Тиждень добрих справ

Доброго Дня!
В рамках події "Тиждень добрих справ" відбудеться
День Донора крові. 15 березня о 11:00 в Київському міському центрі крові (Берлінського,12).
Приєднутесь!

http://vk.com/den_donorstva
https://www.facebook.com/events/619307188086367

Ми щиро вітаємо Вас з новорічними святами!

Ми щиро вітаємо Вас з новорічними святами! Бажаємо, щоб наступний рік приніс тільки теплі враження, здоров'я, добробут до Вашої оселі і надію у Ваші серця!!!

Новорічна вечірка УФЙ

Всеукраінска організація здоров'я підтримала новорічну вечірку для учнів Укрінськоі Федерації Йоги.
Всім присутнім було роздано безкоштовні контрацептиви

Фестиваль-Конкурс Еротичних Танців :: DESIRE

Ми підтримали Всеукраїнський Фестиваль-Конкурс Еротичних Танців :: DESIRE

В рамках фестивалю всі охочі отримали презервативи в рамках проекту " Ми за здоровий секс!".

"Ми за безпечний секс"

Українська федерація танцю приєдналася до проекту "Ми за безпечний секс", та провела Балканську вечірку в Арт-клубі 44 де всім відвідувачам роздавали безкоштовні контрацептиви.

Подробиці на сайті: http://dance.net.ua/

Семінари Доктора тибетської медицини Пеме Дорже в Україні

Доктор Пеме Дорже, всесвітньо відомий лікар тібетської медицини, провів серію семінарів у Києві, Харкові та Донецьку. Учасниками семінарів стали понад 1000 слухачів, зацікавлених у таємницях тібетської медицини. Організаторами семінарів стали ГО «Всеукраїнська Організація Здоров’я» та «Українська Федерація Йоги»

Результати акції

Протягом дня охочих здати кров було більше 100 чоловік, допущенних до кровоздачі 86 донорів. Зібрано близько 42 літрів крові.

Ми щиро дякуємо всім небайдужим! Сьогодні ми всі разом зробили дуже цінний внесок у благородну справу: спасіння людських життів!

Підрозділ: 

  • Клуб донорів

Шостий традиційний День Донора Крові Національного університету «Києво-Могилянська академія»

Клуб Донорів Крові знову запрошує тебе поділитися теплом свого серця із тими, хто цього зараз так потребує. Замислюєшся, що б ти міг зробити корисного для країни сьогодні? Шукаєш, кому потрібна твоя допомога?

В лікарнях Києва та області сотні дітей чекають на чергову партію донорської крові, яка може допомогти врятувати їх життя. Не відкладай на завтра цей героїчний, а для когось і життєвоважливий вчинок!

Підрозділ: 

  • Клуб донорів

Привітання з днем медичного працівника

Висловлюємо найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії, тим, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини — її життя. Адже здоров’я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її благополуччя.

Прийміть побажання міцного здоров’я і благополуччя Вам, Вашим  рідним і близьким.

Нехай збудуться всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!

Всесвітній День Донора Крові

Клуб Донорів Крові та Всеукраїнська Організація Здоров’я щиро вітає усіх мужніх та сміливих донорів, які наважилися поділитися краплиною своєї крові заради життя іншої людини! Ваш мужній вчинок має бути має бути прикладом для наслідування!

Сьогодні увесь світ відзначає Всесвітній День Донора Крові! І саме сьогодні до лав Донорів крові приєдналися співробітники Платинум Банку, які дружньо цілим колективом здають кров. Процедура забору крові відбувається прямо в офісі Платинум Банку (вул. М.Амосова, 12 – БЦ Горизонт), далі буде…

Підрозділ: 

  • Клуб донорів

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • наступна ›
  • остання »