Land Rover

  • DEFENDER

    Від 340 484 грн. Докладніше
  • FREELANDER 2

    Від 326 864 грн. Докладніше
  • DISCOVERY 4

    Від 602 394 грн. Докладніше
  • RANGE ROVER EVOQUE

    Від 449 439 грн. Докладніше
  • RANGE ROVER SPORT

    Від 743 826 грн. Докладніше
  • НОВИЙ RANGE ROVER

    Від 1 073 834 грн. Докладніше

«Віннер Автомотів»

Новини дилера

Про дилерський центр Новини дилера Спеціальні пропозиції Сервісний центр дилера Карти ТО Контакти

LAND ROVER ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВИЙ RANGE ROVER SPORT

27 БЕРЕЗНЯ 2013

- Нова, сучасна інтерпретація Range Rover Sport доповнює портфоліо Range Rover з трьох моделей
- Гнучка динаміка на автошляхах та кращі у світі позашляхові характеристики дарують незрівнянну широту можливостей
- Бездоганна збалансованість та довершеність – запорука виняткової плавності ходу
- Досконалий, розкішний та більш універсальний інтер'єр із можливістю посадки за схемою 5+2
- Зниження ваги до 420 кг* (для авто з двигуном TDV6) забезпечує жвавість та виняткову динаміку у поєднанні з нижчим на 15% рівнем викидів CO2 та значно покращеною паливною економічністю
- Преміальне шасі та легка алюмінієва конструкція Range Rover
- Клієнтоорієнтований комплекс фірмових технологій Land Rover «Connected Car», що дебютує у даній моделі

Нью-Йорк, США, 26 березня 2013 р. Новий Range Rover Sport, презентований сьогодні світові на вулицях Нью-Йорка, представляє собою неперевершений преміальний позашляховик – найшвидший, найбільш чутливий та жвавий автомобіль в історії бренду Land Rover. Силует Манхетена виступив у якості ідеальних декорацій для світової прем'єри, адже саме США є лідером за кількістю проданих Range Rover Sport у світі, а серед окремих міст першість за показниками продажів належить Нью-Йорку. 

 

Новий Range Rover Sport, що створювався паралельно зі славнозвісним новим Range Rover, вирізняється кращою в історії бренду динамікою на автошляхах та найвищими у своєму класі і традиційними для Land Rover позашляховими можливостями. Новий високотехнологічний Range Rover Sport вразить клієнтів ще більш впевненим мускулястим виглядом та розкішнішим інтер'єром, а посадкова формула 5+2 забезпечить універсальні варіанти розміщення пасажирів.

Революційна за своїм дизайном легка підвіска Land Rover та інноваційні технології динамічної стабілізації кузова дозволили зменшити вагу нової, кращої у класі алюмінієвої конструкції Range Rover Sport до 420 кг. Це позитивно вплинуло на динаміку автомобіля і дало змогу поєднати жваву керованість з винятковим рівнем комфорту, пропонуючи водночас унікальну комбінацію спортивної розкоші, відчуття цілковитого контролю та зниженого до 194 г/км рівня викидів CO2.

 

Виступаючи напередодні офіційної світової прем'єри на Нью-Йоркському автосалоні, міжнародний бренд-директор Land Rover Джон Едвардс (John Edwards) сказав: «Новий Range Rover Sport – автомобіль, що створювався без будь-яких компромісів. Залишаючись у глибині душі справжнім Land Rover, він є одним із найбільш орієнтованих на автошляхи автомобілів у історії бренду, водночас пропонуючи незрівнянні позашляхові можливості. Це автомобіль, створений для керування. Ми підняли плавність ходу, керованість та жвавість на новий для Land Rover рівень, маючи на меті забезпечити відчуття дійсно спортивної динаміки у поєднанні з незрівнянним рівнем розкоші, широти можливостей та універсальності.

Спираючись на успіх флагманської моделі Range Rover, що нещодавно вийшла на ринок, новий Range Rover Sport, у свою чергу, може запропонувати цілий комплекс новітніх технологій, покликаних якомога повніше реалізувати загальний потенціал його динаміки, технічної досконалості та унікальних можливостей», – додає Едвардс. 

