This version of the page http://www.uba.ua/ukr/hot_line/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-09. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

«Гаряча лінія» з питань захисту прав членів АПУ

У структурі Асоціації правників України функціонує цілодобова «Гаряча лінія» з питань захисту прав членів АПУ від протиправних дій державних органів і третіх осіб».

Мета проекту забезпечити існування дієвого та ефективного механізму реагування на випадки порушення професійних прав адвокатів та юристів з боку державних органів та третіх осіб.

Факти грубого порушення прав адвокатів з боку правоохоронних органів не є поодинокими. Ці випадки були донесені до суспільства за допомогою Асоціації правників України та викликали значний резонанс. Але, на жаль, більшість подібних прикрих ситуацій залишаються невідомими широкому загалу, а постраждалі не мають куди звернутися за допомогою.

Зважаючи на це, Асоціація правників України за допомоги її членів та небайдужих організацій у 2010 році створила унікальний механізм взаємодії на кшталт групи «швидкого реагування»  між тими членами АПУ, хто постраждав, та тими, хто в змозі допомогти.

На початку 2012 року Асоціація правників України встановла співробітництво з Радою адвокатів України задля удосконалення системи оперативного реагування на факти порушення професійних прав адвокатів. Рада адвокатів України - провідна правозахисна  організація, у межах якої вже не перший рік діє Комітет захисту професійних прав адвокатів, який оперативно реагує на випадки порушення прав адвокатів. 

Телефон «Гарячої лінії» з питань захисту прав членів АПУ від протиправних дій державних органів і третіх осіб»: 0 (97) 398 81 81, e-mail: dopomoga@uba.ua

«Гаряча лінія» працює цілодобово та поширюватиметься на всю Україну. У зв’язку з цим АПУ закликає юристів з регіонів долучатися до реалізації проекту у якості експертів та консультантів задля забезпечення належного рівня допомоги на місцях.

Членів АПУ, які бажають взяти участь у реалізації цього проекту у якості консультантів, просимо зареєструватись в Секретаріаті АПУ за тел. 0 (44) 492 88 48, або за електронною адресою legal@uba.ua. Контактна особа: Юлія Білецька.

  Партнер проекту «Гаряча лінія»