This version of the page http://uz.gov.ua/?m=all.structure&lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-04. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Заощаджуйте з Інтерсіті+!

Розклад руху пасажирських поїздів

Організація логістичної роботи з перевезення вантажів залізничним транспортом

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху приміських поїздів

Новини

03.05.2013

Шановні залізничники! Сердечно вітаю вас з найбільшим християнським святом — Великоднем!

Сердечно вітаю вас з найбільшим християнським святом — Великоднем! З нагоди Христового Воскресіння прийміть мої найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров'я і добробуту! Щастя вам, радості, віри і благополуччя! Нехай ці дні сповнять душу мудрістю та спокоєм! Христос Воскрес!
03.05.2013

Донецька дитяча залізниця відкрила новий сезон

1 травня 2013 року у Парку культури та відпочинку Київського району (м. Донецьк) відбулось урочисте відкриття 41-го сезону роботи Донецької дитячої залізниці. Унікальність дитячої залізниці в тому, що всі роботи виконують юні залізничники під наглядом інструкторів. До літньої практики допущено 1157 дітей — учнів 5-11 класів загальноосвітніх шкіл Донецька, Макіївки, Яснуватої, Волновахи та інших міст Донецької області. До речі, саме в цю зміну юних залізничників вперше за історію малої залізниці помічником машиніста в локомотивної бригаді стала дівчинка — Анастасія Чоп. Для порівняння на «дорослій» залізниці жінок на цю посаду не призначали з 1956 року!
Закрити