This version of the page http://www.arkada.ua/fund/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-08. The original page over time could change.
Cертифікати фонду операцій з нерухомістю – АКБ «Аркада»


Версія для друку

Cертифікати фонду операцій з нерухомістю

Про сертифікати ФОН
Умови придбання
Власникам сертифікатів

Про сертифікати ФОН

В 2007 році банк «Аркада» розпочав нову програму, яка дозволила громадянам та юридичним особам отримувати дохід від операцій з нерухомістю, через вкладання коштів в цінні папери — сертифікати фондів операцій з нерухомістю (сертифікати ФОН).

Починаючи з 5 серпня 2008 року банк здійснює погашення сертифікатів ФОН "Нова Богданівка-1". Перші інвестори вже переконались у надійності своїх інвестицій, отримали дохід та мають змогу примножити свій капітал шляхом придбання сертифікатів ФОН "Нова Богданівка-3", які банк продовжує розміщувати.

Цільове призначення

Кошти, отримані від розміщення сертифікатів ФОН, банк «Аркада», як управитель фонду операцій з нерухомістю, спрямовує на фінансування будівництва групи одноквартирних будинків у містечку малоповерхової забудови «Нова Богданівка» у с. Богданівка, Броварського району Київської області. Даний проект характеризується високою інвестиційною привабливістю завдяки зорієнтованості на використання нових будівельних технологій та розбудову розвинутої інфраструктури.

Після завершення будівництва об'єкти нерухомості продаються, а кошти отримані від продажу нерухомості, розподіляються між власниками сертифікатів пропорційно їх кількості.

Вартість і дохідність

Номінальна вартість 1 сертифіката ФОН — 10 тисяч гривень. Зверніть увагу, що під час розміщення сертифікатів вартість постійно зростає.

Дохід за сертифікатами складе різниця між вартістю будівництва і ціною продажу готових будинків. Гарантований мінімальний дохід — 27% річних. При цьому, при отриманні доходу, необхідно сплатити податок з доходів фізичних осіб в розмірі 5% від отриманого доходу та сплатити приблизно 290 грн. за обслуговування рахунку в цінних паперах.

Податок з доходів фізичних осіб утримує банк як податковий агент в момент виплати доходу. Таким чином, орієнтовний чистий прибуток від купівлі одного сертифікату ФОН складає 23,2%.

Документи для інвестора

Проспект емісії сертифікатів фонду операцій з нерухомістю «Нова Богданівка-3».
(PDF, 207 КБ)

Закон України про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю
(PDF, 273 КБ)

Житлова програма
Умови інвестування
Кредитування
Ціни на квартири
Ціни на нежитлові приміщення
Ціни на котеджі
Депозити
Цінні папери
Програми для дітей
Пенсійна програма
Індивідуальний сейф
Депозити
Цінні папери
Пенсійна програма
Депозитарна діяльність
Курс валютКупівляПродаж
USD8.128.15
EUR10.6510.8
RUB0.2450.253
GBP12.5512.7
CHF8.658.8
Одиниця інвестування
100 ОдІн4563.46 грн.
курс на 07.06.13

«Желань-Тревел» — наш
туристичний партнер.

Відпочинок в Криму.
Дитячий табір «МУЛЬТ-ФИЛЬМ».
Про банкВідділення банкуПартнерамПрес-центрКонтакти