів та премії КУА). Таким чином, доходність фонду «Синергія-2» з початку діяльності становила 420,95%.

«КІНТО» виступила партнером фестивалю «ГОГОЛЬFEST», який став найяскравішою подією культурного життя української столиці в 2008 році. Художники, скульптори, музиканти, актори, літератори, кінематографісти і представники інших творчих професій з різних країн представили свої експозиції, демонстрували театральні уявлення, кіносеанси і музичні концерти. «КІНТО» організувала конкурс молодих талантів серед учасників фестивалю та винагородила одного з найкращих митців, а також започаткувала конкурс серед журналістів на кращий матеріал у друкованій пресі або інтернет-виданні, на найкращий сюжет в ефірі телебачення та найкращий сюжет в ефірі радіостанції про фестиваль «ГОГОЛЬFEST 2008».

Створено закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Синергія-7», який, з одного боку, за низкою параметрів є аналогом попередніх фондів сімейства «Синергій», а з іншого, інвестиційна стратегія фонду передбачає відмінний склад активів: не менше ніж 2/3 інвестиційного портфеля – акції провідних українських компаній, що входять в біржові списки і переважно є ліквідними на ринку цінних паперів, 1/3 активів фонду – акції поки що невідомих на ринку і перспективних підприємств малої і середньої капіталізації.

З нагоди Дня працівника фондового ринку, що вперше відзначався цього року, указом Президента України віце-президента ПрАТ «КІНТО» А.В. Федоренка за вагомий особистий внесок у створення системи державного регулювання ринку цінних паперів в Україні та високий професіоналізм було нагороджено орденом "За заслуги" III ступеня.

З нагоди цього професійного свята Президента ПрАТ «КІНТО» С.М. Оксанича за вагомий особистий внесок у створення системи державного регулювання ринку цінних паперів, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм було нагороджено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

За результатами досліджень газети «ДЕЛО» серед компаній, які працюють на українському фондовому ринку, «КІНТО» перемогла у номінаціях «Компанія з найкращим рівнем сервісу» та «Компанія, послугами якої Ви б скористалися», а також увійшла до трійки лідерів у номінаціях «Найвідоміша компанія» та «Найдинамічніша компанія».

2007

Обсяг активів інвестиційних фондів, що знаходяться в управлінні компанії, досяг безпрецедентного для України розміру більше ніж 1 млрд. грн.

За підрахунками всеукраїнського видання «ГVардия керівників», президент «КІНТО» Сергій Оксаніч посів друге місце в категорії «Фондовий ринок», а також потрапив до списку ста найбільш успішних керівників України 2007 року, зайнявши 31-е місце.

Президент компанії «КІНТО» Сергій Оксанич – серед 10-ти кращих топ-менеджерів України 2007 р. за версією журналу «Комп&ньоН».

14 листопада почалося розміщення акцій нового закритого недиверсифікованого корпоративного інвестиційного фонду «Синергія-5». Підтримуючи добрі традиції, фонд «Синергія-5» має на меті досягнути максимальних результатів, які можуть бути реалізовані у середньостроковій перспективі. Строк діяльності фонду складає 5 років.

Сукупна вартість чистих активів 9 інвестиційних фондів, що знаходяться під управлінням «КІНТО», на 30 жовтня 2007 року перевищила 900 мільйонів гривень.

КІНТО виступила партнером інноваційнийного проекту Києво-Могилянської Бізнес-Школи (KMBS) Innovations.com.ua.

На початку червня сукупна вартість чистих активів фондів під управлінням КУА «КІНТО», з урахуванням розміщення акцій новоствореного Закритого недиверсифікованого корпоративного ІФ «Синергія-4», перевищила 500 мільйонів гривень.

17 травня Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку було зареєстровано Проспект емісії та випуск акцій ВАТ «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Синергія-4». Розмір зареєстрованої емісії акцій Фонду – 250 мільйонів гривень. Розміщення акцій фонду почалось 30 травня 2007 року.

ВАТ «КІНТО» очолило рейтинг «ТОП-100. Найкращі компанії фінансового сектора». Станом на кінець І кварталу 2007 року вартість чистих активів 8 інститутів спільного інвестування під управлінням компанії склала 24,74% від загальних активів всіх українських невенчурних фондів. Серед найкрупніших та найдоходніших фондів – відкритий «Класичний» та інтервальні «Народний» та «Достаток», серед закритих – ЗНКІФ «Синергія-3», ЗНКІФ «Синергія-2», ЗНКІФ «Синергія Ріал Істейт» та ЗНКІФ «КІНТО Капітал».

