This version of the page http://www.ukrdzi.com/order/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-11. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

послуги

Основні напрямки діяльності:
Експертизи НБУ
Товарні довідки
Маркетингові дослідження

виставкова діяльність

Відділ організації виставкової діяльності та бізнес-конференцій запрошує до співпраці в контексті організації виставок, тематичних експозицій, торговельних місій, конференцій, панельних дискусій, прес-конференцій, бізнес-форумiв, програм b2b метчмейкiнгу, круглих столів, ділових зустрічей.

Більше інформації
 
Новини

03.06.2013
Український ринок яловиччини
Зниження закупівельних цін на велику рогату худобу в Україні може призвести до поновлення тенденції скорочення поголів’я. Основною причиною зниження цін є падіння попиту на даній товар з боку внутрішніх і зовнішніх споживачів.
03.06.2013
Світовий ринок свинини
Європейський ринок свинини, як і раніше, добре збалансований та стійкий. У порівнянні з попереднім тижнем ціни лишаються незмінними. Схоже, що європейські країни, чекають імпульсу з Німеччини, який повинен стати сигналом сезонного збільшення вартості свинини. Незначний ріст цін спостерігається у Франції, де котирування зросли на 0,07 євро/кг.
Всі новини
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Виставки та конференції