This version of the page http://oll.tv/iPadActionTerms (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-22. The original page over time could change.
oll.tv — все видео здесь. Смотри с комфортом и в хорошем качестве.

oll.tv — Твое. Персональное.

OLL TV
оформить подписку 
  • Сотни лучших фильмов и сериалов

    Библиотека наполняется ежедневно: посмотри
    полный список фильмов, полный список сериалов.

  • Ведущие спортивные события — Live!

    Матчи Лиги Чемпионов, Лиги Европы, Украинской ПЛ и многое дргое.
    Полный список в разделе «События Live»

  • Высокое качество видео и прямых трансляций

    Огромное количество видео и прямых трансляций доступны в качестве HD

Оформить подписку

Правила проведення рекламної акції «oll.tv»

Терміни та визначення, використані в Правилах проведення Рекламної Акції «oll.tv» (надалі – Правила), мають такі значення:

Організатор і Виконавець – Товариство з обмеженою відповідальністю «ДІДЖІМЕДІА», яке бере на себе обов'язки з проведення розіграшу, визначення та нагородження переможців та яке є податковим агентом у Рекламній Акції. Місцезнаходження: 01033, м. Київ, вул. Гайдара, 50. Код ЄДРПОУ:37924243.

Замовник – Товариство з обмеженою відповідальністю «ДІДЖІТАЛ СКРІНЗ». Місцезнаходження: 01033, м. Київ, вул. Гайдара, 50.Код ЄДРПОУ: 37833282.

Учасник – фізична особа, яка здійснила передплату послуг сайту Замовника «http://oll.tv».

Подарунок – iPad mini. Загальна кількість - тринадцять Подарунків. Під отриманням Подарунку мається на увазі його придбання переможцем розіграшу Рекламної Акції за 1 гривню з ПДВ.

Рекламна Акція «oll.tv» (надалі – Рекламна Акція) – акція, що проводиться Організатором для Учасників, в рамках якої Замовник надає Учаснику можливість отримати Подарунок за умови виконання дій, визначених Правилами.

1. Загальні положення:

1.1. Ці Правила проведення рекламної акції на сайті «http://oll.tv» (далі – Правила) розроблені з метою визначення умов, порядку, строків та місця проведення рекламної акції.

1.2. Рекламна акція проводиться з метою популяризації та підвищення інтересу до сайту Замовника (далі – Сайт), залучення якомога більшої кількості користувачів Сайту, виявлення найбільш активних користувачів, надання можливості придбати iPad mini за 1 (одну) гривню (далі – Подарунок).

1.3. Для проведення Рекламної акції та підведення підсумків Організатор створює Організаційний комітет (далі – Оргкомітет). Оргкомітет в своїх діях керується діючим законодавством України та Правилами і несе відповідальність за їх дотримання.

1.4. Місце проведення розіграшу: 01033 м. Київ, вул. Гайдара, 50, 5 поверх.

1.5. Строк проведення Рекламної Акції: з 12.11.2012 року по 31.12.2012 року включно.

1.6. Учасниками Рекламної акції є громадяни віком від 18 років, які постійно проживають на території Україна, та які не є співробітниками Організатора та Замовника їх родичами або співробітниками афілійованих осіб Організатора та Замовника.

1.7. Участь в Рекламної акції означає, що Учасник ознайомився з Правилами та згоден з їх умовами.
Наверх ⇑

2. Суть Рекламної акції:

2.1. Для участі у Рекламній акції і отримання можливості придбати iPad mini за 1 (одну) гривню Учасник, в період з 00:00:01 годин 12 листопада 2012 року до 23:59:59 годин 31 грудня 2012 року включно, повинен здійснити передплату послуг сайту «http://oll.tv» підписавшись на три місяці до відеоконтенту Замовника за 100(сто) гривень одним платежем.

2.2. Учасники Рекламної акції здійснюють передплату згідно загальних умов передбачених Сайтом «http://oll.tv», які розташовані за посиланням http://oll.tv/terms. Кошти за передплату надходять на поточний рахунок Замовника.

2.3. Контроль за надходженням коштів та веденням обліку осіб, що приймають участь в Рекламної акції здійснює Замовник.

2.4. По завершенню Рекламної акції, впродовж 10 днів, Замовник передає інформацію щодо осіб, які приймали участь у Рекламній акції Організатору, для обрання переможців.

2.5. На підставі наданих даних Замовника, Оргкомітет 14 січня 2013 року шляхом сліпого жеребкування обирає тринадцять Учасників Рекламної акції, які матимуть можливість придбати iPad mini за 1 (одну) гривню.

2.6. Розіграш подарунків буде проводитись серед усіх учасників, хто виконав усі умови проведення цієї Рекламної акції відповідно до п.2.1 цих Правил. 14 січня 2013 року, Оргкомітет проводить засідання на якому визначаються переможці Конкурсу.

2.7. За результатами засідання Оргкомітету складається протокол, який міститиме імена переможців та найменування подарунків. Протокол підпишуть голова та члени Оргкомітету.

2.8. Про виграш переможця буде поінформовано шляхом надіслання повідомлення електронною поштою на адресу, яку учасник вказав при заповненні форми з контактними даними на сайті Замовника «http://oll.tv» (п.2.1. Цих правил). Результати розіграшу будуть опубліковані на Сайті Замовника «http://oll.tv».

2.9. Результати визначення Переможців Рекламної акції є остаточними і оскарженню не підлягають. Організатором гарантується об'єктивність проведення визначення переможців.

2.10. Організатор Рекламної акції не вступає в будь-які спори щодо: визнання будь-якого Учасника Переможцем Рекламної акції, прав на отримання Подарунку, права власності на Подарунок.

