This version of the page http://www.vts.ua/_uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-09. The original page over time could change.
VTS - нагороди, ордени, медалі, нагрудні знаки. Виготовлення нагород, нагрудних знаків, орденів, медалей
       
 

Тел:

(044)503-13-40, 503-13-41, 561-55-98
 
   
РУС |  УКР 
ПРИЗИ ТА СУВЕНІРИ
НАГОРОДИ
МЕДАЛІ
ДИПЛОМИ І СЕРТИФІКАТИ
ЗНАЧКИ
ДЕКОЛЮВАННЯ ПОСУДУ
МЕТАЛЕВІ ТАБЛИЧКИ
КОРПОРАТИВНА АТРИБУТИКА
ФУТЛЯРИ І УПАКОВКА
СУВЕНІРНА ПРОДУКЦІЯ
31.05.2013
Міжнародний день захисту дітей

30.04.2013
Привітання з Великоднем

7.03.2013
Привітання до 8 Березня!

Все новости

VTS - нагороди, ордени, медалі, нагрудні знаки, виготовлення на замовлення

Ласкаво просимо на наш сайт!

VTS - виробнича компанія, основний напрямок якої це діяльність по виготовленню нагородної та корпоративної атрибутики: нагород, нагрудних знаків, орденів, медалей та супутньої продукції. Ми маємо досвід виробництва нагород і володіємо такими основними технологіями як литво, карбування, фотогравірування, а також іншими технологіями які дозволяють виготовляти вироби високої якості. Ми впроваджуємо виготовлення нагород від розробки та підготовки дизайну, майстер моделі та оснастки до заключного доопрацювання виробів та їх покриття високоякісними емалями та лаками. Ми працюємо для того, щоб втілювати Ваші ідеї в ексклюзивні і неповторні вироби. Далі про компанію...

ПРИЗИ ТА СУВЕНІРИ

Ми виготовляємо призи та сувеніри різної складності на замовлення. Технологія виготовлення литво, фрезерування, гравіювання, механічна і ручна обробка. Кожен приз або сувенір індивідуальний та неповторний. Призи виготовляються з таких основних матеріалів як кольорові метали, дерево, камінь, скло, кришталь.

НАГОРОДИ

Виготовлення нагород різної складності, основні технології що використовуються у виготовленні - литво та карбування. Нагороди можуть бути розроблені нашими дизайнерами з урахуванням геральдичних вимог. Ми виготовимо на замовлення нагрудні знаки, ордени, нагрудні хрести різних категорій. Нагороди можуть бути інкрустовані каменями та покриті напівпрозорими емалями.

МЕДАЛІ

Медалі на замовлення різних видів та рівнів, технології виготовлення на вимогу замовника: литво, штампування або хімічне гравірування. Медалі можуть бути на колодці, на стрічці та поміщатися у футляр або спеціальну рамку. Ми можемо виготовити медалі від невеликих розмірів до 30см в діаметрі.

ДИПЛОМИ І СЕРТИФІКАТИ

Дипломи, грамоти, сертифікати, герби, плакетки з металу латунь, покриття гальванічне золото або нікель з використанням якісних емалей. Відмінна нагорода, сувенір або приз, який швидше за все знаходитиметься на видному місці у володаря.

ЗНАЧКИ

Значки металеві, технології виготовлення: карбування (штампування), литво, фотогравірування (хімічне труїння). Значки покриті гальванічним золотом, сріблом, нікелем. Зображення значка забарвлюється кольоровими емалями або спеціальними лаками для тонування. Із зворотного боку металевого значка спеціальна застібка для одягу.

ДЕКОЛЮВАННЯ ПОСУДУ

Нанесення зображення на посуд, сервізи, келихи, фужери, нагородні тарілки. Деколь - технологія високотемпературного випалення при допомозі, якої ми отримуємо якісні вироби з тривалим терміном експлуатації та із збереженням первинної яскравості кольорів.

МЕТАЛЕВІ ТАБЛИЧКИ

Таблички та вивіски - фасадні, офісні, настільні, дверні, а також шильди та накладки. Таблички виготовляються з кольорових металів за допомогою хімічного, механічного або лазерного гравірування, поліруються або матуються, покриваються гальванічним золотом або нікелем. Зображення таблиці може забарвлюватися емалями або лаками що тонують (смолами).

КОРПОРАТИВНА АТРИБУТИКА

Корпоративна атрибутика є невід'ємною частиною успішної організації. Наша компанія здійснює виготовлення найрізноманітніших корпоративних виробів на замовлення, таких як: затиски краваток, брелоки, запонки, брошки, кулони, бейджі та багато іншого.

ФУТЛЯРИ І УПАКОВКА

Футляри для значків, медалей, монет, нагород та нагрудних знаків, дипломів, грамот та сертифікатів, призів та сувенірів. Матеріал оксамит, шкіра, шкірозамінник, дерево, пластик. Виготовлення посвідчень з шкірозамінника для нагород та медалей. На футляри та посвідчення на замовлення може бути нанесена символіка.
Приз - Орден з камінням


Приз кришталевий на постаменті - Райффайзен Банк Аваль


Приз зірка акриловий на постаменті САН ИнБев


У нас Ви можете виготовити на замовлення не тільки нагороди, але й значки, брелоки, затискачі до краваток, іменні бейджі, запонки, кулони, грамоти, сертифікати, дипломи, таблички та вивіски, муляжі банківських злитків, корпоративні прикраси, нанесення символіки (зображення) на посуд, футляри для нагород, герби, сувенірні плакетки та іншу корпоративну та нагородну атрибутику. 

