This version of the page http://ulf.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-09. The original page over time could change.
УЛФ - лізинг в Україні. Продаж в лізинг - лізингова компанія Український Лізинговий Фонд: Київ, Донецьк, Одеса, Харків, Дніпропетровськ
 
Рус | Укр
 
 

спецпропозиції

Фінансування Toyota від 0%.

ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ЛІЗИНГОВИЙ ФОНД» пропонує програму фінансування Toyota в лізинг від 0%.

Новини

14.11.2012

«УКРАЇНСЬКИЙ ЛІЗИНГОВИЙ ФОНД» увійшов до ТОП-5 лізингових компаній України.


12.11.2012

Український лізинговий фонд - фінансовий партнер життя в дусі MINI.


19.10.2012

Український лізинговий фонд стає ще ближчим до своїх клієнтів!


Заявка на лізинг

Заявку на лізинг ви можете заповнити одразу на сайті, або скачати список документів та форми заявок в електронному вигляді для заповнення.

Автолізинг

Ознайомитися з умовами фінансування, підібрати комплектацію та обрати постачальника предмета автолізингу ви можете у цьому розділі або зателефонувати по телефону (044) 581-47-88

Всі пропозиції
Всі новини
Заповнити заявку
 

ЛІЗИНГОВА КОМПАНІЯ "УЛФ"

Лізинг легкових автомобілів, спецтехніки, вантажних автомобілів, лізинг автобусів - послуга, що з'явилася на міжнародному фінансовому ринку в середині минулого століття. Переваги лізингу в порівнянні зі стандартно діючими механізмами кредитування та оренди обумовлюють колосальну популярність цього фінансового інструмента.

Сьогодні лізинг автомобілів та лізинг спецтехніки визнані блискучою альтернативою фінансових операцій купівлі-продажу та отримання кредиту і на вітчизняному ринку.

  1. Фінансування придбання необхідних активів на тривалий термін.
  2. На підставі Закону «Про фінансовий лізинг» предмет лізингу не може бути конфіскований і на нього не може бути накладено арешт.
  3. Лізингоодержувач отримує податковий кредит по ПДВ  від усієї вартості автомобіля при його отриманні у користування.
  4. Облік та амортизація предмета лізингу здійснюється на балансі клієнта, який відносить амортизаційні відрахування на валові  витрати.
  5. Всі відсотки та комісії за договором фінансового лізингу відносяться на валові  витрати Лізингоодержувача.
  6. Відсутня необхідність у створенні автогосподарства
  7. Лізингоодержувач сплачує тільки один платіж в місяць замість десятків платежів, пов'язаних з придбанням, реєстрацією та експлуатацією автомобіля.
 

ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЗИНГ В УКРАЇНІ

Лізингова компанія «УКРАЇНСЬКИЙ ЛІЗИНГОВИЙ ФОНД» надає повний спектр лізингових послуг представникам для малого та середнього бізнесу, фізичним особам, СПД, зареєстрованим на території Україні.

На професійній основі ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ЛІЗИНГОВИЙ ФОНД» здійснює:

  • лізинг легкових автомобілів;
  • лізинг вантажного транспорту;
  • лізинг комерційного транспорту;
  • лізинг техніки спеціального призначення.

Завдяки налагодженій та продуктивній співпраці з найбільшими імпортерами автомобілів і їх офіційними представниками на території України (у т. ч. ТОВ «НІССАН МОТОР Україна»), лізингова компанія ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ЛІЗИНГОВИЙ ФОНД» готова запропонувати найвигідніші умови на лізинг в Києві і по всій Україні.

Сьогодні, незважаючи на складність економічної ситуації в країні, інфраструктура ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ЛІЗИНГОВИЙ ФОНД» стрімко розвивається. У поєднанні з неухильним зростанням популярності лізингу, як перспективної форми фінансових відносин в складних умовах сучасного ринку, вітчизняні підприємці та фізичні особи отримують доступ до найсучасніших фінансових інструментів, повністю орієнтованим на лізингоотримувача.

Таким чином, завдяки зусиллям професіоналів ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ЛІЗИНГОВИЙ ФОНД» продаж та лізинг в Україну в тих випадках, коли мова заходить про автомобілі та спецтехніки, все частіше стають синонімами.