This version of the page http://med.edu.ua/ukr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-07. The original page over time could change.
ХМАПО
   
 

 Ректор


 Хвисюк Олександр Миколайович - ректор Харьківської медичної академії післядипломної освіти, професор
Шановні друзі!

Я маю честь вітати Вас від імені колективу співробітників і слухачів Харківської медичної академії післядипломної освіти!

Наша Академія має 80-річну історію і давні традиції, які ми дбайливо зберігаємо і всіляко примножуємо. У її стінах в різні роки працювали і продовжують працювати видатні майстри лікарської справи, відомі вчені й талановиті педагоги, імена яких прикрашають славні сторінки вітчизняної історії.

Академія є одним з найпотужніших в Україні вищих навчальних закладів, котрий проводить всі види післядипломної освіти для лікарів України, країн СНД та далекого зарубіжжя.

Академія є унікальним в Україні за своїм профілем вищим навчальним закладом післядипломної освіти, що готує фахівців за наступними напрямками: первинна спеціалізація (інтернатура) з 48 спеціальностей, вторинна спеціалізація з 70 спеціальностей, тематичне удосконалення, передатестаційна підготовка і стажування майже з усіх лікарських спеціальностей.

На протязі багатьох років в академії створена продуктивна система підготовки науково-педагогічних кадрів та чітка система планування науково-дослідних робіт. Видатні вчені академії та сформовані ними наукові школи і напрямки мають не тільки вітчизняне, а й всесвітнє визнання.

Майбутнє розвитку сучасної медицини за фахівцями нового покоління і Ви приймете правильне рішення, обравши наш навчальний заклад для продовження своєї освіти на післядипломному етапі.

Ми будемо раді бачити Вас у нашій Академії!

Усi новини
29.04.2013
Графік щотижневого відвідування закладів охорони здоров'я з питань реалізації пілотного проекту щодо державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою
Графік щотижневого відвідування закладів охорони здоров'я з питань реалізації пілотного проекту щодо державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою
23.04.2013
Х ювілейна Всеукраїнська навчально-наукова конференція з міжнародною участю “Кредитно-модульна система організації навчального процесу у вищих медичних (фармацевтичному) навчальних закладах України на новому етапі”
18-19.04.2013 року делегація із Харківської медичної академії післядипломної освіти прийняла участь у Х ювілейна Всеукраїнська навчально-наукова конференція з міжнародною участю “Кредитно-модульна система організації навчального процесу у вищих медичних (фармацевтичному) навчальних закладах України на новому етапі”.
02.04.2013
Відкрита лекції Міністра охорони здоров’я України чл.-кор. НАМН України, д.мед.н., професора Раїси Василівни Богатирьової
02.04.2013 у актовій залі головного корпусу Харківської медичної академії післядипломної освіти відбулася відкритій лекції Міністра охорони здоров’я України чл.-кор. НАМН України, д.мед.н., професора Раїси Василівни Богатирьової
Усi конференцii
09.04.2013
Науково-практична конференція «РАЦІОНАЛЬНА ФАРМАКОТЕРАПІЯ В ПРАКТИЦІ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ»
17 квітня 2013 р. о 9.00 в актовій залі головного корпусу ХМАПО відбудеться науково-практична конференція «РАЦІОНАЛЬНА ФАРМАКОТЕРАПІЯ В ПРАКТИЦІ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ»
21.03.2013
Науково-практична конференція з міжнародною участю
15 травня 2013 року у м. Харкові на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти відбудеться науково-практична конференція з міжнародною участю «Педіатрична гастроентерологія: наука і практика»
31.08.2012
Підсумкова науково-практична конференція молодих вчених
Молодіжний діловий центр Харківської медичної академії післядипломної освіти повідомляє, що 29 листопада 2012 року планується проведення підсумкової науково-практичної конференції молодих вчених "Медицина XXI століття". На конференції будуть представлені наукові досягнення молодих вчених віком до 35 років в різних галузях медичної науки. Відкриття конференції відбудеться у конференц-залі головного корпусу Академії 29 листопада 2012 року о 10.00, реєстрація учасників з 8.00.