This version of the page http://pon.org.ua/dosvid (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-22. The original page over time could change.
Досвід » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Червень 2013    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 

Головна » Досвід

Обов’язкові медичні огляди: основні аспекти їх проходження працівниками навчальних закладів
20 травня 2013
    Основами законодавства України про охорону здоров’я, Законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про захист населення від інфекційних хвороб», зокрема, встановлено, що з метою охорони здоров’я населення організуються профілактичні медичні огляди ряду категорій громадян, професійна чи інша діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань, виникнення харчових отруєнь, а також працівників, зайнятих на важких роботах і на роботах зі шкідливими або небезпечними умовами праці, військовослужбовців.
Категорія: Інформація про найважливіші події, До відома регіонів, Охорона праці, Методичні матеріали Детальніше
 
Інформаційна робота Профспілки – барометр її ефективності й перспективи
17 травня 2013
    «Знати те, що корисно» – таким лаконічним акордом 16 травня завершив роботу семінар-тренінг фахівців з інформаційної роботи виконавчих апаратів Кримської республіканської, обласних, Київської та Севастопольської міських організацій Профспілки. Семінаристи мали різнопланові заняття, які були спрямовані на максимальне засвоєння та усвідомлення матеріалу у короткі строки.
    Так, другого навчального дня досвідом та дієвою системою комунікації поділилися колеги зі столичної організації Профспілки.
Категорія: Новини, До відома регіонів, Досвід, Навчання Детальніше
 
Навчаються інформаційники ЦК Профспілки (оновлено)
14 травня 2013
    Цифровий час потребує нових форм та методів роботи для працівників відповідальних за інформаційно-аналітичну складову профспілки та профспілкових журналістів. А оперативне донесення відомостей до спілчан, поінформування суспільства про діяльність організації та співпраця з засобами масової інформації – актуальні питання, що сьогодні стоять у пріоритетах діяльності Профспілки працівників освіти і науки України.
    Саме тому ЦК Профспілки ініціював проведення семінару-тренінгу фахівців з інформаційної роботи виконавчих апаратів Кримської республіканської, обласних, Київської та Севастопольської міських організацій Профспілки, який розпочався 14 травня 2013 року у санаторно-оздоровчому таборі «Пуща-Водиця».
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Інформаційно-аналітичний зріз виконання положень Галузевої угоди
19 квітня 2013
    Подаємо для використання у роботі інформацію, що розглядалася на VI пленумі ЦК Профспілки.
    Основне питання пленуму – «Про стан виконання Галузевої угоди між Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України на 2011-2015 роки».
Категорія: Офіційні документи та повідомлення, Соціально-економічний захист, Методичні матеріали Детальніше
 
Міжнародний досвід соціального партнерства
18 квітня 2013
    Європейський соціальний діалог є частиною європейської соціальної моделі і визнаним інструментом ефективного управління та соціальної субсидіарності.
    У часи кризи він також продемонстрував свою важливість в якості соціальної «подушки», допомагаючи пом'якшувати негативні наслідки економічного спаду. Європейський соціальний діалог полягає в обговоренні, консультаціях, переговорах та спільних діях за участі організацій, що представляють дві сторони ринку праці – роботодавців і працівників.
Категорія: Офіційні документи та повідомлення, Міжнародна діяльність, Методичні матеріали Детальніше
 
Система масових комунікацій: профспілки впроваджують сучасні інформаційні технології
16 квітня 2013
    Проведення інформаційних кампаній, активна взаємодія з цільовою аудиторією Інтернет-ресурсу, використання вірусних технологій для привернення уваги до діяльності організації – необхідні елементи успішної комунікаційної стратегії профспілок.
    Таких висновків дійшли учасники семінару – відповідальні за інформаційну роботу в членських організаціях Федерації профспілок України, що відбувся 10-12 квітня 2013 року на базі Навчально-методичного центру ФПО Чернігівської області.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Розвиток сучасної профспілкової освіти: міжнародна науково-практична конференція
24 січня 2013
    24 січня 2013 року в Навчально-методичному центрі профспілок розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція з питань розвитку сучасної профспілкової освіти.
    У представницькому заході планується участь керівників та спеціалістів Федерації профспілок України, всеукраїнських галузевих профспілок, територіальних профоб'єднань, а також представників профспілкових навчальних закладів та викладачів системи профспілкової освіти з Російської Федерації, Республіки Білорусь та більшості регіонів України.
Категорія: Новини, Навчання Детальніше
 
Соціальні умови співробітників та студентів КНУ імені Тараса Шевченка
21 січня 2013
    Виконуючи план роботи Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка на 2012-2013 навчальний рік здійснено аналіз стану соціальних умов осіб, які працюють і навчаються у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.


Категорія: Досвід, Новини з регіонів Детальніше
 
Освіта в сільській місцевості: кризові тенденції та шляхи їх подолання: узагальнена книга
25 грудня 2012
    Подаємо для інформування та використання у роботі науково-практичне видання за матеріалами парламентських слухань у Верховній Раді України, що відбулися 14 березня 2012 року.
    Книга «Освіта в сільській місцевості: кризові тенденції та шляхи їх подолання» містить виступи учасників слухань, а також документи та інформативно-аналітичні, довідкові матеріали із зазначеного питання.
Категорія: Новини, Методичні матеріали Детальніше
 
Вирішення трудових спорів: новий підхід для України
7 грудня 2012
    В рамках реалізації шведсько-українського проекту у сфері вирішення трудових спорів 5 грудня 2012 року у м. Києві відбувся інтерактивний семінар-практикум «Вирішення трудових спорів в Україні: розробка нової моделі для України».
    В роботі семінару брали участь представники Національної служби посередництва і примирення, Федерації профспілок України, Федерації роботодавців України, Конфедерації вільних профспілок України, шведські та українські експерти.
Категорія: Новини, Правовий захист, Досвід Детальніше
 

 
Відповіді на запитання спілчан
 Подаємо розгорнуті відповіді і щиро сподіваємося, що вони допоможуть у вирішенні проблемних питань праці освітян України.


Звернення ЦК Профспілки до органів державної влади щодо необхідності прискорення рішень про фінансове забезпечення своєчасної виплати заробітної плати освітянам та її підвищення
Захист прав працюючих мігрантів: роль і можливості Профспілок
Перша зміна табору «Пуща-Водиця» – відкрита!
Внесено зміни до Умов прийому до ВНЗ України у 2013 році
Табір «Пуща-Водиця» – радісний відпочинок, творчість та пізнання

 
Як часто Ви відвідуєте сайт ЦК Профспілки?

1 раз в день
кілька разів на день
2-3 рази в тиждень
1 раз на 2 тижні
раз у місяць
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012