This version of the page http://nakleyki.vts.ua/stati_uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-04. The original page over time could change.
Статті про наклейки, інформація про наклейки, дізнатися більше про наклейки, прочитати про наклейки
РУС УКР

В вашей корзине 0 наименований

Об'ємні наклейки
Магнітні наклейки
Ламіновані наклейки
Наклейки на меблі
Маркувальні наклейки
Автомобільні наклейки
Рекламні наклейки
Наклейки на виробах
Заливка наклейки
Другие разделы
НАГОРОДИ
МЕДАЛІ
ПРИЗИ ТА СУВЕНІРИ
КУБКИ
СТАТУЕТКИ
АТРИБУТИКА
ЗНАЧКИ
БЕЛКИ
ТАБЛИЧКИ
ДИПЛОМИ
ДЕКОЛЬ НА ПОСУД
ПОСУД
НАКЛЕЙКИ (ШИЛЬДИ)
ФЛЕШКИ
УСТАТКУВАННЯ
22.02.2013
Поздравление для мужчин++Привітання для чоловіків

3.01.2013
С Новым 2013 годом!!++З Новим 2013 роком!!!!

23.02.2012
С днем Защитника Отечества, дорогие мужчины!++З днем Захисника Вітчизни, дорогі чоловіки!

Все новости

Статті про наклейки

Доброго дня! Сайт «nakleyki.vts.ua» пропонує ознайомитися з інформацією про застосування об'ємних наклейок.

Всілякі наклейки неймовірно популярні в останні роки. Вони несуть собою інформативну, декоративну та рекламну інформацію. Ця продукція, завдяки сучасним технологіям, може мати самий незвичайний зовнішній вигляд і бути виконаною за допомогою найрізноманітніших технологій. Найбільш популярними зараз в різних сферах є об'ємні наклейки. Високий попит на ці вироби пояснюється багатьма перевагами такої продукції. Читати далі...




Виготовлення наклейок
Види наклейок


По-перше, об'ємні наклейки можуть застосовуватися як усередині приміщень, так і зовні, завдяки своєму захисному покриттю, яке наноситься за допомогою заливки спеціальними полімерними смолами. Смола для заливки об'ємних наклейок має два різновиди - тверду і м'яку.

По-друге, така продукція абсолютно не підпадає під негативний вплив факторів навколишнього середовища, таких як вигорання кольору і зображення від потрапляння сонячних променів або опадів безпосередньо на поверхню наклейки, за рахунок все тієї ж вищезгаданої полімерної смоли.

По-третє, в даному випадку допустимо нанесення на основу виробу всіляких зображень і написів, виконаних різними шрифтами, які мають високу яскравість і привабливість картинки. Актуальність застосування об'ємних наклейок абсолютно нічим не обмежується. Однаково оригінально вони виглядатимуть на упаковках продуктів харчування, на коробках з побутовою технікою і безпосередньо на ній самій.