This version of the page http://www.kiyavia.com/ua/strahovanie/uslugi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-15. The original page over time could change.
Послуги
Online консультант
Замовлення страхування Підписатися на розсилку
Автострахування

Легкові автомобілі, вантажні автомобілі, автобуси, мікроавтобуси, причепи до автомобілів, спеціальна автотранспортна техніка, яка використовується при виконанні будівельно-монтажних та інших робіт, а також додаткове обладнання автотранспортного засобу.


Відповідальність

Об'єктом страхування є цивільна відповідальність Страхувальника (заборгованість) за збиток, заподіяний майну, життю або здоров'ю третіх осіб в результаті настання страхового випадку.


Майно

Страхування майна - найбільш простий та надійний спосіб уберегтися від фінансових втрат у випадку його загибелі або ушкодження.


Фінансові ризики

Під фінансовим ризиком підприємства розуміється вірогідність виникнення несприятливих фінансових наслідків у формі втрати прибутку і капіталу в ситуації невизначеності умов здійснення його фінансової діяльності.


Медицина

Ми пропонуємо страхування на період подорожі по Україні або за кордоном, що дозволяє отримати адекватну медичну допомогу у разі захворювання або травми.


Авіація

ЗАТ СК "Кий Авіа Гарант" пропонує послуги з обов'язкового авіаційного страхування цивільної авіації.


Замовлення