This version of the page http://www.visti.tv/new.aspx?newsid=11560 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-01. The original page over time could change.
Електронна черга та документообіг. Вони працюватимуть не тільки у великих містах. | Харківські Вісті
Всі   НОВИНИ

ФОТО



Особливості оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання програмної продукції.


фотогалерея »

ГАРЯЧА ЛІНІЯ



Економіка

Електронна черга та документообіг. Вони працюватимуть не тільки у великих містах.


16 серпня 2012 19:33
переглядів: 315



Завантаження програвача
 

Рейтинг новини : 5,00  

 Допомогти підприємцям швидше та без корупції отримати необхідні дозволи для нового бізнесу. Чим покращити бізнесклімат в Україні та залучити більше інвестицій. Наразі налагоджують роботу дозвільних центрів в усіх регіонах. Перша столиця стала прикладом.

Володимир Бурий, радник із питань правововї та регуляторної реформи
С этого года вступил в силу Закон, который говорит о создании областных разрешительных центров. И в этом семинаре принимают участие представители всех областных центров Украины, а город Харьков выбран потому что Харьковский разрешительный центр есть одним из лучших и собственно он может служить хорошим таким мотиватором для других регионов.

Цікавить все. Від організації процесу роботи дозвільного центру до фінансових проблем. Кажуть представники різних міст. Одне з головних питань, запевняють Одеські фахівці - де взяти гроші, . На їхню думку, щоб покращити процес видачі дозволів у їхньому місті - перейматимуть досвід електронних черг. Завдяки цьому людина зможе записатися на прийом до державного адміністратора у будь-який час та на будь-який день через інтернет. Щоб прискорити оформлення документів створять електроний документообіг, як у Харкові.

Євген Бутін, нач. управління надання адміністративних послуг Одеської міськради
Он сегодня существует между разрешительными органами и центром. Но сегодня немножко недоработка - это государственный центр, с которым тяжело работать. Он сегодня неактивный и вытащить из него информацию, чтобы сделать какой-то определенный анализ, составляет большой труд.

А ось у Луцьку тільки створюють дозвільний центр. Наразі тільки реставрують приміщення. Їх також зацікавила робота електронної черги. Однак у роботі Харківського центру знайшли і недоліки. За словами експертів з Луцьку, тут нестандартний перелік документів. Як приклад навели перелік документів, для отримання дозволу від пожежних.

Олександр Ваврисевич, заст нач. дозвільного центру Луцької міськради
Перелік документів тобто.. план усунення недоліків та договір страхування. Він не у всіх випадка повинна людина це подавати. Просто коли висновок експертизи без зауважень цього не пишеться взагалі, людина цього не подає. А тут бланки всі стандартні все вписано. Не знаю, може пізніше це викреслюють, якщо висновок позитивний, тобто без недоліків. Просто у нас трошки по-іншому. Ми окремо робимо опис документів.

Кожного дня Харківський дозвільний центр приймає до семи сотень заяв. У місяць у середньому виходить близько дев'яти тисяч.



Якщо ви помітили орфографічну, стилістичну або іншу помилку на цій сторінці, просто виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.