This version of the page http://kpi.ua/guestbook (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-21. The original page over time could change.
Гостьова книга | Національний технічний університет України

Гостьова книга

В гостьовiй книзi Ви маєте можливість висловити Вашi зауваження, пропозицiї i побажання стосовно сайта НТУУ "КПI". Будь-ласка, обмежтесь у використаннi нецензурних або образливих виразiв, арго, рекламi та антирекламi iнших органiзацiй. Дякуємо. Шановні користувачі. Можливо Ви знайдете корисну інформацію в розділі найбільш повторюваних запитань або в архіві гостьової книги. P.S.: Повторні запитання видаляються. Беззмістовні запитання видаляються.

  • Загальноуніверситетський день Відкритих дверей НТУУ "КПІ" - 27 квітня 2013 року
  • Правила прийому до НТУУ «Київський політехнічний інститут» в 2013 році
  • Консультацію з умов переведення в НТУУ "КПІ" надають у деканатах факультетів/інститутів

Введіть повідомлення

Введіть символи на малюнку

Дмитрий | Пн, 20/05/2013 - 23:42

Такой вопрос, в наличии 3 свкозные не атестации, но на руках есть справка про болезнь на время проведения атестационной недели, это помогает или нет?


Олександр | Пн, 20/05/2013 - 11:01

На якiй мовi можно писати та захищати диплом магiстра?
Де встановленi цi правила?
Дякую.

Відповідь kpi

Складання державних екзаменів та захист ДП (ДР) вітчизняними студентами здійснюється, як правило, державною мовою. Дозволяється захист російською мовою (зокрема, іноземним студентам) або будь-якою іноземною мовою (англійською, німецькою, французькою тощо), які студент вивчав в університеті. Рішення про допуск до захисту дипломного проекту (роботи) іноземною мовою приймає на своєму засіданні до початку роботи ДЕК випускова кафедра за заявою студента та за наявності реферату його дипломного проекту (роботи), виконаного іноземною мовою обсягом 10-15 сторінок зі стислим викладенням основних положень проекту. Підставою для захисту іноземною мовою є витяг з протоколу цього засідання, а також згода голови ДЕК.

ПОЛОЖЕННЯ про організацію дипломного проектування та державну атестацію студентів НТУУ “КПІ” (http://kpi.ua/diplom)


Некто | Пт, 17/05/2013 - 17:46

Пять сквозных. ФИОТ. 2 курс. Кому занести справки? С кем решить вопрос о доздаче и как не вылететь?

Відповідь kpi

Усі проблеми із навчанням вирішуються в процесі навчання - зараз, після академічної відпустки (якщо проблеми виникли не із-за хронічних ліннощів) або після відпочинку і відновлення на навчанні. Консультацію можуть надати у деканаті.


абитуриент | Пт, 17/05/2013 - 16:51

на какой специальности фиот меньше программирования

Відповідь kpi

Адміністратор сайту ФІОТ:

Дивіться та порівнюйте http://fiot.kpi.ua/?page_id=57
Про комп`ютерні спеціальності взагалі, та їх зміст, зв`язок між ними - http://fiot.kpi.ua/?p=738
Якщо цих посилань виявиться недостатньо, дивіться сайти кафедр ФІОТ (посилання там же на сайті ФІОТ, у бічній колонці) та шукайте на кожному кафедральному сайті навчальні плани, або перелік навчальних дисціплін.


Людина | Чт, 16/05/2013 - 20:34

Владислав, У КПІ завжди здавалася лише фізика


Владислав | Чт, 16/05/2013 - 20:02

Доброго дня! в минулому році на факультет інформатики і обчислювальної техніки необхідно було здавати третім предметом фізику або англійську мову за вибором абітурієнта, а в цьому році тільки фізику. чому так? чи я помиляюсь?

Відповідь kpi

Помиляєтесь. Фізика+математика+мова.


Студент ФІОТ | Ср, 15/05/2013 - 14:53

Скажіть будь ласка, якщо я мав з 1го предмету спочатку н\а потім н\з, з другого н\з і н\з, з 3го н\з і н\з.....це буде рахуватися як 3 сквозні і чи виженуть мене якщо мені ще немає 18років?

