This version of the page http://www.bianco-rosso.com/uk/kumpel-grup/14.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-25. The original page over time could change.
Ресторан-пастерія «Bianco Rosso» Львів

«Ресторан справжньої італійської кухні у центрі Львова»

Ресторан-пастерія «Bianco Rosso»

Ресторан-пастерія «Bianco Rosso» - ресторан справжньої італійської кухні в самому центрі Львова. Енергійний біло-червоний інтер'єр у стилі модерн, виконаний всього у двох кольорах – Bianco (білому) і Rosso (червоному), специфічні футуристичні меблі та скляні столи створюють вишукану атмосферу та роблять пастерію одночасно місцем для зустрічі з друзями на ланч та з коханими для романтичної вечері.

На вході вас зустріне особливо привітний персонал, який допоможе впоратись з верхнім одягом (в ресторані для нього не просто вішак, а окрема шафа-гардероб).

Головне ж у пастерії – саме кухня, яка є авторською.

В ресторані подається «паста фреско» - паста власного виробництва. Виготовляють її просто в пастерії з борошна твердих сортів пшениці вищої якості.

Паста (італійські макарони) в Б’янко Россо шести видів: макароні, равіолі, лазанья, а також зовсім незвичні для львів’ян тальятеллі, лінгвіні і ньокі. Оскільки вся паста виготовляється виключно з твердих сортів пшениці, яка має низький глікемічний індекс, то страви є поживними та корисними без шкоди для талії львівських панянок.

Особливу увагу слід приділити винній карті ресторану, яка не залишить байдужим справжніх гурманів і любителів добротного італійського вина.

Різотто та різноманітні антипасті від бренд-шефа складуть незабутній тандем з благородними італійськими винами.

Не можемо не відзначити надзвичайно оригінальний посуд під пасту (приходьте та оцініть самі).

Легка музика, вишуканий інтер’єр та чудова кухня роблять «Pasteria Bianco Rosso» ідеальним місцем для сніданку (з 8:30 до 11:00), обіду і, звісно, вечері, як в колі друзів, так і з коханою людиною.

В теплу пору року ресторан Б’янко Россо відкриває терасу, працюють Wi-Fi та кондиціонер.

Pasteria Bianco Rosso проспект Свободи 6/8
тел. 235 54 44