This version of the page http://adm.km.ua/index1.php?link=226 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-10. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення

Оперативна інформація
Управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 1 по 7 квітня 2013 року.
09 04 2013
Докладніше ...


Інформація про роботу державних інспекторів праці ТДІзПП у Хмельницькій області впродовж січня - березня 2013 року
Державні інспектори праці у ТДІзПП у Хмельницькій області здійснюють постійний контроль за дотриманням трудового законодавства, у тому числі щодо своєчасної виплати заробітної плати на суб’єктах господарювання всіх форм власності.
З початку 2013 року державними інспекторами праці проведено 422 перевірки додержання законодавства про працю на 298 підприємствах, в установах та організаціях.
09 04 2013
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 25 по 31 березня 2013 року.
02 04 2013
Докладніше ...


Увага
Враховуючи поточну гідрометеорологічну ситуацію та за нормальних умов сніготанення і її розвитку у квітні, максимальні рівні води весняного водопілля у квітні 2013 року передбачаються вищими за норму:
- на 0.3-07м на притоках Дністра
- на 0.2-0.6 м басейн р.П.Буг
Танення значних снігозапасів у басейнах лівих рівнинних приток Дністра (особливо в разі їх інтенсивного танення) може стати причиною часткових затоплень водами річок Збруч, Жванчик, Смотрич у Хмельницькій області. Ситуація може ускладнитися і призвести до додаткових затоплень в разі неконтрольованих чи аварійних скидів води зі ставків та невеликих водосховищ.
01 04 2013
Докладніше ...


Всеукраїнський конкурс соціальної реклами «Новий погляд на проблеми довкілля»
За ініціативи Громадської ради при Мінприроди України під патронатом Міністерства екології та природних ресурсів України запроваджено проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу з соціальної реклами природоохоронного спрямування «Новий погляд на проблеми довкілля» (далі – Конкурс).
28 03 2013
Докладніше ...


Оголошення
Посольство України в Республіці Білорусь проаналізувало стан товарообігу регіонів України та республіки Білорусь у 2012 році. Згідно цього аналізу стан товарообігу з Республіки Білорусь до Хмельницької області склав 28573,4 тис. дол. США, імпорт хмельницьких товарів до Білорусі склав 11360, 7 тис. дол. США.
27 03 2013
Докладніше ...


Про заходи щодо забезпечення транспортного сполучення та сталої роботи об’єктів життєзабезпечення населення в області станом на 9.00 25 березня 2013 року
У зв’язку з переміщенням активного циклону 22-23 березня 2013 року на Хмельниччині значно погіршилися погодні умові: пройшли дуже сильні снігопади, мали місце сильні хуртовини, налипання мокрого снігу, посилення вітру до 25-30 м/с, температура повітря знизилась до 8-13 градусів морозу.
Заздалегідь, отримавши інформацію, з метою забезпечення належної координації дій сил та засобів реагування, обласний та місцеві оперативні штаби, оперативні групи спеціалізованих служб цивільного захисту переведено на цілодобовий режим роботи.
25 03 2013
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 18 по 24 березня 2013 року.
25 03 2013
Докладніше ...


Анонс
З 19 по 22 березня у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка проходитиме Всеукраїнська студентська олімпіада з російської мови та літератури. В програмі відкриття візьмуть участь: Генеральний консул РФ у м. Львові Астахов О.Ю., представники посольства РФ в Україні та представники Росспівробітництва в Україні. Даний захід відбудеться за адресою: м. Кам’янець – Подільський, вул.Огієнка,61.
19 03 2013
Докладніше ...


Оголошується конкурс на відбір інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2014 році
У конкурсному відборі можуть брати участь підготовлені місцевими держадміністраціями та обласними, районними, районними у містах, міськими, селищними, сільськими радами (далі – заявники) інвестиційні програми (проекти), які затверджені в установленому законодавством порядку.
19 03 2013
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 11 по 17 березня 2013 року.
18 03 2013
Докладніше ...


Оголошення
Навчально-методичний відділ у Західному регіоні є структурним підрозділом Навчально-методичного центру Держфінмоніторингу України, основним завданням якого є перепідготовка та підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу в сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом.
На базі Відділу з 2007 року за державним замовленням, з видачею свідоцтв про підвищення кваліфікації, пройшли навчання більше тисячі працівників
14 03 2013
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 4 по 10 березня 2013 року.
12 03 2013
Докладніше ...


Інформація про роботу державних інспекторів праці ТДІзПП у Хмельницькій області впродовж січня - лютого 2013 року
Державні інспектори праці у ТДІзПП у Хмельницькій області здійснюють постійний контроль за дотриманням трудового законодавства, у тому числі щодо своєчасної виплати заробітної плати на суб’єктах господарювання всіх форм власності.
11 03 2013
Докладніше ...


Конкурс
Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді проводить в березні – травні 2013 року обласний заочний конкурс «Лідер року» серед лідерів учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів.
11 03 2013
Докладніше ...


Посилення багатосторонньої співпраці та міжнародні механізми захисту прав людини
Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні спільно з Управлінням Верховного Комісара ООН з прав людини за підтримки посольства Великої Британії в Україні оголошує про проведення 21-22 березня 2013 року в м. Київ регіональної конференції "Посилення багатосторонньої співпраці та міжнародні механізми захисту прав людини".
06 03 2013
Докладніше ...


 

Архів новин || Пошук новин

Untitled Document

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1144/2007

Про оголошення в Україні 2008 року Роком пам'яті жертв Голодомору

Ушановуючи пам'ять мільйонів громадян, які стали жертвами Голодомору 1932 – 1933 років, з метою донесення правди про геноцид Українського народу до української громадськості і міжнародної спільноти та у зв'язку з 75-ми роковинами цієї трагедії постановляю:

1. Оголосити 2008 рік в Україні Роком пам'яті жертв Голодомору.

2. Координаційній раді з підготовки заходів у зв'язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932 – 1933 років в Україні спільно з Організаційним комітетом з підготовки та проведення заходів у зв'язку з 75-ми роковинами голодомору в Україні забезпечити організацію та координацію заходів з проведення Року пам'яті жертв Голодомору.

3. Кабінету Міністрів України:

проаналізувати стан виконання Закону України «Про Голодомор 1932 – 1933 років в Україні», нормативно-правових актів щодо підготовки заходів у зв'язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932 – 1933 років в Україні та вжити необхідних заходів щодо забезпечення їх реалізації;

вирішити в установленому порядку питання щодо фінансування видатків, пов'язаних із підготовкою та проведенням Року пам'яті жертв Голодомору.

4. Міністерству закордонних справ України за участю Міжнародного координаційного комітету Світового конгресу українців для планування відзначення 75-х роковин Голодомору в Україні розробити у місячний строк план тематичних заходів у зв'язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932 – 1933 років, забезпечити його реалізацію закордонними дипломатичними установами України із залученням української громадськості за кордоном.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

24 листопада 2007 року

 

 

> На головну <

Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання

Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