Відповідь kpi

1. Студент підлягає відрахуванню з університету до початку екзаменаційної сесії за невиконання навчального плану протягом семестру в разі отримання ним „незадовільно" або „не атестовано" (без поважної причини) по обох атестаціях з трьох і більше навчальних дисциплін у поточному семестрі. http://kpi.ua/control
2. Відрахування неповнолітніх студентів (які не досягли 18 років) здійснюється за погодженням зі Службою у справах неповнолітніх місцевих органів виконавчої влади за місцем реєстрації студента, а саме: для студентів, які зареєстровані в гуртожитках студмістечка НТУУ „КПІ” або мешкають на території Солом'янського району м. Києва – зі Службою у справах неповнолітніх Солом'янського району м. Києва (03186, м. Київ, Повітрофлотський проспект, 40-а, кімн.7, 10, 12, тел./факс 249-47-61), а для решти студентів – зі службою у справах неповнолітніх за місцем проживання студента. http://kpi.ua/document_academic_vacation


Микола | Вт, 14/05/2013 - 14:15

Дякую за відповідь, але тільки зараз побачив, що не так сформулював питання: я навчався в іншому ВНЗ на бюджеті, але забрав з нього документи на 1 курсі. Тобто я не довчився до кінця і хочу вступити до КПІ.

Відповідь kpi

Якщо немає диплому, то ви здобуваєте освітньо-кваліфікаційний рівень вперше і, відповідно, можете вступати на бюджет.


Микола | Вт, 14/05/2013 - 12:37

Доброго дня, в мене таке питання: чи можна вступити до КПІ на бюджетну форму навчання, якщо я вже навчався в іншому ВНЗ на бюджеті? Питав на інших ресурсах, мені щось про ЄДЕБО відповідали і що з минулого року не можна...

Відповідь kpi

Ні, на жаль, не можна.

Громадяни України мають право безоплатно здобувати вищу освіту в державних і комунальних вищих навчальних закладах на конкурсній основі, якщо певний освітньо-кваліфікаційний рівень громадянин здобуває вперше. http://kpi.ua/rule

P.S.: випускник, який отримав ОКР за рахунок бюджету, і раніше не міг вступити на бюджет (окрім випадків, передбачених законодавством).


Наталья | Пн, 13/05/2013 - 19:29

Здравствуйте. Можно ли перевестись с технического факультета после окончания 1 курса на экономический факультет на 2 курс?

Відповідь kpi

Ні, на жаль, не можна. Переведення можливі лише в межі однієї галузі знань. http://kpi.ua/document_trans_student


Евгений | Чт, 09/05/2013 - 23:37

Здравствуйте. Скажите, пожалуйста, могу ли я поступить на 2 образование, например, "технический переводчик" не сдавая экзаменов?

Відповідь kpi

Зарахування слухачів на навчання відбувається за результатами фахової співбесід. До складу комісії входять працівники відповідної випускової кафедри та представники НМК «ІПО», очолює комісію завідувач випускової кафедри. (http://ipo.kpi.ua/fileadmin/template/Pravila_priiomu_IPO_12-13-1.pdf)


мама вступаючого у ВНЗ | Пн, 06/05/2013 - 18:41

Дякую Віталієві за рекомендації для вступників у ВНЗ


Богдан | Пт, 03/05/2013 - 19:44

>В університетському містечку розміщений територіальний відділ міліції - корпус №11.
Я, звісно, дуже радий, що я навчаюсь у територіальному відділі міліції, але все-ж таки 11 корпус - корпус ФТІ :)

Відповідь kpi

А напроти двоповерховий старий корпус - http://kpi.ua/k-10 - відділ міліції.

Дякую за виправлення.


ваня | Чт, 02/05/2013 - 17:39

можно ли сдавать курсовые проекты на русском языке в кпи?ничего не имею против украинского , но всё же тяжело сосредоточиться ?

Відповідь kpi

Роботи, відповіді подаєте зручною Вам мовою за узгодженням із викладачем. З українською, російською проблем не буває, а от із англійською - можуть виникнути.


мамам обворованных студентов | Пн, 29/04/2013 - 11:20

Я и не сомневалась, что не найдут и дергаться не будут.Их устраивает этот бардак. Украли же не у них, хотя в библиотеке КПИ тоже украли фотоаппарат. Проще замолчать , чтобы все успокоилось и ничего не предпринимать. Я тоже училась в этом институте и горько во , что он превратился!

