This version of the page http://lifer.com.ua/pershij-seks.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-09. The original page over time could change.
Перший секс : Lifer.com.ua

Перший секс

Все коли-небудь буває вперше. Перше кохання, перший поцілунок, перший секс. У всіх це відбувається по-різному, але в житті жінки втрата цноти запам’ятовується назавжди.

Які це будуть спогади — приємні чи не дуже — залежить значною мірою від тебе.

Іноді секс в перший раз страшний для дівчини очікуваним болем. Виникає безліч питань: в якій позі краще, чи потрібно оберігатися, як уникнути болю?

Підготовка до першого сексу

Якщо ти вирішила, що настав той знаменний день для сексу в перший раз, то запам’ятай наступне: не вживай багато алкоголю, максимум — келих шампанського або вина для розслаблення.

Заздалегідь підготуйте зручне місце. Обов’язковий атрибут для першого сексу — ліжко та наявність ванни. І подбайте про те, щоб у відповідальний момент вам ніхто не завадив.

А також потрібно запастися презервативами, оскільки запобігання в сексі ще ніхто не відміняв. Безпечний секс має на увазі не тільки попередження небажаної вагітності, але і захворювань, що передаються статевим шляхом!

Дуже важливо і корисно при втраті невинності скористатися спеціальною змазкою, оскільки часто спостерігається неприємна сухість у піхві.

Секс в перший раз: попередні ласки

Коли займаєшся сексом в перший раз, обов’язково зверни увагу партнера на попередні ласки, такі, як поцілунки, дотики, ласки грудей, різні сексуальні ігри, а також роздратування клітора, щоб ти відчула всю повноту сексуального збудження.

Попередні ласки при втраті невинності допоможуть зволожити піхву природною змазкою, що полегшить введення чоловічого статевого члена.

Біль під час першого сексу

Тебе звичайно ж хвилює питання про те, чи можна безболісно позбутися невинності? Відповідаю: можна. При першому введенні пеніса в піхву ти можеш відчути біль або дискомфорт. Але не всі дівчата відчувають це, тому не варто зациклюватися на тому, що тобі обов’язково буде боляче.

Зазвичай біль виникає при розриві дівочої пліви і розтягуванні стінок піхви — вона, як правило, короткочасна і несильна, як укол голкою. Але біль під час першого сексу може виникнути і від незвичних відчуттів, можливого страху, якщо дівчина, відчувши в перший момент щось неприємне, почала затискатися. Таким чином, м’язи піхви скорочуються, перешкоджаючи чоловічому статевому органу і роблячи тим самим собі ще болючіше. Загалом, розслабся!

Але якщо при втраті невинності тобі все-таки стало боляче, має сенс декілька варіантів дії: партнер може спробувати увійти до тебе різко і сильно, так, щоб ти не встигла загальмувати його м’язами або злякатися болю. Або ви можете просуватися потихеньку, потрошку, так би мовити, відвойовуючи кожен сантиметр. Обидва виходи хороші, і вирішувати вам удвох.

Втрата невинності супроводжується зазвичай невеликою кровотечею, хоча приблизно в 10% випадків воно не спостерігається. Не лякайся, крові зазвичай зовсім небагато!

Наступний раз сексом рекомендується займатися через 3-5 днів, після загоєння надривів дівочої пліви.

Пози для сексу в перший раз

Секс в перший раз — досить хвилюючий для дівчини момент, і тому більш кращі пози, де вона зможе контролювати рухи партнера:

  • класична місіонерська поза, коли жінка внизу на спині з розведеними ногами, чоловік зверху;
  • поза «Доггі-стайл». Але якщо тобі стане боляче при глибокому проникненні, спробуй не згинати руки в ліктях і підняти поясницю вище.
  • позиція «наїзниці» (коли жінка сидить зверху). Тут ти сама зможеш поступово опускатися на член коханого.
  • поза «Ложки» — дівчина на боці, чоловік на боці ззаду. Тут потрібно максимально зігнутися і трохи підняти верхню ногу при входженні.

При появі легкого болю найкраще свідомо зробити рух тазом вперед, скоротивши тим самим до частки секунди тривалість больового відчуття при надриві пліви. Дотримуючись цієї поради, можна переступити поріг сексуального життя майже безболісно.

Відвідування гінеколога

Перед початком статевого життя, а також обов’язково після позбавлення невинності необхідно сходити до гінеколога!

Після першого заняття сексом іноді змінюється менструальний цикл. Зазвичай він стає більш чітким і коротким, знижується хворобливість місячних. Май на увазі, що в перший місяць після позбавлення невинності у тебе може статися затримка десь на тиждень.

Не чекай від першого сексу нищівного оргазму. Звичайно, буває оргазм і в перший раз, але рідко. Тобі ж потрібно спочатку звикнути, пізнати себе, зрозуміти, що тобі подобається.

Загалом, нічого складного в першому сексі немає.
При дотриманні всіх рекомендацій все у тебе пройде безболісно!



Tags: біль, відчуття, невинність, секс, стосунки

Category: Стосунки та Емоції

Коментарі (0)

Залишити коментар

Нажмите, чтобы отменить ответ.