 

Дизайн: впевнений, потужний та мускулястий

Новий, динамічний Range Rover Sport отримав сміливий і прогресивний дизайн екстер'єру. Головні його характеристики – впевненість, потужність та мускулястість, що натякають на покращену динаміку і чітко позиціонують автомобіль між моделями Range Rover та Evoque завдяки яскраво вираженим спільним рисам.

Завдяки новій інтерпретації вражаючого дизайну попередньої моделі новий автомобіль отримав стрімкі сучасні риси, що вдало поєднуються з ефективним використанням простору. Новий Sport лише на 62 мм довший за свого попередника, проте за довжини 4850 мм він коротший за інші 7-місні позашляховики та більшість седанів Е-класу, що забезпечує цій моделі кращу маневреність та простоту паркування. У той же час завдяки значно збільшеній колісній базі, що зросла на 178 мм, було збільшено простір та полегшено доступ пасажирам заднього ряду. Коротші передні та задні звиси у поєднанні зі збільшеною на 55 мм шириною надають автомобілеві більш сучасного вигляду.

«Швидший» кут нахилу переднього скла, округлі лінії стрімкого профілю та занижена динамічна лінія даху забезпечили новому Range Rover Sport аеродинаміку, покращену у порівнянні з попередником на 8%. Завдяки цьому коефіцієнт аеродинамічного опору моделі (Cd) становить 0,34. Новий Sport – на 149 мм коротший та на 55 мм нижчий за новий Range Rover, на базі якого він був створений, а зниження ваги залежно від конкретної модифікації може сягати 45 кг.

 

Здібності: найширший перелік можливостей під дахом одного позашляховика

Одним із завдань при створенні нового Range Rover Sport було значне покращення динаміки керування на автошляхах, посилення відчуття керованості та єдності з автомобілем, а також забезпечення максимальної плавності ходу та загальної досконалості. Конструкція повністю незалежної підвіски, виготовленої з легких алюмінієвих компонентів, передбачає використання двоважільної підвіски з широко рознесеними важелями спереду та удосконаленої багатоважільної – ззаду.

Кращий у класі хід коліс (260 мм спереду та 272 мм ззаду) забезпечує їх виняткову артикуляцію, що сягає 546 мм і дозволяє справлятися з найскладнішими перешкодами. Максимальний дорожній просвіт зріс до 278 мм (+51 мм). Оновлена пневматична підвіска автоматично перемикається між двома значеннями висоти положення кузова, а революційна система Terrain Response® 2 нового покоління автоматично обирає найбільш підходящу програму.

Цілковито новий електропідсилювач рульового управління забезпечує легкість керування та чудове відчуття керма. На вибір будуть доступні два варіанти систем постійного повного приводу (4WD). Одна із систем буде поєднуватися з дводіапазонною роздавальною коробкою з нижчим діапазоном, розподілом крутного моменту між осями у співвідношенні 50:50 та можливістю повного блокування для руху в умовах найскладнішого бездоріжжя.

 

Двигуни: чотири варіанти на момент виходу, у подальшому – новий гібридний агрегат

На момент початку випуску нового Range Rover Sport клієнти зможуть обирати з-поміж чотирьох двигунів – двох бензинових з механічним нагнітачем (5,0-літровий V8 потужністю 510 к.с. та новий 3,0-літровий V6 потужністю 340 к.с.) та двох дизельних двигунів (TDV6 потужністю 258 «конячок» та 292-сильний SDV6 об'ємом 3,0 л кожен). Протягом поточного року лінійку двигунів буде розширено завдяки надзвичайно потужній 4,4-літровій версії дизельного двигуна SDV8 потужністю 339 к.с. Крім цього, вже у поточному році розпочнеться прийом замовлень на моделі, оснащені високоефективним гібридним агрегатом на основі дизельного двигуна, поставки яких розпочнуться у 2014 році.

В межах усієї модельної лінійки показники розгону від 0 до 100 км/год починаються з менше ніж 5 секунд, у той час як зменшення витрати палива залежно від конкретної моделі сягає 24%, а мінімальний рівень викидів CO2 становить 194 г/км. Усі бензинові та дизельні двигуни нового Range Rover Sport агрегатуються з удосконаленою 8-ступеневою АКП ZF 8HP70 з електронним управлінням.

