This version of the page http://heatpumps.atmosfera.ua/uk/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-24. The original page over time could change.
Про компанію | Теплові насоси - високоефективне опалення. Геотермальний тепловий насос.
   
  ruua
 

Меню

  • Головна
  • Каталог продукції
  • Як це працює
  • Кондиционирование
  • Эффективность тепловых насосов
  • Найуживаніші запитання (FAQ)
  • Опыт применения
  • Новини
  • Статті
  • Зворотній звязок
  • Де купити
  • Про компанію

Контакти

Адреса: 02132, Україна, м. Київ, вул. Центральна, 11-а (район ст. м. Славутич)

Мапа проїзду
Email:
Телефон: 8 (044) 383-00-84
Наши дилеры >>

Реклама


Купити тепловий насос з установкою можна в центральному офісі або у наших дилерів.

 

водяной тепловой насос установить  | воздушный тепловой насос для отопления  | автономное отопление частного дома  | Солнечный тепловой коллектор фотографии  | Солнечный тепловой коллектор цены  | 

Про компанію

  • Історія
  • Принципи
  • Основні продукти і послуги
  • Команда
  • Переваги роботи з «ATMOSFERA»

«Ми всі дуже різні і, все-таки, ми разом. Нас об’єднує ідея організації нашого життя так, щоб жити в комфорті і зберігати природу для себе і наших дітей. Наша команда - багатонаціональна і космополітична. Ми віримо в розвиток альтернативних технологій енергозабезпечення, переймаємо досвід більш розвинених в цій сфері країн. Ізраїль, Німеччина, Австрія, Швеція, Фінляндія, Нідерланди, Китай, Південна Корея, Японія, США вже кілька десятиліть активно використовують енергію, яку нам безкоштовно дає сама природа.
Професіонали, що люблять свою справу, - ось, хто працює в ATMOSFERA ®. На будь-які, навіть найскладніші технічні питання, наші фахівці готові дати кваліфіковану відповідь. Першочерговим завданням  для нас є розуміння і задоволення потреб наших Клієнтів. Це складова частина ідеології ATMOSFERA ®, і без цього ми себе не мислимо.
З повагою, команда ATMOSFERA ®

Історія

ATMOSFERA ® - один з провідних гравців на ринку відновлюваної / альтернативної енергетики Східної Європи та СНД.
Компанія була заснована в 2007 році на базі підприємства, що з 2003 року випускало  теплоізоляційні матеріали, а також новаторський для того часу будівельний матеріал пінобетон, що відповідав новітнім уявленням про енергозбереження та теплоізоляцію.
У 2007 році підприємство серйозно зайнялося проблемами заощадження та виробництва енергії з поновлюваних джерел, вивченням сучасних технологій у сфері альтернативної енергетики та розробкою проекту з впровадження подібних технологій в Україні.
2008 рік - рік офіційного старту проекту ATMOSFERA “. У цьому ж році ATMOSFERA ® розширила свою географію за межі України.
ATMOSFERA ® сьогодні - це міжнародна група компаній, що функціонують в Росії, Україні, Білорусі, Молдові та Китаї. Обладнання ТМ ATMOSFERA ® успішно працює для енергозабезпечення лікарень, дитячих садків, гуртожитків, готелів, приватних та комерційних об’єктів. Компанія є активним учасником міжнародних виставок, професійних конференцій та круглих столів присвячених енергогенеруючим та альтернативним технологіям.
Фахівці підприємства ретельно вивчають передові технології енергозбереження. У виробництво запускаються тільки перевірені часом, сертифіковані і надійні технічні розробки. Ми продаємо не просто обладнання для енергопостачання.
Співпрацюючи з ATMOSFERA ®, ви отримуєте готове інженерне рішення з виробництва енергії для ваших об’єктів, що забезпечує оптимальне поєднання витрат на установку і значне зниження витрат на експлуатацію. Інженерне рішення - це поєднання професійно розробленого під потреби Клієнта проекту, якісного обладнання, правильної його установки та робіт з налагодження системи на об’єкті Клієнта, а також гарантійного та післягарантійного обслуговування.

Принципи

Місія
Ми робимо енергозберігаючі технології та альтернативну енергетику доступними і зрозумілими.
Ми даруємо комфорт:

  • фізичний - тепло, світло, гарячу воду;
  • економічний - використовуючи обладнання ATMOSFERA ® надалі, ви не витрачаєте гроші на нескінченну покупку енергоресурсів;
  • душевний - наше життя в теплі і затишку не завдає шкоди природі.

Стратегічні цілі

  • Широке поширення альтернативних джерел енергії в Східній Європі і країнах СНД.
  • Забезпечення доставок якісних, надійних і доступних для кінцевого споживача інженерних систем.
  • Створення професійної сервісної мережі ATMOSFERA Assist з метою обслуговування не тільки власних систем, а й обладнання інших виробників.
  • Створення широкої партнерської мережі на всій території Східної Європи і країн СНД.

