This version of the page http://www.gismeteo.ua/ua/about.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-07. The original page over time could change.
GISMETEO.UA: Про проект

Інформація

  • Про проект
  • Інформація для WEB
  • Про рекламу на сайті
  • Часті питання (FAQ)
  • Гостьова книга
  • Мапа сайту
  • Контакти

Погода

Какая сейчас погода?
Отмена

Київ

Київська областьУкраїна

Ясно
+16°C
2м/с
ПдС
755мм рт.ст.
39%

Про проект

Наш сайт «живе» в Уанеті вже більше 5 років та більше 10 років в Рунеті. За цей час він завоював довіру в багатьох мільйонів відвідувачів. Перш за все, це пов'язано з тим, що прогноз від Gismeteo один з найточніших та зручніших. Історія виникнення сайту нерозривно пов'язана з історією виникнення компанії «Меп Мейкер», що є його власником. Багато років ми займаємося створенням систем обробки метеорологічної інформації для синоптиків. За словами одного з «старійшин» «Меп Мейкера» Юрія Юсупова: «Перші наші прогнози були розміщені для загального огляду в 90-х роках минулого століття, коли про Інтернет ще ніхто не знав. Це були прогнози погоди на нашій BBS та в мережі Fidonet». З приходом Інтернету в наше життя, виникла можливість донести погодну інформацію одночасно до всіх бажаючих.

Сьогодні сайт надає інформацію про погоду в майже 12 тисячах населених пунктах кожні 3 години протягом доби, а за деякими населеними пунктами навіть кожної години. Не лише погодна інформація залучала відвідувачів на сайт, але і цікаві публікації, тим або іншим чином пов'язані з погодою. Ці захоплюючі матеріали впродовж багатьох років готував наш незмінний партнер – Центр «Фобос». Проте IT-технології не стоять на місці і необхідність відповідати сучасним вимогам цільової аудиторії змусила команду «Меп Мейкер» зробити чергову технічну, візуальну та ідеологічну модернізацію сайту, зробити сайт ідеальним інформаційним майданчиком, як для відвідувачів, так і для рекламодавців.

Ми змінили механізми обробки та надання інформації, запустили сайт на новій сучасній технологічній платформі, провели стандартизацію баннерних місць, почали редизайн сайту. Багато що ще потрібно змінити, модернізація сайту продовжуватиметься. Проте, ми зберігаємо традиції Gismeteo у взаєминах з нашими партнерами. Ми готуємо модернізацію партнерських програм та проектів, перекладаємо на нову технологічну платформу існуючі сервіси сайту і готуємо до випуску нові. Вже встановлено нове апаратне забезпечення, що дозволяє істотно поліпшити роботу сайту.

Нова ідеологія сайту передбачає розширення інформаційного контента. Центр «Фобос» продовжить знайомити Вас з погодними новинами, цікаво розповість про явища природи та про глобальну зміну клімату на планеті, про природні катаклізми, їх причини та наслідки. З'явиться спеціальна рубрика «Для допитливих» з можливістю зворотного зв'язку. У новому новинному блоці Ви зможете побачити щоденні огляди подій в країні та світі. В наших планах розширення інформаційної тематики сайту, тому ми чекаємо від Вас пропозицій та побажань. Гостьова книга до Ваших послуг.

Наші проекти

  • Мобільні додатки
    Windows Phone
    iPhone & iPod Touch
    Android
    Windows Mobile
  • Радар
    Прогноз опадів та гроз
    на картах.
  • Браузерні розширення
    Google Chrome Extension
    Opera Plug-In
    Opera Speed Dial
    Mozilla Firefox Extension
  • Сніжинки
    Піднімають настрій