Головна Нормативна база Партнери Про бюро Послуги Новини Кредитним організаціям Позичальникам
Рус | Eng

Позичальникам

  • Як отримати власну кредитну історію через наш сайт
  • Що таке Кредитне Бюро
  • Що таке кредитна історія
  • Чому бажано мати кредитну історію
  • Хто передає інформацію до бюро
  • Коли бюро надає кредитні звіти
  • Як завести власну кредитну історію

 

Позичальникам

«Перше всеукраїнське бюро кредитних історій» - провідне бюро на ринку кредитних історій України, створене банківською системою як національне кредитне бюро. Партнерами бюро є провідні банки України, лідери на ринку кредитування.Банки, кредитні спілки, інші фінансові установи звертаються до бюро з запитами щодо інформації про клієнтів, які планують отримати кредит, а також вони мають можливість контролювати кредитну історію позичальника упродовж дії кредитного договору.

На сьогодні кредитна історія є найбільш значущим фактором, який впливає на рішення фінансової установи щодо надання кредиту.

Ви можете один раз на рік безкоштовно отримати власну кредитну історію, звернувшись безпосередньо до офісу ПВБКІ,  та необмежену кількість разів за плату. У випадку повторного звернення Вам необхідно буде сплатити 40 гривень за послуги Бюро.

Отримання кредитного звіту фізичної особи.

Фізична особа - суб’єкт кредитної історії може отримати власну кредитну історію особисто  у офісі Бюро за адресою:
         м. Київ, вул. Марини Раскової ,11Б.
         Приймальні години для отримання кредитних історій в офісі ПВБКІ:
         Вівторок - з 10:00-12:00; Четвер - з 14:00-16:00

Кредитна історія надається при пред’явленні ідентифікаційних документів (паспорт, ідентифікаційний код) та заповненні заяви на отримання кредитної історії.

У разі неможливості особисто з'явитись у Бюро за отриманням власної кредитної історії заява може бути подана довіреною особою  при наявності нотаріально завіреної довіреності від суб'єкта кредитної історії на отримання кредитної історії та  ідентифікаційних документів довіреної особи (паспорт, ідентифікаційний код).
Заява на отримання кредитного звіту заповнюється довіреною особою власноруч у присутності представника Бюро.

Суб’єкт кредитної історії може отримати кредитний звіт поштою.
Для цього потрібно зареєструватись на сайті Бюро та заповнити анкету з даними,  що підтверджують особу суб’єкта.
Після перевірки персональних даних співробітниками ПВБКІ (про результати перевірки  суб’єкт  отримує  повідомлення по електронній пошті), суб’єкт  може, авторизувавшись на сайті, отримати інформацію про наявність його кредитної історії у базі ПВБКІ.

Для отримання кредитної історії по пошті суб’єкт  сплачує 40 грн. (витрати на обробку та надсилання інформації щодо його кредитної історії ). Після отримання оплати  ПВБКІ надсилає  рекомендованим листом  інформацію щодо кредитної історії суб’єкта  на поштову адресу, вказану суб’єктом при заповнені персональних даних.
     
Отримання кредитного звіту юридичної особи.

Для отримання кредитного звіту юридичної особи керівник організації чи інший уповноважений представник звертається до бюро, пред'явивши власноруч заповнену заяву суб'єкта кредитної історії на отримання кредитного звіту (завірену печаткою юридичної особи), копію свідоцтва про реєстрацію юридичної особи ( завірену печаткою юридичної особи ) та паспорт.

Юридична особа  може отримати кредитний звіт поштою.
Для отримання кредитного звіту юр. особа надсилає на адресу бюро заповнену заяву (завірену печаткою юридичної особи), в якій вказується повна адреса, на яку потрібно відправити кредитний звіт , копію свідоцтва про реєстрацію юридичної особи, ( завірену печаткою юридичної особи)  та квитанцію, що підтверджує оплату   40 грн. за відправку кредитного звіту (витрати Бюро, пов'язані із обробкою такої заяви, кредитного звіту та пересилкою листа).

Після отримання оплати  ПВБКІ надсилає  рекомендованим листом  інформацію щодо кредитної історії  юр.особи   на поштову адресу, вказану у заяві.




Версія для друку





Новини бюро

21.05.2013 Акціонери задоволені роботою ПВБКІ в 2012 році
 
30.04.2013 Інформація про емітента за 2012 рік
 
25.03.2013 Інформація, щодо проведення загальних зборів акціонерів
 
15.01.2013 Банки активно включають у свої технології інформаційні продукти ПВБКІ
 
27.04.2012 Інформація про емітента
 


   
     
© ПВБКІ, 2007-2009. office@pvbki.com   © Створено у Студії "РОМАРТ", 2007.
Контакти      Карта сайту