2.11. Термін видачі подарунків – з 14 січня2013 року по 14 лютого 2013 року включно.

2.12. Організатор не несе відповідальності щодо використання Подарунку Учасниками після їх одержання.
Наверх ⇑

3. Порядок визначення переможців та вручення подарунків

3.1. Щоб отримати можливість придбати iPad mini за 1 (одну) гривню, Учасник, отримавши від Замовника електронний лист про перемогу в Рекламній акції, повинен відповісти Замовнику до «13» лютого 2013 року та надати наступну інформацію:

  • а) П. І. Б., місце проживання, вік, контактний номер телефону;
  • б) прикріпити до електронного листа копію свого паспорта (першої, другої сторінок і сторінки з реєстрацією місця проживання), копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.

3.2. Подарунки за підсумками Рекламної акції вручає Організатор. Подарунки вручаються в офісі Організатора.

3.3. Якщо дані пункту 3.1. цих Правил надаються не в повному обсязі, такий Учасник Рекламної акції втрачає право на отримання Подарунка.

3.4. Організатор не несе відповідальності, якщо Учасник не в змозі отримати Подарунок за результатами Рекламної акції у зв’язку з відсутністю у нього необхідних документів.

3.5. Організатор Рекламної акції залишає за собою право не приймати до участі в Рекламній акції Учасників, які непрямим або прямим методом намагалися реалізувати або реалізували вплив на Оргкомітет, з метою отримання Подарунку.

3.6. Учасники, які отримали право на отримання Подарунка, не можуть отримати еквівалент Подарунка в грошовій формі.

3.7. Оподаткування Подарунка відбувається згідно з чинним законодавством України. Відповідальність за виконання та дотримання порядку оподаткування несе Організатор.

3.8. Під отриманням Подарунка за результатами Рекламної акції мається на увазі його придбання за 1,00 грн із ПДВ; оплата виконується через відділення банку/ів на особовий рахунок Організатора.

3.9. Організатор, у разі відсутності на даний момент Подарунка, може попросити переможця отримати Подарунок пізніше, в строк що не перевищує 40 робочих днів з моменту встановлення права на отримання Подарунка (п.3.1. Правил).

3.10. Скарги щодо отримання Переможцем Подарунків приймаються у письмовій формі Організатором до розгляду протягом 40 робочих днів з моменту визначення Переможців Рекламної акції.

3.11. Подарунок, згідно з правилами Рекламної акції, вручається Учаснику, що виконав усі її умови.

3.12. Інформація про Переможця Рекламної акції буде розміщена на сайті http://oll.tv впродовж 5 робочих днів після завершення Рекламної акції.
Наверх ⇑

4. Інше

4.1. Інформація про Рекламну акцію, в тому числі, ці Правила, будуть опубліковані на Сайті «http://oll.tv».

4.2. Беручи участь в Рекламній акції, її Учасники надають тим самим свою беззастережну згоду на публічне розкриття Організатором та/або Замовником особистої інформації про Учасників Рекламної акції у будь-якій формі і будь-яким засобом на розсуд Організатора та/або Замовника. Особистою інформацією є: прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання, фото переможця.

4.3. Участь у Рекламній акції означає його ознайомлення з даними Правилами і повну і беззастережну згоду на участь у Рекламній акції на умовах цих Правил.

4.4. При виникненні ситуації, в результаті якої можливе неоднозначне трактування даних Правил, а також виникненні будь-яких спірних питань і питань, не врегульованих даними Правилами, рішення приймається Замовником. Рішення Замовника є остаточним і оскарженню не підлягає.

4.5. Організатор за узгодженням із Замовником та Замовник залишають за собою право змінювати умови, терміни Акції, порядок видачі Подарунків та їхній перелік, призупиняти, відміняти її проведення, про що зобов’язується повідомити потенційних Учасників шляхом розміщення такої інформації на Сайті Замовника «http://oll.tv». При цьому, Замовник не несе відповідальності за невиконання (несвоєчасне виконання) Учасниками Рекламної Акції умов, передбачених цими Правилами.

4.6. Учасник може прийняти участь у розіграші Подарунку Рекламної Акції тільки 1 (один) раз протягом періоду проведення Рекламної Акції.

4.7. Рішення Замовника щодо всіх питань, пов’язаних з проведенням Рекламної Акції, розповсюджуються однаково на всіх Учасників Рекламної Акції.

4.8. Добровільно, надаючи особисті (персональні) дані про себе, Учасники Рекламної Акції підтверджують свою згоду на збір, зберігання, використання, обробку та розповсюдження таких даних Замовником та уповноваженими особами Замовника в межах, передбачених цими Правилами, з метою належного проведення Рекламної Акції, які будуть вживати усі необхідні заходи для захисту даних від їх неправомірного розголошення.

4.8.1. Участь в Рекламній акції означає, що Учасник підтверджує можливість публікації інформації про себе (ім’я, прізвище) у засобах масової інформації (а також у мережі Інтернет). Своєю участю в Рекламній акції усі Учасники погоджуються на проведення фото- та кінозйомки за їхньої участі, а також погоджуються, що їхні імена та фотографії можуть бути оприлюднені або використані Замовником або Організатором в будь-яких друкованих, аудіо- і відеоматеріалах, засобах масової інформації (а також у мережі Інтернет), в тому числі з рекламною метою, без будь-якої компенсації.

4.9. Інформація щодо проведення Рекламної Акції, зміни умов проведення Рекламної Акції та ці Правила розміщуються на офіційному сайті Замовника: «http://oll.tv».
Наверх ⇑

Дата публікації: 09.11.2012 г.