Kira Plastinina AW12/13

Нова, осінньо-зимова колекція Кира Пластініна цікава перш за все тим, що її настрій не має нічого спільного з погодними умовами, до яких вона приурочена. Всупереч природним закономірностям, що втілюються в неминуче сірих осінніх буднях і похмурих зимових днях, колекція дизайнера цього сезону вийшла дуже сонячною, світлою, легкою і максимально позитивно зарядженою. Нова колекція Kira Plastinina, як і багато інших колекцій дизайнера Кіри Пластініної, є капсульною і представляє собою гармонійне поєднання декількох основних тематичних і стилістичних напрямів....

MISS HAVANA

Настрій цієї капсули дуже незвично, мабуть, так само, як і атмосфера того місця, яке дало їй назву.З одного боку, просочена духом свободи і що немов підсвічується сонячним світлом, соковита і дуже динамічна, з іншої – вона все ж є зразком елегантної лаконічності з точки зору силуетів і крою. Головна особливість капсули – її колірна різноманітність. Тут зустрічаються і кольорові джинси, і яскравий верхній одяг. Особливо цікавий прийом поєднання насичених колірних елементів з основним, м'яким, пастельним кольором речі.

CHELSEA MUSE

Дуже акуратна, старанна, одним словом, зразково-показова капсула, створена для таких же персонажів, витонченість натури яких завжди яскраво виявляються в їх зовнішньому вигляді. Ця капсула одна з найцікавіших з точки зору використання деталей і модних акцентів. Тут у великій різноманітності зустрічаються такі елементи, як м'які і немовнарочито недбало зав'язані на швидку руку банти, поперечні жабо, відкладні комірці, цікаві орігинальні принти і багато що інше з того, що що могли б оцінити всі, хто звикся вибудовувати свій стиль на рівні деталей.

LAS-VEGAS

Місто – вічне свято, місто-фейєрверк, місто-вечірка, на честь якого названа ця капсула, примітне лише своєю неприборкано-веселою атмосферою, але і зовнішнім виглядом, якого він набуває завдяки людям, що наповнюють його, людям, що вважають за краще сприймати щодня як свято і одягатися відповідно. Навіть найзвичайніша, базова річ цієї капсули виглядає урочисто і розкішно і в той же час дуже стильний, так що абсолютно не складно застосовувати як в повсякденному житті, так і в рамках особливий урочистих подій.

BACK TO SCHOOL

Нова колекція Kira Plastinina примітна тим, що навіть найформальніша і строго витримана з точки зору дресс-коду капсула виглядає дуже свіжо і оригінально. Так, в категорії Back to school класична модель брюк обігрується за допомогою цікавої картатої тканини, стандартна блуза виглядає зовсім нестандартно завдяки цікавим об'ємним багаторівневим жабо, а строгий піджак, витриманий в англійському стилі, виглядає дуже стильно за рахунок оригінальних колірних рішень і контрастноі окантовки. Одним словом, поняття діловий дресс-код набуває в контексті цієї капсули нові, несподівано модні сенси!

HOT

Традиційно в цій капсулі зібрані все ті моделі, які є справжньою гордістю дизайнера з точки зору втілення найсміливіших і оригінальніших ідей і віддзеркалення найостанніших трендів. Головними особливостями такої підколекції цього сезону стали експерименти з контрастами, а також використання дуже чистих, світлих і лаконічних ідей, рішень, що стосуються і колірних, і силуетних.


Новый ресурс
Новый ресурс
Новый ресурс
Новый ресурс
Новый ресурс
Новый ресурс