Зниження ваги, досягнуте при створенні нового Range Rover Sport, відкриває можливості для встановлення у майбутньому менших і легших двигунів на кшталт чотирициліндрових, завдяки чому оснащена таким агрегатом модель важитиме менше 2000 кг, що на 500 кг* менше, ніж попередньої найлегшої моделі.

 

Екологічність: кращий у своєму класі завдяки легкій алюмінієвій конструкції

Новий Range Rover Sport – перший автомобіль у своєму сегменті з повністю алюмінієвим кузовом досконалої конструкції, що не лише відіграє свою важливу роль у забезпеченні виняткової жвавості та динаміки, але й сприяє значному зниженню ваги та покращенню екологічних характеристик автомобіля.

У 2014 році і без того досконалі показники ефективності нового Sport сягнуть нового рівня. Це стане можливим завдяки запровадженню ультраефективного гібридного силового агрегату на основі дизельного двигуна зі зниженим до 169 г/км рівнем викидів CO2.

Усі моделі лінійки оснащуються інтелектуальною системою «Стоп/Старт», завдяки якій економія палива може сягати 7 відсотків.

 

Технології автомобілебудування та безпеки, зосереджені на потребах клієнта

Новий Range Rover Sport створювався як "безкомпромісний" в усіх відношеннях автомобіль, що чудово пасуватиме до будь-якого стилю життя. При його створенні широко використовувались найновіші досягнення у царині зосереджених на потребах клієнта технологій автомобілебудування та безпеки, спрямованих на підвищення рівня комфорту, впевненості та безпеки за кермом.

Нові та удосконалені технології нового Sport включають адаптивну систему амортизації Adaptive Dynamics з амортизаторами з безперервно регульованою жорсткістю, а на потужніших моделях додатковий режим системи Terrain Response® 2 під назвою «Dynamic» дозволяє відчути усі переваги динамічного керування на автошляхах. Можливості даної системи доповнюють двоканальна система активного контролю положення кузова Dynamic Response, задній диференціал з електронним керуванням та система керування вектором тяги Torque Vectoring by Braking, що у поворотах переносить крутний момент на зовнішні колеса, компенсуючи недостатнє повертання автомобіля.

Нова модель оснащена системою цифрових камер, з використанням якої працюють три технології підтримки водія, що полегшують орієнтування на дорозі: система попередження про зміну смуги руху (Lane Departure Warning), система розпізнавання дорожніх знаків (Traffic Sign Recognition) та система автоматичного керування дальнім світлом (Automatic High Beam Assist). Ще одна унікальна інновація моделі Sport – нова функція визначення глибини броду Wade Sensing™, що дозволяє отримувати інформацію щодо глибини водної перешкоди під час переправи. З огляду на збільшену до 850 мм (+150 мм) максимальну глибину броду дана функція буде особливо корисною. 

 

Автоцентр "Віннер Автомотів" чекає на Вас!

Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04655, Україна
тел.: 499 99 94

  • 04 КВІТНЯ 2013
  • Комплексне очищення паливної системи

  • Докладніше
  • 27 БЕРЕЗНЯ 2013
  • 100%-ва готовність після зими за 50% вартості!

    Підготуй своє авто після зими за 50% вартості

  • Докладніше
  • 18 БЕРЕЗНЯ 2013
  • ЗВОРОТНІЙ ВІДЛІК ДО ПОЧАТКУ ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ ВРАЖАЮЧОЇ ПРЕЗЕНТАЦІЇ АБСОЛЮТНО НОВОГО RANGE ROVER SPORT

  • Докладніше
Автомобілі
Defender
Freelander 2
Range Rover Evoque
Discovery 4
Range Rover Sport
Новий Range Rover
Брошури
Фінанси
Кредит
Страхування
Контакти
Власникам
Гарантія та підтримка
Сервіс і технічне обслуговування
Журнал Land Rover Onelife
Корисні поради від Land Rover
Аксесуари
Merchandise
Bluetooth®
Навчальні відеоматеріали
Про Land Rover
Новини Land Rover
Сталий розвиток
Спадщина

Швидкі посилання
Абсолютно новий Range Rover
Ваша думка має значення
Замовити тест-драйв
Замовити брошуру
Знайти дилера
Підписатися на новини
Віннер Автомотів
Про дилерський центр
Новини дилера
Спеціальні пропозиції
Сервісний центр дилера
Карти ТО
Контакти