This version of the page http://shkola.ukrinform.ua/node/183 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-07. The original page over time could change.
Валерія Либань - Це чудове відчуття | Школа молодого журналіста Укрінформ

Валерія Либань - Це чудове відчуття

У червні – вересні 2012 року Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ» провело Всеукраїнський конкурс юнацьких творчих робіт «Європа навколо мене». Я, учениця 9 класу Конотопської загальноосвітньої школи №14 Либань Валерія, вирішила взяти участь у конкурсі, щоб проявити свої здібності і перевірити, чи зможу конкурувати зі своїми однолітками на високому рівні. Моє есе «Я-українка! Я-європейка!» вразило журі і результатом цього стала перемога у номінації «Європейський погляд». Я навіть не сподівалася на перемогу, але так сталося, що виграла і це підняло мене ще на одну сходинку у вдосконаленні своїх здібностей. Мені було дуже приємно коли вітали друзі та вчителі, але головним є не привітання, а розуміння того, що я дійсно маю здібності, відчуваю слово. Після того, як Укрінформ привітав мене із перемогою, усе в житті стало якнайкраще. З’явилася впевненість і віра в те, що моя мрія стати журналістом може справдитися. Кожного разу, коли я дивлюся в об’єктив цифрової камери, що подарував мені Укрінформ, розумію, що в житті є дива, коли звичайну ученицю маленького міста Конотопа вітають люди не просто талановиті, а ті, які своїми силами зробили багато для розвитку інформаційного простору в Україні, а я тільки мрію поповнити їх лави. Це чудове відчуття, коли до твоєї голови лине хвиля емоцій, які спочатку виникають просто із аркуша паперу і ручки. Я дуже хочу, щоб Укрінформ продовжував розпочату роботу в рамках проекту «Школа молодого журналіста», щоб ще багато дітей усміхалися такими щасливими усмішками, як я.

Від себе я можу побажати учасникам лише натхнення і любові до рідної, такої мелодійної мови, до праці, яку вони роблять, адже лише щира душа і відкрите серце можуть створити шедевр.

З найкращими побажаннями

Валерія Либань