• Футбольний клуб «Дніпро». Титульний спонсор - ТМ «Біола».

    31.10.12

    З перших днів своєї діяльності, "Біола" активно пропагує здоровий спосіб життя, любов до фізкультури...

    З перших днів своєї діяльності, "Біола" активно пропагує здоровий спосіб життя, любов до фізкультури і спорту. Особлива увага приділяється "улюбленій грі мільйонів" - футболу і звичайно ж одному з провідних українських клубів ФК "Дніпро".


    Протягом більш ніж 10 років ТМ "Біола" незмінно виступала спонсором клубу "Дніпро", брала активну участь в матеріально-технічному забезпеченні і розвитку команди.


    Невід'ємною частиною футбольного свята є аудиторія відданих вболівальників команди. ТМ "Біола" співпрацює з Фан-клубом команди "Дніпро", допомагає шанувальникам організувати сучасну й гідну підтримку улюбленої команди на виїзних і домашніх матчах. З плином часу, серед українських футбольних уболівальників "Біола" стала другим негласним ім'ям команди "Дніпро". ТМ "Біола" пишається своєю причетністю до досягнень команди "Дніпро" і поділяє надії мільйонів її шанувальників на красиву гру з гідною перемогою в кожному футбольному поєдинку.


    ТМ "Біола" завжди була і буде поруч з командою "Дніпро" в її русі до футбольних вершин українських і європейських турнірів.

  • Баскетбольний клуб «Дніпро». Титульний спонсор - ТМ «Біола».

    30.10.12

    Дніпропетровська школа баскетболу здавна славилася традиціями. На її базі створювалися юнацькі збірні...

    Дніпропетровська школа баскетболу здавна славилася традиціями. На її базі створювалися юнацькі збірні України, які неодноразово ставали призерами і чемпіонами України і СРСР. Сьогодні практично в кожному клубі національної Суперліги грають 2-3 гравця з Дніпропетровська.

     

    Зі створенням БК «Дніпро» принципово новими стали підхід, концепція розвитку та філософія клубу: 80% гравців - вихованці місцевої спортивної школи. Клуб тісно співпрацює зі СДЮСШОР № 5 та спортивним інтернатом м. Дніпропетровська. Останнім часом команда суперліги "Дніпро" демонструє яскраву динамічну гру.

     

    Своє завдання керівництво Баскетбольного клубу як і раніше бачить у розвитку дитячого, юнацького та професійного спорту, популяризації баскетболу та пропаганді здорового способу життя.

  • Федерація тенісу України. Генеральний спонсор - ТМ «Біола».

    30.10.12

    Після багатьох років забуття український теніс переживає період становлення і стрімко прогресує...

    Після багатьох років забуття український теніс переживає період становлення і стрімко прогресує. Поява наших гравців на найпрестижніших міжнародних турнірах уже нікого не дивує.


    Все більш впевнені результати в чоловічому професійному турі демонструють наші кращі гравці. Олександр Долгополов зараз знаходиться в 20-ці кращих тенісистів планети. Також в сотню кращих тенісистів входить Стаховський Сергій, в спину якому дихають Сергій Бубка, Ілля Марченко та Іван Сергєєв, які підбираються до заповітного двозначного номеру в світовому рейтингу.


    У жіночому тенісі ситуація складається також непогано: відразу кілька українських тенісисток стабільно борються і перемагають провідних майстрів планети. Сестри Олена і Катерина Бондаренко після феєричної перемоги в парному турнірі на Відкритому чемпіонаті Австралії в січні 2008 р. по праву вважаються одним із кращих жіночих дуетів у світі. Жіноча національна збірна команда України довела, що ми є частиною міжнародної тенісної еліти, вийшовши в Світову групу Кубка Федерації.


    Стратегічне управління цим видом спорту в Україні здійснює Федерація тенісу України на чолі з її президентом Вадимом Шульманом. Але її продуктивна діяльність і всі ці успіхи нерозривно пов'язані і були б неможливі без потужної і надійної підтримки з боку тих компаній, які надають комплексну підтримку українському тенісу.


    Особливе місце серед них займає торгова марка "Біола", яка кілька років є Генеральним спонсором Федерації тенісу України і одним з найголовніших стратегічних партнерів українського тенісу.

    Федерація тенісу України: www.ftu.org.ua