This version of the page http://kpi.ua/campus (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-01. The original page over time could change.
Кампус КПІ | Національний технічний університет України

Кампус КПІ

Студентське містечко НТУУ "КПІ"

Директор студмістечка НТУУ "КПІ": Іщенко Олександр Анатолійович
тел.: 454-92-31
Дирекція студмістечка НТУУ "КПІ": 3 гуртожиток, 2 кабінет
Прийомні години: з 9 до 18, обід з 13 до 14

Територіальне розміщення університету КПІ

Кампус НТУУ "КПІ" займає територію близько 120 гектарів, на якій органічно поєднані умови для навчання, занять спортом, підвищення рівня культурного, наукового та інтелектуального розвитку, відпочинку та занять особистими захопленнями всього 50-тисячного колективу. Поштова адреса: Україна, 03056, м. Київ, Солом’янський район, пр-т Перемоги, 37

Студмісто НТУУ "КПІ"

На території університету розташовано 20 гуртожитків, в яких проживають близько 12 тис. студентів, з них 1400 – іноземні студенти. Гуртожитки студмістечка за призначенням поділяються на 16 гуртожитків для одинаків, 3 сімейні гуртожитки та 1 гуртожиток для компактного проживання іноземців, які навчаються на підготовчому відділенні.

Департамент адміністративно-господарської роботи НТУУ "КПІ"

Проректор з науково-педагогічної роботи (адміністративно-господарська робота та розвиток матеріально-технічної бази): Ковальов Петро Володимирович
Адреса: 03056, м. Київ – 56, просп. Перемоги, 37, корпус 1, кімн. 109
тел.: (044)  236-70-43, т./ф.: (044) 406-82-84
e-mail:post@kpi.ua

Великій фізичній аудиторії – енергоефективне освітлення!

Шановні працівники та студенти НТУУ "КПІ"! Запрошуємо вас взяти участь у безстроковій акції зі збору макулатури з подальшою закупівлею енерго­ефективного обладнання для навчальних аудиторій нашого університету.

Наразі пропонуємо провести модернізацію системи освітлення однієї з найбільш значущих аудиторій університету – Великої фізичної.

Відкриття в ІТС меморіальної аудиторії імені Олександра Зінченка

В Інституті телекомунікаційних систем НТУУ «КПІ» 17 квітня урочисто відкрито аудиторію імені Олександра Олексійовича Зінченка.

Подарунок після сесії

Який подарунок зробити собі з нагоди успішно складеної сесії? Де круто відпочити сніжною зимою? Подруга порадила скористатися пропозиціями сайту Первинної профспілкової організації студентів НТУУ “КПІ”. І дійсно, там було представлено три цікаві пропозиції щодо зимового оздоровлення в Карпатах: бази відпочинку “Верховина”, “Красія” та “Горянин”. Я вподобала останню.

Діяльність департаменту адміністративно-господарської роботи у 2012 році

В основу діяльності департаменту адміністративно-господарської роботи у 2012 році були покладені затверджені ректором НТУУ «КПІ» плани ремонтних робіт, затверджений Вченою радою перспективний план розвитку матеріально-технічної бази університету, поточні рішення Вченої і адміністративної рад.

Громадські охоронці порядку

Трохи історії

На підставі розпоряджень Київського міського голови, районної держадміністрації та наказу ректора НТУУ "КПІ" у вересні 1992 року на території університету відроджено добровільні народні дружини. Вже пізніше на території НТУУ "КПІ" відповідно до Закону України №1835-ІІІ від 22.06.2000 р. "Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону" добровільні народні дружини було перейменовано в громадське формування з охорони громадського порядку.

В НТУУ «КПІ» почала працювати система «Електронний платіж для студентів»

Першими переваги системи «Електронний платіж для студентів» відчують студенти, які мешкають у гуртожитку №7. Вони отримали змогу сплачувати за послуги з проживання в електронному вигляді. Їх гуртожиток підключено до системи з 26 грудня 2012 року.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • далі ›
  • в кінець »