This version of the page http://pon.org.ua/dosvid (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-27. The original page over time could change.
Досвід » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Травень 2013    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна » Досвід

Інформаційна робота Профспілки – барометр її ефективності й перспективи
17 травня 2013
    «Знати те, що корисно» – таким лаконічним акордом 16 травня завершив роботу семінар-тренінг фахівців з інформаційної роботи виконавчих апаратів Кримської республіканської, обласних, Київської та Севастопольської міських організацій Профспілки. Семінаристи мали різнопланові заняття, які були спрямовані на максимальне засвоєння та усвідомлення матеріалу у короткі строки.
    Так, другого навчального дня досвідом та дієвою системою комунікації поділилися колеги зі столичної організації Профспілки.
Категорія: Новини, До відома регіонів, Досвід, Навчання Детальніше
 
Навчаються інформаційники ЦК Профспілки (оновлено)
14 травня 2013
    Цифровий час потребує нових форм та методів роботи для працівників відповідальних за інформаційно-аналітичну складову профспілки та профспілкових журналістів. А оперативне донесення відомостей до спілчан, поінформування суспільства про діяльність організації та співпраця з засобами масової інформації – актуальні питання, що сьогодні стоять у пріоритетах діяльності Профспілки працівників освіти і науки України.
    Саме тому ЦК Профспілки ініціював проведення семінару-тренінгу фахівців з інформаційної роботи виконавчих апаратів Кримської республіканської, обласних, Київської та Севастопольської міських організацій Профспілки, який розпочався 14 травня 2013 року у санаторно-оздоровчому таборі «Пуща-Водиця».
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Система масових комунікацій: профспілки впроваджують сучасні інформаційні технології
16 квітня 2013
    Проведення інформаційних кампаній, активна взаємодія з цільовою аудиторією Інтернет-ресурсу, використання вірусних технологій для привернення уваги до діяльності організації – необхідні елементи успішної комунікаційної стратегії профспілок.
    Таких висновків дійшли учасники семінару – відповідальні за інформаційну роботу в членських організаціях Федерації профспілок України, що відбувся 10-12 квітня 2013 року на базі Навчально-методичного центру ФПО Чернігівської області.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Розвиток сучасної профспілкової освіти: міжнародна науково-практична конференція
24 січня 2013
    24 січня 2013 року в Навчально-методичному центрі профспілок розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція з питань розвитку сучасної профспілкової освіти.
    У представницькому заході планується участь керівників та спеціалістів Федерації профспілок України, всеукраїнських галузевих профспілок, територіальних профоб'єднань, а також представників профспілкових навчальних закладів та викладачів системи профспілкової освіти з Російської Федерації, Республіки Білорусь та більшості регіонів України.
Категорія: Новини, Навчання Детальніше
 
Соціальні умови співробітників та студентів КНУ імені Тараса Шевченка
21 січня 2013
    Виконуючи план роботи Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка на 2012-2013 навчальний рік здійснено аналіз стану соціальних умов осіб, які працюють і навчаються у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.


Категорія: Досвід, Новини з регіонів Детальніше
 
Освіта в сільській місцевості: кризові тенденції та шляхи їх подолання: узагальнена книга
25 грудня 2012
    Подаємо для інформування та використання у роботі науково-практичне видання за матеріалами парламентських слухань у Верховній Раді України, що відбулися 14 березня 2012 року.
    Книга «Освіта в сільській місцевості: кризові тенденції та шляхи їх подолання» містить виступи учасників слухань, а також документи та інформативно-аналітичні, довідкові матеріали із зазначеного питання.
Категорія: Новини, Методичні матеріали Детальніше
 
Вирішення трудових спорів: новий підхід для України
7 грудня 2012
    В рамках реалізації шведсько-українського проекту у сфері вирішення трудових спорів 5 грудня 2012 року у м. Києві відбувся інтерактивний семінар-практикум «Вирішення трудових спорів в Україні: розробка нової моделі для України».
    В роботі семінару брали участь представники Національної служби посередництва і примирення, Федерації профспілок України, Федерації роботодавців України, Конфедерації вільних профспілок України, шведські та українські експерти.
Категорія: Новини, Правовий захист, Досвід Детальніше
 
Новий вимір компоненту масово-інформаційних відносин: роль профспілок
26 листопада 2012
    Оперативне інформування спілчан про діяльність профспілок, формування позитивного іміджу профспілок у суспільстві сприяє організаційному зміцненню Федерації профспілок України та її членських організацій. І відчуваючи усю важливість питання діяльності профспілкових медіа Федерація профспілок України провела дводенне навчання відповідальних за інформаційну роботу в членських організаціях.
    Семінар відбувся 22-23 листопада у м. Ірпінь, Київської області і зібрав понад 50 представників від всеукраїнських галузевих профспілок та територіальних профоб’єднань.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Професійне навчання та підготовка кадрів: досвід європейських профспілок
24 жовтня 2012
    23 жовтня 2012 року Федерація профспілок України спільно з Європейським фондом освіти провели круглий стіл з питань професійної освіти та підготовки кадрів.
    Відкриваючи засідання круглого столу, заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк наголосив, що цей захід є своєрідною презентацією досвіду участі європейських профспілок у вирішенні багатьох проблем у системі профнавчання.
Категорія: Новини, Досвід Детальніше
 
Сучасний семінар – презентації, досвід та комунікативна складова
15 жовтня 2012
    Відстоювання інтересів спілчан, соціальний діалог у вищих навчальних закладах та установах освіти, організаційна робота, психологічні аспекти ведення переговорів, інформаційна складова та правові аспекти діяльності освітянської Профспілки – ось далеко неповний перелік питань, що розглядалися на семінарі заступників голів та фахівців з питань соціально-економічного захисту 9-12 жовтня у м. Судак АР Крим.
    Усі чотири дні навчань були насиченими, поєднували лекційно-аудиторну роботу, практичні елементи із змістовним дозвіллям.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 

 
Запитували? Відповідаємо!
 Подаємо розгорнуті відповіді і щиро сподіваємося, що вони допоможуть вирішити проблемні питання роботи освітян України.
Оздоровча зміна у дитячих таборах – не менше 18 днів
Запрошуємо на оздоровлення і відпочинок дітей освітян України
Микола Азаров: Уряд в жодному разі не піде на скорочення зарплат бюджетників
Затверджено держзамовлення на підготовку кадрів у 2013 році
Підвищення стипендії для відмінників

 
Як часто Ви відвідуєте сайт ЦК Профспілки?

1 раз в день
кілька разів на день
2-3 рази в тиждень
1 раз на 2 тижні
раз у місяць
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012