This version of the page http://www.uba.ua/ukr/copyright/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-09. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Копірайт

Цей веб-сайт і матеріали, розміщені на ньому, були створені Асоціацією правників України або надані її членами, є об'єктом авторського права та захищаються законодавством України про авторське право. Знайомитися з матеріалами сайту, зберігати, роздруковувати, відтворювати та розповсюджувати їх дозволяється виключно в інформаційних цілях за умови, що а) до них не будуть вноситися зміни і б) кожна сторінка розповсюджуваних із сайту матеріалів вміщуватиме наведене вище застереження про авторське право. Використання матеріалу в інших цілях без попереднього письмового дозволу Асоціації правників України або іншого суб'єкта авторського права на матеріал, розміщений на цьому веб-сайті, забороняється.