Відповідь kpi

В університетському містечку розміщений територіальний відділ міліції - корпус №10. Телефон чергового відділу міліції - 406-84-97

P.S.: нікого не влаштовує ситуація із крадіжками. Тому, студентів постійно попереджають: не залишайте свої речі без нагляду, повідомляйте викладачів про присутність сторонніх осіб в аудиторіях, звертайтесь у міліцію у випадку зникнення речей.


отец поступающего | Пн, 29/04/2013 - 10:10

обучение за счет средств физических лиц,где взять данные?

Відповідь kpi

Громадяни України - http://kpi.ua/contract
Іноземці - http://kpi.ua/preparation

Уся інформація по прийому у нас в розділі "Прийом в НТУУ "КПІ" - http://kpi.ua/admission


отец поступающего | Пн, 29/04/2013 - 09:43

прошу указать где можно взять информацию о ВСЕХ условиях поступления в данный ВУЗ

Відповідь kpi

http://kpi.ua/rule-admission


Мама студентки | Пн, 29/04/2013 - 08:59

Добрый день! Хочу так же выразить своё возмущение, по поводу краж. У моей дочери тоже украли кошелёк (деньги, карточки, студенческий), теперь всё востанавливать будем, самое страшное, что там был билет домой на майские праздники, который достали с таким трудом.


Assel | Пн, 29/04/2013 - 08:13

Добрый день! Я студентка ЕНУ им. Л.Н. Гумилева (http://www.enu.kz) Казахстан, Астана. Учусь на 4 курсе (специальность бакалавр - последний курс), могу ли я в этом году поступить в магистратуру сюда?

Відповідь kpi

Да, конечно.

http://istudent.kpi.ua/index.php?lang=ru


Мама студента | Нд, 28/04/2013 - 20:06

Для мами студентки у якої вкрали сумку:" Я Вам тіли співчуваю, пережили те ж саме у грудні місяці,можу Вас запевнити абсолютно впевнено, що ніхто нічого не знайде і більше того- шукати не буде!!!В КПІ розводять руками,а міліція.........про них краще дивитись комедійні серіали щоб не забути ,що така служба існує.Ноут був новий і не дуже дешевий, тому пропонували навіть винагороду, але....Слідчий нас заспокоював тим,що після нашої кражі була слідуюча і взяли зразу три ноутбука...Минуло 4,5 місяці,але відповіді ніхто не дає, навіть свідки ще не опитувались, а ноут вкрали прямо під час зведеної пари у 7 корпусі, син просто підійшов до викладача здати лабораторну роботу.Ось так.


Бонифаций | Нд, 28/04/2013 - 08:37

Про какие балы вообще говорите? Какие золотые медали?
То что по математике всех валят и как минимум человек 5-9 попадает на доп.сессию это вид зароботка у математиков. а вот особо валят тех, у кого деньги-есть!! И тут нарисовывается репетитор.(друг препода) и типа тебя спасают и помогают. В общей сложности ты выкладываешь 800-1400 грн. И все алга, ты сдал. А-вообще родители, помните!! Если-ваш ребенок-был всегда лучший, а тут га....но, подумайте, может это институт га...но???


мама студентки | Нд, 28/04/2013 - 03:46

26 апреля в 18 корпусе аудитория 303 на лекции в 12-20 у моей дочери была украдена сумка с ноутбуком и телефоном. И это уже не первый случай в вашем институте. (сообщение от 25.12.2012) Наведите наконец порядок!


Руденко Александр | Пт, 26/04/2013 - 23:20

Добрый день!
Повлияйте на вашу кафедру АУЕК,
http://auek.kpi.ua/
иметь такой сайт уже не смешно.
Почитайте мнения нормальной аудитории:
http://ukraine.d3.ru/comments/437283/


Мама поступающей | Пт, 26/04/2013 - 12:00

Благодарю администраторов сайта для подробную, актуальную и полезную информацию!
Отдельная благодарность Виталию, "поступившему" своего ребенка в прошлом году :)): редко кто делится уже отработанным позитивным опытом, который может быть полезен другим! Спасибо! Учтем!


Cтудент | Пт, 26/04/2013 - 02:08

Чи відшкодовують студентам ІПСА витрати на відрядження, що пов'язані з участю в студентських олімпіадах або конкурсах?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • в кінець »