This version of the page http://www.uniqa.ua/home/02_Private/Life/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-30. The original page over time could change.
UNIQA - Страхування життя
|

Страхування життя

Створіть комфортне майбутнє своїми руками, або Для чого нам необхідне накопичувальне страхування життя?

Ми живемо в дуже цікавий, але непростий час. Щодня сучасне життя пред'являє нам нові, все більш високі вимоги. Зростання конкуренції в економіці та суспільстві безперервно підвищує темп нашої роботи, залишаючи все менше часу для сім'ї, друзів, відпочинку... Багато важливих і приємних для себе речей нам доводиться відкладати «на потім» – коли буде більше вільного часу, підростуть діти, знизяться навантаження на роботі тощо.

Але чого вартий «заслужений відпочинок» без можливості фінансувати власні потреби та забезпечити гідне життя своїм близьким? На забезпечену старість під опікою держави розраховувати не доводиться, діти, що виросли, будують власне життя та, часто, самі продовжують потребувати нашої допомоги... І, нарешті, хто поклопочеться про наших близьких, якщо з нами трапиться непоправне?

Відповіді на ці питання не знайдуться самі по собі. Для створення свого комфортного майбутнього, Вам доведеться докласти деяких зусиль. Та, чим раніше Ви почнете їх прикладати, тим вагомішим буде кінцевий результат. А ми – Страхова компанія «УНІКА Життя» – допоможемо Вам в його досягненні, надавши у Ваше розпорядження європейські стандарти обслуговування, досвід і страхові продукти.

Експерти Страхової компанії «УНІКА Життя» із задоволенням вивчать Ваші індивідуальні потреби та скомпонують для Вас оптимальний набір страхових програм.

Страхування на випадок передчасного уходу з життя

Накопичувальне страхування життя (класичне)

Накопичувальне страхування життя (з частковими виплатами страхової суми)

Накопичувальне страхування життя на користь дитини

Додаткове страхування

|