This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/VCC_soon_in_Ukraine (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-19. The original page over time could change.
VOLVO V40 CROSS COUNTRY НЕЗАБАРОМ В УКРАЇНІ. ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ ВІДКРИТО. / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

VOLVO V40 CROSS COUNTRY НЕЗАБАРОМ В УКРАЇНІ. ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ ВІДКРИТО.

В дилерській мережі Volvo в Україні офіційно оголошено про початок прийому замовлень на новий позашляховик Volvo V40 Cross Country, який було презентовано на Парижському Автосалоні у вересні 2012 року. V40 Cross Country створив безліч галасу навколо себе та вже з перших днів покорив серця чималої кількості прихильників скандинавської розкоші.

V40 Cross Country – розкішний позашляховик, створений для тих, хто прагне пригод в повсякденному житті міста та поза його межами. V40 Cross Country, створений на базі абсолютно нового Volvo V40, отримав ряд деталей, характерних виключно для серії Cross Country: нові передній і задні бампери, захисні накладки на них, колісні диски нового дизайну та багато іншого. Повний привід та посадка V40 Cross Country, яка на 40 мм вище у порівнянні зі стандартним хетчбеком, дозволить йому впевнено покоряти, як міські магістралі, так і бездоріжжя.

Для українських прихильників неперевершеного драйву та задоволення від керування доступні для вибору два турбованих бензинових двигуни. Т4 об’ємом лише 1.6л з феноменальною потужністю 180к.с. та крутним моментом 240Н/м. Даний двигун працює в парі з механічною або роботизованою коробкою передач з 2-ма зчепленнями Powershift. Спринт 0-100 км/год авто долає за 7.7 секунд, витрачаючи при цьому 6.2 л/100км у змішаному циклі. Двигун Т5 один з найпотужнішим у класі об ’ ємом в 2.5л, потужністю 254к.с. та крутним моментом у 360Н/м. Працює в парі з 6-ти ступеневим автоматом, з повним або переднім приводом. Брутальне прискорення 0-100 км/год за вражаючі 6.1 сек складе враження, що Ви керуєте справжнім спорткаром, а не міським кро с совером.

Для клієнтів, яким до вподоби плавність ходу та неймовірна економічність, створено три абсолютно нові дизельні двигуни. Починаючи з 1.6л потужністю 115к.с. та 270Н/м крутного моменту. Витрата палива складає 3.8 л/100км в змішаному циклі. Та завершуючи 5-циліндровими двигунами об’ємом 2.0л., але з різною потужністю -150к.с. та 177к.с., крутним моментом 350Н/м та 400Н/м відповідно. Доступні як механічні так і автоматичні коробки передач. Розгін 0-100 км/год займає 8.3 секунди для найпотужнішого дизеля. Маючи в своєму розпорядженні дизельний двигун, Ви отримаєте неперевершене задоволення від плавності ходу та економії палива, що є надзвичайно актуальним в сьогоденні.

Особливу увагу слід звернути на рівень безпеки водія та пасажирів, адже в базовій комплектації, в додаток до вже стандартного набору подушок безпеки, автомобіль оснащено першою в світі подушкою безпеки для пішоходів, системою City Safety, системою попередження про зіткнення з автоматичним гальмуванням та функцією визначення пішоходів, зміцнено каркас салону, удосконалено енергопоглинаючу фронтальну структуру. Також слід підкреслити оснащення V40 Cross Country функцією Старт/Стоп, що дозволить знизити споживання палива та викиди СО2 до 8% у міському циклі.

Початкова вартість V40 Cross Country в комплектації Kinetic на українському ринку стартує від 298 590 грн. Вже в даній комплектації, окрім вище зазначених переваг, Ви отримаєте 1.6 л. дизельний двигун на 115 к.с., 6-ти ступеневу механічну коробку передач, багажне відділення з поглибленим дном, декоративні вставки салону, дверей та панелі приладів "CHARCOAL", ламіноване лобове скло, систему контролю якості повітря (AQS), 2-х зонний клімат-контроль, електричний обігрівач повітря (функція швидкого нагріву Quickheat), передні та задні сидіння з обігрівом, круїз-контроль, аудіосистема 'Performance' з 5’’ кольоровим дисплеєм, мультикермо, спойлер на даху автомобіля, супроводжувальне освітлення, шасі Dynamic, та багато іншого.

Детальніше про автомобілі Вольво http://volvo.winnerauto.ua/

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д