Виповнилося 15 років з початку діяльності КІНТО. П’ятнадцятирічний досвід компанії дозволяє стверджувати те, що дійсно вдалося створити в Україні вдалий прецедент високоінтелектуального добропорядного бізнесу. Бізнесу, який ґрунтується на засадах професійності, порядності та високої відповідальності.

23 лютого сукупна вартість чистих активів 8 інвестиційних фондів під управлінням КІНТО перевищила позначку 350 мільйонів гривень. Такі високі темпи зростання свідчать про те, що вкладення у фонди стає все більш популярним видом примноження коштів.

2006

За підсумками рейтинового дослідження «Кращі топ-менеджери України», проведеного видавництвом «ТОП-100. Кращі компанії України» Сергій Оксанич посів 1-ше місце у галузевому рейтингу «Інвестиційні компанії» та 3-тє місце серед загального рейтингу усіх топ-менеджерів України.

За підсумками Всеукраїнської рейтингової програми «Гвардія керівників» Сергій Оксанич, президент КІНТО, зайняв перше місце в рейтингу найбільш успішних топ-менеджерів фондового ринку.

За підсумками «Фінансового рейтингу», проведеного авторитетним виданням БІЗНЕС, компанія «КІНТО» знову потрапила до списку кращих представників банківської справи, страхування та фондового ринку країни, зайнявши друге місце в номінації «Професійний оператор фондового ринку», а президент компанії Сергій Оксаніч отримав «срібло» в номінації «Особистість фондового ринку-2006».

На кінець року сукупна вартість активів восьми інвестиційних фондів під управлінням КУА «КІНТО» сягнула 250 мільйонів гривень.

30 жовтня компанія "КІНТО" розпочала роботу в новому офісі за адресою: Київ 01034, вул. Лисенка, 2.

5 вересня 2006 року почалося розміщення інвестиційних сертифікатів Інтервального диверсифікованого пайового інвестиційного фонду "Народний". Номінальна вартість одного інвестиційного сертифіката - 1 000 (одна тисяча) грн. Фонд „Народний” є фондом змішаних інвестицій із законодавчо встановленими обмеженнями щодо обсягів інвестування у різні види активів (акції, облігації, депозити тощо). Фонди змішаних інвестицій розраховані на поміркованих інвесторів, вони менш ризиковані, ніж фонди акцій, і більш доходні, ніж фонди облігацій.

У травні розпочав діяльність ВАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Синергія-3". Фонд спрямований на залучення коштів фізичних та юридичних осіб, зацікавлених у середньострокових інвестиціях (3 роки). "Синергія-3" має намір отримати найбільші вигоди завдяки інвестиціям у акції українських компаній у галузях електроенергетики, машинобудування, металургії. Така стратегія була успішно реалізована його попередником – фондом "Синергія", та втілюється у життя фондом "Синергія-2". Номінальна вартість акції 10000 грн. Обсяг зареєстрованої емісії "Синергії-3" – 100 млн. гривень.

20 березня завершив свою діяльність перший в Україні публічний ІСІ – закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Синергія". За три роки діяльності ІФ "Синергія" (20 березня 2003 р. – 20 березня 2006 р.), вартість кожної з його акцій зросла на 699,38%. Середньорічна доходність фонду (станом на 20 березня 2006 року) склала 99,8% .

У зв’язку із закінченням дії попередньої ліцензії, компанія "КІНТО" отримала Ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України серії АВ №020507 від 24 січня 2006 року на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів – діяльності з управління активами: діяльності з управління активами інститутів спільного інвестування; діяльності з управління активами пенсійних фондів. Строк дії ліцензії до 27 січня 2011 року.

2005

ПрАТ "КІНТО" очолило ренкінг "ТОП-100. Найкращі компанії фінансового сектора" за часткою активів пайових та корпоративних інвестиційних фондів під управлінням КУА. За результатами 2005 року вартість чистих активів 7 інститутів спільного інвестування під управлінням компанії склала 170,8 млн. грн. або 42,65% від загальних активів всіх українських невенчурних фондів. Найкрупнішими серед відкритих та інтервальних фондів виявилися ПІФи "Класичний" та "Достаток". Ренкінг був презентований фінансово-економічним щотижневим виданням "ІнвестГазета".

Оксаніч С.М. - кращий в номінації "Фондовий ринок" рейтингу ТОП-100 Кращі топ-менеджери України ("ІнвестГазета").

Сергій Оксаніч, Президент компанії "КІНТО" - переможець в номінації "Особистість фондового ринку", компанія "КІНТО" - переможець в номінації "Найпрофесійніший оператор фондового ринку" Фінансового рейтингу газети БІЗНЕС за 2005 рік.