Основні продукти і послуги

«Ціна + якість + продуктивність + сервіс» - успішна формула, яка відрізняє продукцію ATMOSFERA ® від продукції конкурентів.
Основні продукти: системи енергозабезпечення на основі вакуумних та плоских сонячних колекторів ATMOSFERA ®, теплових насосів ATMOSFERA ®, вітрогенераторів ATMOSFERA ®, FORTIS ® (Нідерланди); термосифонні геліосистеми ATMOSFERA ®, комплектуючі до геліо і геотермальних систем ATMOSFERA ®, BRV (Італія), Caleffi Solar (Італія); автоматика і контролери ATMOSFERA ®, RES0L ® (Німеччина); гнучкі трубопроводи з нержавіючої сталі GofraFlex ® (Південна Корея).
Основні послуги: проектування, монтаж і обслуговування енергогенеруючих систем, шефмонтаж енергогенеруючих систем, навчання фахівців, розробка інженерних рішень для комерційних, комунальних і приватних господарств.
Гарантія якості: продукція компанії сертифікована міжнародними сертифікатами якості. Успішно пройшла жорсткі випробування. Сьогодні ми готуємося до сертифікації за міжнародними системами управління якістю ISO 9001 та екологічного менеджменту IS014000

Команда

Наші фахівці мають профільну вищу освіту, широкий практичний досвід інженерних і монтажних робіт. Керівники ATMOSFERA ® - це фахівці в галузі тепло та енергозабезпечення, інженерії та управління бізнесом.
ATMOSFERA ® - «кузня кадрів». Компанія інвестує в підвищення кваліфікації фахівців, проводить тренінги та семінари. Наші співробітники беруть активну участь у конференціях, круглих столах та професійних семінарах у Східній Європі та СНД. В Україні ми щорічно беремо на практику талановитих студентів. Наші практиканти отримують навички в продажах, беруть участь у розробці проектів, а також у проведенні монтажних і пусконалагоджувальних робіт на реальних об’єктах.
ATMOSFERA ® тісно співпрацює з провідними ВУЗами: щорічно ми приймаємо участь в наукових конференціях вищих навчальних економічних і технічних закладів, проводимо конкурси на енергоефективні технічні та інвестиційні проекти, підтримуємо студентські «зелені» ініціативи.
ATMOSFERA ® щомісячно проводить практичні семінари з навчання та підвищення кваліфікації співробітників Клієнтів компанії, а також фахівців, що працюють на ринку альтернативного енергетичного обладнання.

Переваги роботи з «ATMOSFERA»

Надійність. Ми впевнені в нашому продукті. Ми використовуємо кращу автоматику та комплектуючі, основні вузли. Ми знаємо, що наші енергогенеруючі системи будуть надійно працювати на благо наших Клієнтів і через десятки років після їх встановлення. Саме тому ми даємо гарантію на наші системи від 5 до 15 років.
Краща ціна + висока продуктивність.
Основні комплектуючі геліосистем ATMOSFERA ® виробляють на заводі в Китаї під жорстким контролем технічних фахівців. На локальних складах представництв системи ATMOSFERA ® комплектуються німецької та італійської автоматикою і робочими станціями.
Таким чином, ми оптимізуємо витрати на виробництво і маємо можливість запропонувати кращу ціну на ринку зі збереженням високої якості обладнання та обслуговування. Наш основний канал комунікації - рекомендації наших Клієнтів, виставки та Інтернет. Ми там, де наші Клієнти. Тому, ми не закладаємо у вартість продукції нечувані витрати на рекламу, а наші Клієнти платять у декілька разів менше за аналогічне обладнання всесвітньо відомих європейських брендів.
Якісний сервіс. ATMOSFERA ® гарантує своїм клієнтам оперативне та економне рішення будь-яких завдань, пов’язаних з монтажем та обслуговуванням геліосистем, як фірмових, так і встановлених іншими компаніями.
Навчання. Ми постійно вчимося самі і допомагаємо нашим Партнерам і Клієнтам в отриманні новітньої технічної інформації стосовно сучасних енергозберігаючих технологій.
Незаперечні факти. Використання енергозберігаючого обладнання ATMOSFERA ® це:

  • екологічність;
  • стабільне отримання енергії;
  • автономність;
  • економія ресурсу основного генеруючого обладнання;
  • захищеність від підвищення тарифів на енергоресурси з боку держави або монополістів.

 

 
     
  Розробка сайту:
Маркетингова інтернет-агенція
BeWeb Group
©2008 atmosfera.ua. Всі права захищені.
Використання матеріалів дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - активним гіперлінком) на www.atmosfera.ua