This version of the page http://www.junkers.ua/junkers-bosch/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-12. The original page over time could change.
Junkers | Bosch
Контакти Пошук:
 

 

Junkers стає Bosch

В Східній та Південно-Східній Європі: Junkers стає Bosch. Компанія Bosch Термотехніка зміцнює присутність на ринку термотехнологій

  • Заплановане входження на ринок продукції під брендом Bosch представлене системами відновлювальних джерел енергії та комбінованими системами з використанням декількох джерел
  • Клієнти та партнери отримують лише переваги від широкого вибору продукції

Київ, Україна – в 2010 році бренд Junkers був представлений брендом Bosch у восьми країнах Східної та Південно-Східної Європи. В Україні представлення бренду було розпочато з 1 січня 2010 року. Bosch Thermotechnology планує поєднати подальше поширення свого модельного ряду енергоефективних продуктів для рішень в галузі теплопостачання.

"Це дозволяє нам у майбутньому запропонувати нашим клієнтам та партнерам більш широкий вибір передової опалювальної продукції від Bosch," говорить Клаус Хуттельмайер, член ради керівників підрозділу Bosch Thermotechnology. "Junkers виступає за розумні рішення та відмінний сервіс. Зараз інноваційна потужність Bosch та присутність на ринку стають все більш помітними.”

Bosch Thermotechnology - лідер серед виробників енергоефективних систем для створення сприятливих комфортних умов у приміщенні та забезпечення гарячого водопостачання. В Східній Європі споживач і комерційні підприємства вже оцінили переваги Bosch як бренду на ринку термотехніки: дослідження в 2008 році показало, що велика кількість потенційних покупців опалювального обладнання інтуїтивно прийняли Bosch саме як бренд, який може запропонувати такі рішення.

Східна Європа - майбутній ринок для термотехніки

Заплановане входження на ринок продукції під брендом Bosch представлене не лише відновлювальними джерелами енергії, але й комбінованим системами з використанням декількох джерел. Відповідно протягом наступних років процес введення продукції буде зосереджений на геліотехніці та на теплових насосах. «Ми переконані в потенціалі регіону: модернізація систем теплопостачання є важливим першим кроком в процесі енергоефективної перебудови. Домогосподарства в Україні бажали б стати більш незалежними від цін на нафту і газ. Тому ефективні технології в теплопостачанні та відновлювальна енергетика стануть неймовірно важливим інструментом», говорить Олександр Мурзін, директор з маркетингу Бош Термотехніка Україна. "Стримувані потреби серед споживачів до екологічно безпечних продуктів стають для нас вагомим аргументом при інвестуванні».

Контакти вже відомих осіб залишаться для всіх клієнтів та партнерів.

Контакти для преси:

  • Телефон: +380 (44) 4902404
  • e-Mail: tt@ua.bosch.com

Bosch Thermotechnology - лідер серед виробників енергоефективних систем для створення сприятливих комфортних умов у приміщенні та забезпечення гарячого водопостачання. Під час фінансової кризи 2008 року компанія показувала показники продажів на рівні 3 млрд. євро, з яких 68% було поза Німеччиною, та було прийнято на роботу близько 13000 осіб. Bosch Thermotechnology володіє потужними міжнародними та локальними брендами та виробництвами з різноманітною продуктовою лінійкою на 20 заводах у 10 європейських країнах.

The Bosch Group – лідер серед світових постачальників технологічних і сервісних рішень. В регіонах з розвинутою промисловістю, легкою промисловістю та будівництвом під час фінансової кризи 2008 року близько 280 000 партнерів показали обсяг продажу на рівні 45,1 млрд. євро. Bosch Group включає в себе Robert Bosch GmbH та більше 300 дочірніх та регіональних компаній в близько 60 країнах світу. Якщо враховувати партнерів з продажу та сервісу, тоді можна вважати, що Bosch представлений більш ніж у 150 країнах світу. Основою для подальшого росту виступає всесвітня мережа з розвитку, виробництва та продажу. Кожен рік Bosch витрачає 3,53 млрд. євро, або 8 відсотків свого прибутку від продажів, на дослідження та розвиток, та впроваджує близько 3000 патентів по всьому світу. З усіма своїми продуктами та сервісами Bosch підвищує якість життя, впроваджуючи рішення, які є корисними та інноваційними.

Для більш детальної інформації відвідайте нашу веб-сторінку Bosch-Climate

Контакти

  • Вам необхідна допомога? Зв'яжіться з нашою командою...

Підтримка споживача

  • Вам необхідна служба підтримки, сервіс чи запасні частини?

Інструкції

  • Вам необхідна інструкція?
 
Вихідні дані Технічна документація Роздрукувати сторінку
© ТОВ "Роберт Бош Лтд" 2013