This version of the page http://home.finance.ua/ukr/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-23. The original page over time could change.
Про систему - Домашні Фінанси | Home.Finance.UA
ukrrus
forum.finance.ua Індекси FUDI  

Вхід
E-MAIL ПАРОЛЬ Забув пароль Зареєструватися

Про систему

Домашні Фінанси — система для обліку особистих і сімейних фінансів, ведення домашньої бухгалтерії. Якщо ви ніколи не займалися подібним — то двома словами це можна описати так.

Ви регулярно — щодня або раз на кілька днів — вносите свої видаткові та прибуткові операції. Взагалі це практично все :) Насправді.

Спочатку це дасть вам розуміння того, куди йдуть гроші. Згодом, коли в системі накопичиться деяка фінансова історія, система покаже вам основні статті витрат, допоможе правильно спланувати місячний бюджет, дозволить запланувати коштовне придбання і контролювати збір коштів для його здійснення.


Домашні Фінанси

Домашні Фінанси працюють через веб-браузер, ніякий додатковий софт не потрібний! Тобто з будь-якого комп"ютера або мобільного телефону, який має вихід в інтернет, ви зможете отримати доступ до свого аккаунту: внести чергові операції, провести аналіз виконання бюджетного плану.

Інтерфейс Домашніх Фінансів нагадує звичайну Windows-програму: діалогові вікна, випадаючі меню, клік правою кнопкою миші для виклику контекстного меню, редагування таблиць «на місці» і т.п.  Ви дуже швидко прилаштуєтеся і розберетеся що до чого. Але в будь-якому разі можете ставити будь-які запитання на форумі — ми із задоволенням вам допоможемо.

Вам напевно цікаво дізнатися, як виглядає заповнений реальними даними аккаунт Домашніх Фінансів? Побачити які звіти щодня бачить звичайний користувач системи? Ви ще не певні, чи готові до ведення домашньої бухгалтерії? Тоді...

Випробуйте Домашні Фінанси

Емблема

Ми щиро бажаємо Вам достатку у Вашому будинку, фінансового благополуччя та процвітання.

Тому емблема Системи Домашні Фінанси символізує, звичайно ж, будинок. Успішний будинок, який доверху заповнений монетами, що утворюють спрямовану нагору стрілку - символ зростання.



Скріншоти



Підраховуй свої можливості,
порівнюй їх зі своїми потребами,
розраховуй та корегуй витрати та доходи
разом із Домашніми Фінансами