This version of the page http://com.te.ua/love.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-19. The original page over time could change.
Знайомства. Служба знайомств. Знайомства в Україні
 
* Оголошення: Строительство коттеджей под ключ! Киев Опытный прораб с бригадой, выполнит работы по строительству частных домов. Большой опыт работы, есть портфолио, расценки средние, люди свои проверенные. Личная Гарантия на выполненные работы - 15 лет. Работы: общестроительные, отделочные, кровельные. За 10 лет реализовано более 65 коттеджных проекта. Можно посмотреть работы в живую. Тел. 098-488-49-94 Контакні дані: 0984884994 * Відео та фото зйомка: Весіль, корпоративів, хрестин, концертів, випускних, святкових ранків - Професійним камкодером (Panasonic AG-AC 160AEN) у форматах високої чіткості Full HD (1080.50p 1920x1080) та DVD (720x576) Використовуються різноманітні системи стабілізації та високоякісне освітлення! Індивідуальний підхід. Стаж роботи в даній сфері-8 років. Є досвід роботи на телебачені. В нас є все що вам потрібно (відео та фотооператор, найкраща тамада та музиканти заслужені артисти України) Вибираючи відеооператора в першу чергу слід звернути свою увагу на: - зразки робіт (в яких крім музики є правильна послідовність кадрів та художній підхід.)Щоб в відеороботах не було бракованих кадрів (пересвічені кадри ,тремтіння рук і т.д.) - досвід роботи є великий ризик що найважливіша подія вашого життя стане невдалою роботою початківця "оператора бізнесмена", який тільки починає вчитися на вашому святі задля підробітку у свій вихідний день. -І тільки тоді звертати увагу на ціну. Мені дуже шкода, що деякі люди роблять все навпаки. Контакні дані: 0976492607 0669488921 * Знайомства: марина євсейська(9р.) Шукаю хлопця віком 18-бе років * Оленка(10р.) Шукаю хлопця віком 16-22 років * Вадім(17р.) Шукаю жінку віком 19-22 років * Олег(21р.) Шукаю жінку віком 15-40 років * Пропоную роботу: дизайнер штор та текстилю * Бухгалтер на фирму * Шукаю роботу: Резюме: Менеджер, Экономист * Шукаю роботу в Москві *
  Знайомства в Україні / Знакомства в Украине 19-06-2013 р. середа 
Повідомте про помилку
Якщо ви побачили неточність або помилку на сторінках сайту, відмітьте ці слова і натисніть
CTRL+ENTER

ІНФОРМАЦІЯ

   пошук анкет    додати анкету    мій профіль та мої повідомлення  

Служба знайомств (Всі регіони)
Знайомства в Україні

      Розділ Інформаційно-розважального порталу "КомерСайт" "Служба знайомств" створений для всіх, хто хоче знайти нових друзів, а можливо, і кохану людину, ту єдину, яка буде поруч з Вами все життя.

      Відібрати кандидатуру з наявних анкет можна за допомогою пошукового модуля, де по вказаних критеріям, система підбере кандидатури, що найбільш підходять до Ваших вимог. Можна також розмістити і свою анкету, для цього перейдіть за лінком додати анкету та заповніть запропоновану реєстраційну форму. Після закінчення реєстрації Вам буде надано логін (ID) та пароль, який Вам знадобиться для зміни анкетних даних та перегляду повідомлень інших користувачів сайту, що адресовані тільки Вам.

      Якщо Ви втратили свої реєстраційні дані скористайтесь сервісом "згадати пароль". Логін і пароль Вам буде надіслано на e-mail, вказаний при реєстрації.


Пошук анкет (Всі регіони)
Я  віком від  до років  
сортувати по  
Новачки (Всі регіони) Нове обличчя на службі
Вадім
Олег
марина євсейська
Оленка
Наталя


*  *  *
Із зауваженнями, запитаннями та пропозиціями звертайтесь за
телефонами: +38 (0352) 42-45-30, моб. +38 (097) 502-33-30


пошук анкет | додати анкету | мій профіль та мої повідомлення
ВХІД У СВІЙ ПРОФІЛЬ
ID:
Пароль:
Число:
забули пароль?
Із пропозиціями та зауваженнями по роботі порталу звертайтеся до адміністрації "КомерCайту" e-mail: ,
ІРП "КомерСайт" не несе відповідальності за розміщені на його сторінках інформаційні матеріали
Copyright © 2005-2013 "КомерСайт" www.com.te.ua. All rights reserved

партнери: