This version of the page http://fri.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-26. The original page over time could change.
ФРІ Україна

ФРІ-табори чекають на тебе!

Змінюй асфальт на траву

і гайда на ФРІ-табори!

 Дні освіти по-літньому: навчання, знайомства, пісні і те, що ти ніколи не почуєш в університеті!

ФРІ-табори – це наметові  освітньо-мотиваційні табори, де збирається талановита і свідома молодь з усієї України щоб дізнатись:

Як реалізувати власну ідею?
Як дружити з медіа?
Чим тролити міліцію так, щоб тобі за це нічого не було?
Read the rest of this entry »

У Полтаві відбулася перша Базова ФРІшкола

22-23 червня 2013 року у Полтаві відбулася базова ФРІшкола громадського
активіста. Організатор – полтавський осередок ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ). Захід проходив у приміщенні мистецького пабу «Сто доріг». Школу для полтавських активістів проводили досвідчені тренери ФРІ –  Сергій Перникоза та голова Освітньої служби Руслана Коренчук. Read the rest of this entry »

Молодь… діє! А ви?

Мабуть, мало хто з молоді (та і не лише молоді) не любить подорожувати, отримувати нові враження, «підкорювати» нові країни. Але не кожному «по кишені» власним коштом мандрувати Європою. А якщо за досить символічну плату не лише познайомитися з іноземною культурою, а й зайнятися саморозвитком? Як вам така перспектива?

Особисто мені – подобається.

Тож, чим же насправді дивує сонячна Іспанія, як не загубитися в аеропорту «Мадрид – Барахас», вийти заміж за сміттєвий бак, знайти друзів із різних куточків світу і до чого тут взагалі ФРІ – саме про це і піде мова нижче. Read the rest of this entry »

Linked-ФРІ-in, тренінг у Рівному

Всіх, хто небайдужий до своєї кар’єри – запрошуємо на тренінг по LinkedIn, системі профейсійних знайомств від первинного осередку.

Учасники зможуть ще раз переконатись у важливості знайомств у професійній діяльності, розібратись з основами роботи в LinkedIn, почути success stories, заповнити профіль, додати знайомих спеціалістів, а, можливо, навіть отримають кілька рекомендацій :)

Read the rest of this entry »

FRI-D Rivne. А ти вже робив Shish Kebab Meeting у своєму місті?

З Лютого 2013 року в Рівному, в невеличкій кав’ярні, схожій на Криївку щотижня проводиться англійський клуб. Часто заходять гості з інших країн та студенти, що повернулися зі стажувань – розказують про свої пригоди. А недавно навіть був сюжет на телебаченні про наш FRI-D клуб.

Так от, ми вирішили, що зараз літо, і сидіти у підвалі в кав’ярні в таку погоду якось не комільфо. Тож зібрались їхати на шашлики, чи-то Shish Kebab Meeting, як це буде англійською.

Read the rest of this entry »

Табір BE FREE-6

Харківська ФРІ запрошує тебе до участі в наметовому таборі “BE FREE -6″, який відбудеться 27-30 червня. Read the rest of this entry »

На Рівненщині відбудеться літній табір “Youth – ACTING”

З 28 червня – по 1 липня 2013 року поблизу с. Хотинь в Рівненській області  Молодіжна громадська організація «Молодь-Діє» та Рівненська міська молодіжна організація “Фундація Регіональних Ініціатив”, за підтримки Благодійного фонду “Богдана Гаврилишина” організовує літній табір для активної молоді України. Табір носить назву “ Youth – ACTING”.

Read the rest of this entry »

Квест на Набережной Ялты – это ЗДОРОВО

8 Июня в 12-00 на Набережной города Ялта, в рамках Всеукраинского проекта “ЗДОРОВО”, прошел дневной квест под лозунгом “Будь Активен! Играй в Квест! Живи ЗДОРОВО!”. В Квесте приняло участие 5 команд – которые в течении 2х часов в активном ритме разгадывали тайны города Ялта.

Квест направлен на Здоровый и активный метод расслабления, направленный дать нашему головному мозгу  и всему организму в целом, отойти от своих суетных моментов жизни и переключится на увлекательный и полезный отдых.

Read the rest of this entry »

Ужгородська ФРІ запрошує відвідати найближчі мистецькі заходи

22 червня – «Вечір тендітної поезії та музики». Для вас виступить дівчина з Луцька Катя Piu (Катя Почапинська) – дівчина, що довіряє фортепіано найпотаємніші емоції, і клавіші відповідають їй взаємністю. Ця музика –  це максимально наповнений почуттями та драйвом мінімалізм. Саме цей, здавалося б оксюморон, робить творчість Каті Piu незвичайною і проникливою. Коли ви торкаєтесь її музики усередині вас проростає терпка і неочікувана ніжність, п’янка радість і легесенький, світлий сум.
Також ви зможете послухати вірші луцької поетеси Альони Приймачук (Кориця), Катерини Мучички, Ольги Козак та Кароліни Бундаш. Також для вас гратиме Чопський гурт «Цедра» у малому акустичному складі, відомий Закарпатський колектив, який вже встиг сподобатись багатьом закарпатцям.
Read the rest of this entry »

У Києві завершилася Журналістська Кузня “ЖуК”

Учасники під час заняття

З 18 травня по 1 червня у Києві студенти, молоді спеціалісти у галузі журналістики та громадські активісти пройшли двотижневий курс “Журналістська Кузня “ЖуК”. Даний проект був реалізований силами представників усіх осередків Київської ФРІ, а також кандидатами на вступ до ФРІ. Журналістська кузня проходила на базі Інституту журналістики та міжнародних відносин Київського Національного Університету Культури та Мистецтв (КНУКІМ), а також Національної Академії Керівних Кадрів Культури і Мистецтв (НАККІМ), що на території Києво-Печерської Лаври.

Виступ Юрія Макарова

У проекті брало участь близько 30 учасників відібраних серед більше ніж сотні охочих. У рамках проекту учасники пройшли курс тренінгів та майстер-класів за темами: «Основи журналістики», «Основи медіа права», «Спілкування з міліцією», «Фото-аудіо касти», «Соціальна журналістика», «Інформаційні запити», «Журналістські розслідування», «Інтернет ЗМІ», «Блогерство» та інші. Слухачі курсу мали змогу поспілкуватися, перейняти досвід та знання таких відомих журналістів, як Юрій Макаров, Олександр Тур’ян, Сергій Лещенко.

Read the rest of this entry »