Оксаніч Сергій Михайлович, Президент ПрАТ "KІНТО" - лауреат десятої загальнонаціональної програми "ЛЮДИНА РОКУ - 2005" у номінації Фінансист року.

З початку діяльності (березень 2003 року) публічного інвестиційного фонду "Синергія", управління активами якого здійснює КУА "КІНТО", вартість чистих активів у розрахунку на одну розміщену акцію зросла більше, ніж у сім разів. Середньорічна доходність фонду перевищує 100%.

Вартість чистих активів першого в Україні відкритого пайового інвестиційного фонду "Класичний", клієнтами якого є, перш за все, фізичні особи, перевищила 20 мільйонів гривень. При цьому вартість інвестиційного сертифікату (з липня 2004 року) зросла більше ніж удвічі.

Компанія "КІНТО" уклала Договір про управління активами Непідприємницького товариства "Відкритий пенсійний фонд "Черкаси".

12 вересня почалося розміщення акцій ВАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Синергія Ріал Істейт". Фонд розрахований на інвесторів, які шукають можливості диверсифікувати власний портфель інвестиціями у нерухомість.

До Котирувального листа 3 рівня Списку ПФТС включені прості іменні акції ВАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Синергія-2" (код ПФТС IFSNR2) та ВАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Синергія-Бонд" (код ПФТС IFSNB).

30 травня почалося розміщення акцій ВАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Синергія-2" . За своєю інвестиційною стратегією новий фонд можна порівняти з діючим з березня 2003 року фондом "Синергія".

9 лютого почалося розміщення акцій ВАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Синергія Бонд", який інвестує залучені грошові кошти в цінні папери з фіксованим доходом.

Оксанича С.М. - Президента ПрАТ "КІНТО", обрано Головуючим Ради УАІБ (Українська Асоціація Інвестиційного Бізнесу).

2004

Компанія "КІНТО" створила перший в Україні "Відкритий диверсифікований пайовий інвестиційний фонд "Класичний", доступний для широкого загалу інвесторів. Номінальна вартість інвестиційного сертифікату – 100 гривень, мінімальна сума, на яку можна придбати інвестиційні сертифікати – 1 000 гривень. Підходить широкому колу приватних інвесторів, для яких обмеження по дохідності та ліквідності є неприйнятними та які в своїх інвестиційних рішеннях є несхильними до ризику.

Компанія "КІНТО" отримала Ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України на провадження діяльності з управління активами пенсійних фондів.

Компанія "КІНТО" разом з корпорацією "Квазар-Мікро" створила відкритий пенсійний фонд "Соціальний стандарт", який є доступним для будь-яких юридичних та фізичних осіб.

Виповнився рік з початку діяльності публічного інвестиційного фонду "СИНЕРГІЯ", управління активами якого здійснює компанія "КІНТО". Інвестиційний корпоративний фонд "СИНЕРГІЯ", за рік своєї діяльності подвоїв вартість чистих активів у розрахунку на одну розміщену акцію.

2003

Компанія КІНТО та її Президент, Сергій Оксанич, серед п'яти найпрофесійніших операторів та найпомітніших осіб фондового ринку України - 2002 (результати фінансового рейтингу тижневика "БІЗНЕС")

Приватним акціонерним товариством "КІНТО" отримано Ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку серії АА №558333 від 28 січня 2003 року на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів: діяльності з управління активами інститутів спільного інвестування

З моменту отримання зазначеної ліцензії ПрАТ "КІНТО" має право створювати пайові інвестиційні фонди та укладати договори про управління активами корпоративних інвестиційних фондів, що створені відповідно до Закону України "Про інститути спільного інвестування (пайові та корпоративні інвестиційні фонди)"

Створено закритий корпоративний недиверсифікований інвестиційний фонд "Синергія" - перший такий фонд відповідно до нового законодавства. КІНТО укладає договір на управління активами фонду "Синергія"

Вперше акції фонду, створеного відповідно до нового законодавства про інститути спільного інвестування (фонду "Синергія"), вносяться до переліку ПФТС і починають торгуватися на організованому ринку

КІНТО укладає договір на управління активами венчурного інвестиційного фонду "Унібудінвест"

2002

КІНТО - 10 років. 10 років - творення українського фондового ринку

КІНТО та її Президент, Сергій Оксанич, серед п'яти найпрофесійніших операторів та найпомітніших осіб ринку цінних паперів - 2001 (рейтинг тижневика "БІЗНЕС")

КІНТО разом з компанією ЄПІК консультують Держкоммайна Республіки Узбекистан з продажу пакетів акцій ВАТ "Кизилкумцемент" та ВАТ "Ахангаранцемент"

