This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/service/kafe (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-30. The original page over time could change.
Кафе та дитяча кімната / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини
Кафе та дитяча кімната Оціни наш сервіс Сервіс автомобілів Ford Сервіс автомобілів Land Rover и Range Rover Сервіс автомобілів Volvo Сервіс автомобілів Porsche Сезонне зберігання шин! Запис до сервiс центру Запасні частини Запчастини оптом Закупівлі компанії
Запис до сервiс центру



 
Сервіс та запчастини

Кафе та дитяча кімната

Для клієнтів автоцентру «Віннер Автомотів» створено умови, максимально зручні як для купівлі авто, так і для затишного відпочинку всієї родини з дітьми.

До послуг відвідувачів автоцентру сучасне кафе, яке розташоване на першому поверсі. Неперевершений інтер`єр кафе та аромат кави огорнуть Вас своєю аурою та створять незабутні миті відпочинку. Приємна господиня кафе запропонує Вам страви та напої на Ваш смак.

Також на території кафе працюють комп`ютери з виходом до Інтернет, за допомогою яких Ви маєте можливість знайти цікаву для Вас інформацію.

Поряд із міні-інтернет-центром знаходяться зручні крісла, де можна розслабитися та перепочити.




Для малят у «Віннер Автомотів» працює дитяча кімната з досвідченими відповідальними нянями. Для Вашої дитини у нас створено цілий маленький світ, де можна погратися у  різноманітні ігри, помалювати та проглянути улюблений мультик.



Наша яскрава дитяча кімната чекає на Ваших малюків.

м.Київ
пр-т Московський, 24д