This version of the page http://svoboda.zhitomir.ua/o-nas (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-07. The original page over time could change.
Про нас | СВОБОДА правозахисний центр
RSS

Про нас

Цю сторінку створено для нормальних, адекватних людей.

А також для злочинців від влади, бандитів з СБУ, міліції, прокуратури, судів та всіх інших падлюк з усіх корумпованих спецслужб України.

Правозахисний центр «Свобода»

Автор і виконавець —  незалежний журналіст — розслідувач, правозахисник, проповідник (християнин, буддист, мусульманин, йогін ... ), підприємець

Структура:

Медіа — центр: Бюро журналістських розслідувань; неформальний віртуальний медіа — клуб «Біла ворона», газета «Свобода», інші незалежні видання та інтернет — ресурси, журналісти, информаційні комісари, народні репортери ...

pcsvoboda Viktor Kotenko

http://svoboda.zhitomir.ua/o-nas/zamoviti-zhurnalistske-rozsliduvannya

http://svoboda.zhitomir.ua/karta-sajta

Вітаю вас, шановні відвідувачі!

Настав час відповісти на деякі запитання, що надходять до редакції. Найбільш поширеним є: «Кому належить видання?».
Правозахисний центр Свобода, дякувати Богові, не має жодного відношення до державних та політичних структур, чиновників, олігархів. Не фінансується ні міліцією, ні СБУ та взагалі не отримує абсолютно ніякої підтримки від будь-яких організацій або сторонніх осіб. Навпаки, на кожному кроці відчувається шалений спротив чисельних функціонерів давно хво­рого, унікально перебудованого режиму рад імперії зла.

«Свобода»- єдине незалеж­не видання на Житомирщині, стверджую це без зайвої скромності. Видання засно­ване однією особою, весь колектив редакції — одна особа, журналіст — та ж особа, видавець, розповсюджувач — та ж особа, Віктор Котенко, ваш покірний слуга. ''Сам п’ю, сам гуляю, сам стелюся, сам лягаю”. Випус­каю матеріали виключно за особисті кошти. Інтернет — видання і газета не прибуткові. Я вва­жаю, що моя «Свобода» не гірша за медіа — ресурси, які виробляються чисельними ко­лективами на грошовому «режимному» утриманні.

Видання повністю вільне від будь-яких обтяжуючих контактів і зобов'язань, що виключає цензуру і дозволяє на порядок збільшити коло читачів. Особи, які побажають надати цікаві матеріали, можуть звернутися до редактора, зателефонувавши за номером 066-97-42-634 (будьте пильні — телефон прослуховується бандитами в погонах)

Нас читають мільйони. Ідеологічна та духовна політика видання залишається незмінною. Я й на­далі буду займатися правозахисною діяльністю, проводити журналістські розслідування, пропагувати вічні духовні цінності, принципи свободи і демократії.

За Свободу в усьому світі! Амінь.

Центр юридичної допомоги:  адвокати

Духовний центр — незалежні релігійні і громадські об'єднання, Церква Бога Живого, люди різних віросповідань, які сповідують Єдиного Бога та засади свободи...

Народна служба безпеки українців

Ми всередині і зовні держав. Ми у вічній опозиції до всіх влад, режимів і диктатур. Ми завжди на сторожі прав і свобод людей, дарованих їм Богом... Нас завжди переслідують і піддають тортурам. Ми вічні воїни...  Нас вбивають — ми повертаємось ...

Мафія, яка засіла в структурах державної влади України — в міліції, прокуратурі, СБУ, податковій та інших адміністраціях тощо, постійно здійснює напади і намагається реалізувати операції з ліквідації засновника та структур Правозахисного центру. Неодноразово нападали на  Духовный центр, на газету «Свобода», на Церкву Бога Живого, Народну службу безпеки українців... Негідники атакували й атакують наші охоронні підприємства, в яких ми працюємо, заробляючи на хліб насущний. Атаки відбуваються за безпосередніми вказівками керівників — перевертнів у погонах, «робота» з нами ведеться у різних напрямках різноманітними методами, у тому числі шляхом «наїздів» на наших клієнтів з вимогами розривати з нами договори — наприклад, районні управління пенсійного фонду України, районні управління газового господарства Житомирської області тощо. Бандити намагаються руйнувати економічний фундамент нашої діяльності. Мафія наполегливо продовжує робити спроби заблокувати нас — використовуються маріонетки з СБУ, прокурори, менти, судді...  Альтернативні види діяльності миттєво беруться «під ковпак», а на людей, які з нами працюють, заводять оперативно-розшукові справи. Офісні приміщення, житло, телефони прослуховуються, ведеться постійне зовнішнє спостереження за пересуванням. Мабуть, негідникам є чого боятись. Всі ці негативні процеси документуються, матеріали будуть оприлюднені. Центр продовжує успішно працювати — знедоленим людям є куди звертатись по допомогу.

Правозахисна діяльність Центру має шалену популярність серед простих людей, неодноразово висвітлювалась центральними каналами українського телебачення, іншими ЗМІ. Влада, заради знищення Центру, використовувала служок з управління юстиції, міліції,  виконавчої служби, управління зв'язків з громадськістю облдержадміністрації, перевіряльників з санстанції, держгірпромнагляду, радіочастотного комітету, інших кадебешних служб тощо — з моргу лише ніхто ще не приходив. Приміщення редакції газети незаконно арештовувалось, проти засновника Віктора Котенка грубо фальшувались недолугі замовні справи, підприємницька діяльність зазнала численних нападів тощо.

Відеокамера зафіксувала епізод розповсюдження газети «Свобода» у Житомирі, коли найманці, впритул підігнавши мікроавтобус, намагались викрасти розповсюджувача. Лише термінове втручання наших людей завадило нападникам.

З 15 березня 2012 року для українських та закордонних видавців, журналістів, письменників, сценаристів, кінофахівців оголошується конкурс  на обробку і оприлюднення матеріалів (у т.ч. ексклюзивних, які ще не були представлені широкому загалу) журналістських розслідувань та історії боротьби режиму проти Правозахисного центру Свобода.  Переможцям конкурсу буде делегована частина авторських прав на комерційну складову від розповсюдження друкованих та кінематографічних продуктів ( в наших архівах чекають свого часу цікаві матеріали)

Пропозиції, матеріали надсилайте на електронну адресу voinallaxa@gmail.com ;


Thanx: Vanneus