Товариством з обмеженою відповідальністю "КІНТО, Лтд" отримано Ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку серії АА №240606 від 10 вересня 2002 року на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів: діяльності по випуску і обігу цінних паперів та депозитарної діяльності зберігача цінних паперів

Товариство з обмеженою відповідальністю "КІНТО, Лтд" стало членом Асоціації "Перша Фондова Торговельна Система" (ПФТС)

2001

Президент КІНТО, Сергій Оксанич, входить до п'ятірки особистостей фондового ринку - 2000 (рейтинг тижневика "БІЗНЕС")

Фахівці Компанії серед розробників законів України про інститути спільного інвестування, цінні папери та фондовий ринок

Робота з реструктуризації підприємств підвищує вартість активів і надає нове джерело доходів

2000

Розширення прямих інвестицій: венчурні проекти розвитку інформаційних технологій

Президент КІНТО Сергій Оксанич посідає перше місце в рейтингу тижневика "БІЗНЕС" в номінації "Особистість фондового ринку - 99"

Представники компанії приймають активну участь у розробці Програми розвитку фондового ринку України на 2001- 2005 роки

1999
КІНТО отримує ліцензію на здійснення діяльності зберігача цінних паперів

КІНТО та Президент КІНТО Сергій Оксанич обрані лауреатами загальнодержавної програми "Людина року - 1998" в номінаціях "Лідер ринку цінних паперів України - 98" (КІНТО) та "Фінансист року" (Сергій Оксанич)

1998

КІНТО - одна із перших українських компаній у сфері торгівлі цінними паперами, яка пройшла аудиторську перевірку, проведену компанією Coopers & Lybrand, на відповідність фінансової звітності міжнародним стандартам бухгалтерського обліку

За даними Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку КІНТО є лідером з торгівлі цінними паперами за обсягами здійснених угод

1997

КІНТО регулярно надає послуги більш ніж 25 інституціональним інвесторам

КІНТО визнано найкращою компанією на фондовому ринку України, а її Президент Сергій Оксанич увійшов до трійки найвпливовіших осіб ринку цінних паперів (рейтинг тижневика "БІЗНЕС")

1996

Створення відкритого інвестиційного фонду "КІНТО-Бюджет" для вкладень в державні боргові папери - облігації внутрішньої державної позики (ОВДП)

КІНТО виступає співзасновником Позабіржової (тепер - Першої) фондової торговельної системи (ПФТС)

1995

КІНТО призначається інвестиційним консультантом фонду New Ukraine Partners

КІНТО виступає співзасновником Української асоціації інвестиційного бізнесу (УАІБ)

Президент КІНТО Сергій Оксанич обраний Головою УАІБ

КІНТО орендує місце на Українській фондовій біржі (УФБ)

1994

Розпочато залучення приватизаційних майнових сертифікатів довірчим товариством "КІНТО-Траст"

Дата заснування фонду "Достаток" - першого з групи інвестиційних фондів по роботі з приватизаційними паперами, інвестиційним керуючим яких стало КІНТО

КІНТО отримує дозвіл на інвестування приватизаційних сертифікатів в українські підприємства

Інвестиційний банк Wasserstein Perella (США) та ЄПІК (штаб-квартира - м.Відень, Австрія) стають найбільшими акціонерами компанії КІНТО

1993

Президент компанії КІНТО Сергій Оксанич обраний Головою Асоціації торговців цінними паперами на перших загальних зборах зазначеної Асоціації

1992

Дата заснування КІНТО (товариство з обмеженою відповідальністю)

КІНТО отримує дозвіл Міністерства фінансів України на торгівлю цінними паперами

КІНТО виступає співзасновником Асоціації торговців цінними паперами

КІНТО зареєстровано як акціонерне товариство відкритого типу

 
Документ:   Надрукувати    Надіслати другу  Вгору   

© Кінто. Інвестиції і цінні папери в Україні
Повідомлення і застереження
Україна, Київ - 04053,
Львівська площа, 8-Б, 3 поверх
Тел.: (044) 246-7350, 246-7434
Факс: (044) 235-5875

© Розроблено NewAgeLab, 2003.
КІНТО у фокусі  
Інвестиції від А до Я  
Послуги  
Інвестиційні фонди  
Біржові фонди  
Пенсійні фонди  
Ринок ЦП  
Контакти  
Новости RSS  
RSS канали сайту  
Наша команда  
Iнвестицiйнi семiнари online  
Фондовий ринок  
Тест на знання характеристик фонду «КІНТО-Казначейський»  


                   

ІСІ КУА Вкласти гроші Купити акції Личные финансы Накопичування грошей Пайові фонди Фондовий ринок НПФ Вигідні вкладення Інвестування в акції Недержавний пенсійний фонд Ринок цінних паперів Керуюча компанія Фонд акцій