Нагороди мають досить різноманітне призначення, тому краще всього зрозуміти їх, це розглядати основні види за категоріями і ступенями. До нагород відносять: почесні або нагрудні знаки, призи, кубки, сувеніри та грамоти. Нагрудні чи почесні знаки можуть представляти собою ордена, хрести, медалі, відзнаки, ці нагороди призначені для носіння на грудях. Володарі нагрудних знаків – це люди, які свого часу отримали державні чи громадські нагороди за певні досягнення в якій-небудь сфері в якості заохочення за заслуги або на знак подяки. Нагрудні знаки також можуть показувати приналежність до певної групи або присвячені якій-небудь події. Це може бути пов'язано з науковою, господарською, оборонною та іншою громадською діяльністю. До речі не варто порівнювати нагрудні знаки з нагрудними значками, значки це окрема категорія. 

Отже, які види нагрудних знаків бувають:
Академічні нагрудні знаки призначені для вищих навчальних закладів або осіб, що мають вчений ступінь. Виготовлення нагрудних знаків цієї категорії зазвичай здійснюється в одну деталь штампом, або з використанням накладних елементів. Зазвичай це знаки у формі ромба, фон яких залитий кольоровою емаллю з емблемою навчального закладу в центрі.
Нагрудні знаки організації - виробництво таких нагород здійснюється за індивідуальними ескізами. Вони можуть бути відчеканені, литі, а деякі накладні елементи можуть бути травлені (фотогравірування). 
Нагрудні відзнаки – зазвичай додаються до почесних звань, це як знак приналежності. 
Посадові нагрудні знаки виготовляються у вигляді бляхи або ланцюга чи інших знаків для службовців. У цю категорію відносяться колари – чоловіче кольє, яке символізує владу і зобов'язання, що несе представник влади перед суспільством. Колар складається з масивних ланок ланцюга та підвіски у вигляді символу. Зазвичай колар можна побачити у мерів міст чи у суддів. 
Військові нагрудні знаки служать частиною форми військовослужбовців. Нагороди, присвячені якій-небудь події, пов'язаного з певними мужніми поступками, або в ході яких були отримані поранення, це можуть бути нагороди за військові дії і до таких знаків можуть також відноситися нагороди Чорнобиля. 
Ювілейні нагрудні знаки (нагороди), присвячені різноманітним ювілеям. 
Для нагород виготовляються футляри та посвідчення.

Ордени – відзнаки, нагороди за особливі заслуги, зазвичай це державні нагороди чи нагороди станових організацій частіше з обмеженим числом учасників. Виготовлення орденів це дорогий процес, що вимагає особливого уміння. Зазвичай ордена виготовляються за допомогою лиття з використанням напівпрозорих гарячих емалей. 

Нагрудні хрести – за статусом вище медалі, але нижче ордена. До нагрудним хрестів, ордени не відносяться, так як хрест є доповненням до існуючих ступенями орденів. Але в деяких країнах, хрест називають орденом, таким образом підкреслюючи його високий, але демократичний статус. 

Медалі є найдавнішим видом нагород, і їх історія сягає своїм корінням до римських фалерів, які служили металевою прикрасою римських легіонерів. Саме з тих часів прийшла назва сучасної науки фалеристики. Геральдика – історична дисципліна яка займається вивченням гербів, вона пояснює значення тих чи інших символів. Сучасні нагороди України, особливо високого рівня, поєднують в собі геральдичні принципи. 

Виробництво медалей найчастіше має округлу форму виробу. Велика кількість медалей кріпляться на колодку, яка може бути покрита емалями (як медаль) або обтягнута муаровою стрічкою певного забарвлення. Деякі медалі кріпляться на стрічку, наприклад: шкільні медалі, а також можуть бути сувенірними і поміщатися в рамці або футлярі. Медалі бувають штамповані (карбування), литі або травлені (фотогравіювання), все залежить від дизайну медалі, тиражу та побажань клієнта. 

Окрема категорія нагород, яка заслуговує уваги це кубки, а також нагородні статуетки. Виготовлення кубків і статуеток можливо на замовлення, але в основній своїй масі це стандартні нагороди, які використовуються для нагороджень у змаганнях або турнірах в усьому світі. Це популярний вид нагород, у яких немає особливих традиційних правил використовуваних при виробництві, тому вони доступні та завжди їх вибір великий. 

Призи або сувеніри це теж у деякому сенсі нагороди, але вони доступні масово, і їх різновидів не злічити. Більш цінним видом даних нагород є сувеніри та призи, які виготовлені на замовлення для нагородження за досягнення чи успіх у якійсь справі, наприклад: співробітнику компанії за кращі продажі. Виготовлення таких призів і сувенірів це досить трудомісткий і творчий процес.
Приз повинен символізувати щось і передавати в собі певну ідею, при цьому він повинен виглядати яскраво та бути неповторним. 
Сувеніри ж більше підходять як подарунок і вони більш стандартні, до них вносять деякі доповнення у вигляді напису або емблеми, та їх досить широкий вибір дозволяє задовольнити будь-який смак. 

Виготовлення значків, брелоків, грамот, дипломів, сертифікатів, табличок і вивісок, муляжів банківських злитків, корпоративних прикрас, деколь – нанесення символіки на посуд, всі ці види корпоративної атрибутики та її опис Ви можете подивитися в каталогах на сайті. 

У нашому житті не останню роль відіграє різна нагородна атрибутика, тому ми хочемо відзначити важливість нагород. Адже людині, яка досягла особливих результатів у певній сфері діяльності, хочеться отримати певну винагороду за свою роботу, в тому числі у вигляді відзнак. І певна цінність нагороди, полягає в тому, що вона добре характеризує свого власника.

 

З найкращими побажаннями, колектив компанії VTS.