This version of the page http://nbk.ua/ukr/pravovaya_podderzhka/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-07. The original page over time could change.
Національна будівельна компанія - Правова підтримка

Придбати
нерухомість

Житлова

Житлова нерухомість під маркою НБК – це сучасні, зручні та технологічно продумані комплекси у екологічно чистих районах зі своїми парками, торговими центрами, салонами краси, спортивними комплексами, підземними та наземними паркінгами, дитячими майданчиками та дошкільними закладами, охороною та консьєрж-службою.  

Комерційна

Административні будівлі офісного типу від НБК обладнані системою автоматичного пожежогасіння, вентиляції та охоронної сигналізації. 



Правова підтримка

Компанії з управління активами

Інститути спільного інвестування - це форма колективного інвестування, при якій кошти учасників об`єднуються й інвестуються Керуючою компанією в різні активи (нерухомість, цінні папери і т.д.) з метою отримання доходу інвесторами. Усі учасники фонду мають однакові права, незалежно від розміру вкладень. При цьому ризики діляться між усіма інвесторами й знижуються, завдяки диверсифікованості інвестиційного портфелю. Поки кошти перебувають у фонді, вони не підлягають оподатковуванню, що дозволяє реінвестувати отриманий прибуток.

Цінні папери під будівництво

Цільові облігації

Одним з найбільш привабливих інструментів для фінансування будівництва житлової нерухомості, враховуючи останні зміни у законодавстві, є цільові облігації. Тим більш, що такі цінні папери можуть бути придбаними деякими видами ІСІ.

Фонди Фінансування Будівництва

Новий закон "Про фінансово-кредитні механізми і керування майном при будівництві житла й операцій з нерухомістю" набув чинності 01.01.2004 г. і дозволив відкриття финасових компаній, засновниками яких, як правило, виступають великі будівельні компанії або інвестори.

 

Новини компанії

25 лютого

До уваги інвесторів

26 жовтня

Жилой дом №34 в ЖК "Парковом" введен в эксплуатацию!

01 червня

Скидка 124 752 грн при приобретении трехкомнатной квартиры!