This version of the page http://shkola.ukrinform.ua/node/179 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-07. The original page over time could change.
Юлія Самоха - Все з чогось починається | Школа молодого журналіста Укрінформ

Юлія Самоха - Все з чогось починається

Все з чогось починається… Ось так і в мене почалось усе з конкурсу «Європа навколо мене». Наткнувшись випадково в мережі на повідомлення про такий конкурс, я довго думала, зважувала всі «за» і «проти»,  і нарешті вирішила взяти участь. Часу на написання есе в мене було обмаль, та ще й навіть не могла уявити, про що напишу. Але за лічені моменти я змогла взяти себе в руки, і створила те, за що отримала винагороду.
Цей конкурс став для мене початком моїх нових звершень на шляху до омріяної мети. І багато для цього не потрібно, лише віра в себе і в те, що ти робиш. Головне, не впадати у відчай, коли на шляху трапляються перешкоди. На всі питання є відповіді.

Так і я, вже досить давно, знайшла відповідь на своє головне питання – ким я буду у майбутньому житті. Журналістика – це мрія, до якої я йду з наполегливістю і довершеністю.

І хочу сказати всім, що участь у таких масштабних конкурсах - це крок вперед на шляху до великої мрії. Вірте в себе, в свої сили, в те, що все в житті вдасться! Неважливо, де ти проживаєш, і яке твоє соціальне становище. Не бійтеся показати себе, свій талант і те, на що ви здатні!

Удачі всім!

Юлія Самоха