This version of the page http://mjoy.ua/12993.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-10. The original page over time could change.
Qarpa плюс Карпа. Закулісся - MJoy Radio Портал Онлайн Радіо
UA RU

Пошук по сайту:

 

АВТОР

Софья Грібоєдова

ОСТАННІ ЗАПИСИ АВТОРА

Про що говорять білєтьорши

Майже щасливі

Хто така Марія Примаченко?

Woodstock. Україна & Польща

«Вбийте мене, будь ласка»

АВТОРИ

Mishamp3

Світлана Кирильчук

Анка Каленська

Галя Танай

Zhvachka

Настя

Марія Правда

ART-M

В:тал:й

Настя Волошкова

Софья Грібоєдова

Настя Кухаренко

Mixa

Шахерезада

SuperMario

Ольга Денисенко

Таня Руда

Nat

Lorenz

Лавчева

La Sonrisa

Юлія Лопатюк

mashiko

Maxim Komlev

Dovgaluk

Lilit Sarkisian

Ігор Хименець

 
 

Погода
Погода у Києві

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Львові

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Донецьку

вологість:

тиск:

вітер:

Погода в Одесі

вологість:

тиск:

вітер:



ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

Корпорація Майбутнє: Що приховує Google в секретній лабораторії?

Чомусь відео недоступне (This video is currently unavailable)

Ihor Vinnyk, 13:45


Топ 6,5

студенти аутисти???

Оле, 21:51


Зіркові «трансформери»

мало=)

Ola_bilo4ka, 17:59


 

Qarpa плюс Карпа. Закулісся

— Ізвінітє, а ви Ірена Карпа?

— Ні.

— Значіт Наталка Карпа?

— Ні, я звичайний пасажир.

— Вот ви когда ето сказалі, я сразу понял, что ви Ірена Карпа... Можно ваш автограф. Моя жена – ваша фанатка.

Такий діалог зав’язався між лідеркою рок-гурту Qarpa та Пасажиром поїзду Київ-Львів, яким вона їхала в столицю Галичини. Основною метою такої подорожі була презентація альбому «And I Made A Man», реліз якого відбувся восени 2011 року. Проте не лише це робило концерт особливим: чутки про неочікуваний дует з поп-зіркою та однофамілицею Наталкою Карпою змусили одних прихильників рок-колективу щиро обурюватися, інших – з нетерпінням чекати на видовище.

11 травня день Наталки та Ірени Карпів почався рано – з восьмої години співачки мали ефіри на радіо та телебаченні. Зокрема в інтерв’ю для MJoy Radio Наталка Карпа зізналася, що відчула себе R’n’B-принцесою, та додала, що вона в захваті від пісні «Don’t Turn», яка була написана спеціально для зіркового дуету. Авторка ж композиції – Ірена Карпа — розповіла історію народження треку: ««Don’t turn» — це кавер-версія на нас самих, на пісню «Не збуджуєш». Це історія про чувака, який весь із себе такий багатий, розуміється на мистецтві, і красивий, і навіть його мама «лайкає» дівчину на Facebook, а ця дівчина каже: «Ну, чувак, все одно ти мене не збуджуєш».  Це пісня, за яку мене в свій час ненавиділи феміністки, і ледь не побили в громадському транспорті».

Після низки аудієнцій з журналістами та нетривалого відпочинку новостворений дует вирушив в клуб на саундчек, що затягнувся, бо частина музикантів, які їхали до Львова машинами, затрималися в дорозі. З тієї ж причини на півгодини довелося відтермінувати й сам концерт. О 20.30 Qarpa  вийшли на сцену – розпочалася перша частина концерту, під час якої гурт представив новий матеріал. Пізніше колектив на сцені змінив ведучий М’ячик, виникло деяке напруження – всі зрозуміли, що прийшов час для експерименту, і зараз присутні в гіршому випадку стануть свідками провалу, в кращому – тріумфу креативу  та божевільних ідей. Божевілля перемогло – дует Qarpa+Карпа гаряче сприйнявся публікою.

Поки Ірена Карпа перевдягалася в одяг, в якому зручно стрибати під «Сашахуй», М’ячик підливав масло (а точніше пиво) у вогонь: у перерві ведучий влаштував імпровізований аукціон, на якому за 350 гривень продав шкіряний браслет лідерки Qarpa – подарунок її колишніх подруг, «двох галімих тьолок». Ці дівчата, за словами співачки, знімалися в кліпі на пісню «Sex». За гроші, отримані на аукціоні, організатори пригостили присутніх пивом. До слова, концерт відбувся в рамках святкування трьохріччя від дня заснування Радіо з Криївки, яке дало поштовх до створення медіа-групи MJoy Radio.

Трек-лист третьої частини концерту складався з хітів Qarpa, тож не дивно, що танцпол у той момент стрибав, пищав, кричав, плескав та підспівував. Без виходу на біс не обійшлося. Музиканти виглядали стомленими, але дві додаткові пісні виконали, пообіцявши повернутися до Львова 20 червня.

Після виступу Наталка та Ірена Карпи поділилися своїми враженнями від концерту.

Наталка Карпа:

«Враження від концерту такі: «Вааау!». Мені дуже сподобалося, я відривалася. Для мене було незвично в такому амплуа виступати. Але, як на мене, цей експеримент вийшов вдалим. Особисто я не просто виступила, а й прокайфувала. Обидві пісні мені сподобалися: перша, україномовна, класна, але англомовна для мене особлива. І хоча я вчила її останні два дні перед концертом і текст досить погано знала, але вона мене порвала просто. Тому на сцені з однофамілицею було класно».

Ірена Карпа:

«На концерт прийшли класні люди. Мощні такі. Порадувала гримерка. Дуже приємно було… Судячи з проданих дисків [після концерту], людей зацікавив новий матеріал. Я дуже виклалася на сцені.  І це при тому, що я дуже виснажена була — мало спала перед тим. Але кач був мощний...! Організаторам вдячна за кльову стьобну ідею і за те, що вони дуже круто, цивілізовано, по-європейськи, поводилися. Якби всі такі були, добре було б».

Фото: Олег Балабон, Назар Лещук.

Відео: ihateyournickname

Поділитися в:

Знайшов помилку?
Виділи мишкою та натисни Ctrl+Enter

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на «MJoy Radio»
Інтернет-видання, які використовують у своїх матеріалах інформацію, розміщену на www.mjoy.ua, зобов'язані розмістити пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання на новину або статтю, що цитується.
© 2009-2013 «MJoy». Всі права застережено