This version of the page http://film.ua/uk/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-06. The original page over time could change.
Новини - FILM.UA Group
Категорія
  • Всі
  • DISTRIBUTION
  • PRODUCTION
  • STUDIO
  • Медіа про нас
05.04.2013

КАК КИРКОРОВ УНИЗИЛ ЖИДКОВА И ПОСТАВИЛ В ТУПИК ЗЕЛЕНСКОГО

Я вам уже рассказывала, что за кулисами съемок «Вечернего Киева» Владимир Зеленский был не настолько веселым, как обычно. Зато в кадре по-прежнему играл, как бог. Что ни говорите, а квартальское настоящее и кавээнское прошлое очень помогают юмористу в кресле ведущего.
04.04.2013

Киркоров и овцы, Руслана и мамин любовник, комплекс вахтера и Зеленский

Когда члены королевской семьи по протокольным делам проезжают по улицам Лондона, движение перекрывают ровно на минуту. Когда на съемку « Вечернего Киева» ожидают Киркорова, то ощущение такое, словно едет сама королева. В чем я вчера убедилась, побывав на записи очередных серий шоу Владимира Зеленского на студии FILM.UA.
03.04.2013

Музична складова «Нюхач»

Кожний злочин має свій запах, а кожен фільм - свою музику. Цю прописну істину ми в котрий раз усвідомили вчора, побачивши і почувши, як записують саундтрек до фільму «Нюхач»
03.04.2013

Як стати секс-символом телебачення. Поради Стрельникова і Стеценко

Абсолютним і беззастережним переможцем голосування став актор Сергій Стрельников, популярність якого злетіла після виходу на екрани серіалу «Страсті за Чапаєм».
01.04.2013

9 життів "Мадемуазель Живаго", чи нове життя Алана Бадоєва

У минулу п'ятницю в кінотеатрі «Правда» на кіностудії FILM.UA відбулася презентація, на якій показали фрагмент проекту, а також фільм про те, як його знімали.
01.04.2013

Анімаційна «Казкова Русь» взяла частку, удвічі вищу за «Київ вечірній»

29 березня анімаційний серіал «Казкова Русь» (виробництво студії Animagrad у партнерстві зі «Студією Квартал-95») на каналі «1+1» взяв рейтинг 10,66%, частку 29,25% за аудиторією 18-54, вибірка «Вся Україна».
29.03.2013

Лунтік на BABY EXPO

Минулого тижня в Міжнародному виставковому центрі пройшла найбільша виставка дитячої індустрії в Україні - «BABY EXPO». На ній була представлена різноманітна дитяча продукція із зображеннями героїв мультсеріалу «Лунтік»
28.03.2013

Компанія «МРМ» і FILM.UA об'єднали зусилля в справі підвищення рівня кінематографічної освіти в Україні

Лінійка професійних семінарів компанії «МРМ» тепер доповнена освітнім проектом Skill Bill, організованим компанією «МРМ» і FILM.UA.Group
26.03.2013

«Ангелы войны» вслед за «Великими мечтателями» отправились в Хьюстон

Военный мини-сериал «Ангелы войны» (FILM.UA , PRONTO FILM , WISE VISION) попал в шорт-лист международного фестиваля WorldFestHouston, который пройдет с 12 по 21 апреля в Хьюстоне...
26.03.2013

FILM.UA та Star Media стали сусідами

Українські офіси групи компаній Star Media і FILM.UA.Group - найбільших продакшнів СНД - відтепер розміщуються по сусідству. Star Media влаштувалися в комфортабельних офісних приміщеннях на території кіностудії в місті Києві на вулиці Закревського, 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • наступна