This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=48 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-03. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Міський комітет з економічних реформ
  • Стратегія розвитку
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба інформує
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 Увага! Оголошено місячник санітарної очистки та благоустрою міста! 

 

 Звіт про роботу виконавчих органів Хмельницької міської ради у 2012 році [pdf]  (оперативний)

 

Сплачувати за житлово-комунальні послуги - обов’язок кожного!

 

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста

  



 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 

 
 

Хмельничани вшанували визволителів рідного міста
Понеділок, 25 березня 2013, 12:10
25 березня 1944 року військами Першого Українського фронту місто Проскурів було визволене від німецько-фашистських загарбників. Сьогодні, у день відзначення 69-ої річниці визволення міста Хмельницького, відбулася урочиста церемонія покладання вінків і квітів до пам’ятників та обелісків на Військовому кладовищі. Участь у святковому заході взяли Хмельницький міський голова Сергій Мельник, заступник міського голови Анатолій Нестерук, голова Хмельницької обласної ради Микола Дерикот, голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха, від обласної ради організації ветеранів України Володимир Купратий та Іван Бабак, від міської ради організації ветеранів України Мунір Садиков та Тимофій Величко, народні депутати України.
Детальніше...
 
Про визволителів та ветеранів турбота постійна
Понеділок, 25 березня 2013, 11:00
69 років поспіль хмельничани пам'ятають і шанують безсмертний подвиг тих, хто в буремні воєнні роки наближав світлий день визволення Проскурова. Це визволителі міста, члени Проскурівського підпілля, працівники тилу, всі, хто виніс на власних плечах неймовірний тягар страждань Великої Вітчизняної війни. Сьогодні поруч з нами у Хмельницькому проживають 2 визволителя - Випірайленко Олександр Васильович, Кузьмичова Марія Дмитрівна, а також 4 члена Проскурівського підпілля - Герасимова Анастасія Онуфріївна, Літинська Раїса Павлівна, Нетяга Юхим Кирилович, Ченаш Марія Миколаївна.
Шанованих ветеранів із знаменною датою привітав начальник управління праці та соціального захисту населення Словян Воронецький. Представники управління відвідали кожного ветерана на дому також завітали і до Кавалера чотирьох медалей “За відвагу”Атаманюка Григорія Сергійовича та голови товариства інвалідів Великої Вітчизняної війни Величка Тимофія Івановича.
Детальніше...
 
Розкрити свої творчі можливості підопічним “Родинного затишку” допомогло свято танцю
Понеділок, 25 березня 2013, 10:13
Яскраве і незабутнє свято танцю пройшло днями в Центрі реабілітації та тимчасового перебування інвалідів з розумовою відсталістю “Родинний затишок”.
Давні друзі Центру - студенти-волонтери Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії разом із фахівцями та підопічними соціального закладу підготували колоритні танцювальні номери, адаптовані відповідно до можливостей молодих людей з особливими потребами. Концертно-розважальну програму розпочали з вічно-молодого віденського вальсу. У репертуарі були представлені також танок з неперевершеною назвою та глибоким змістом «Намалюю мрію» та запальна, рухлива «Макарена».
Детальніше...
 
До уваги керівників підприємств, установ, організацій, підприємців!
Понеділок, 25 березня 2013, 09:45

З 2009 року у місті діють затверджені міською радою Правила благоустрою території міста Хмельницького, які є обов’язковими для виконання органами державної влади та місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями, незалежно від їх відомчого підпорядкування та форми власності, фізичними особами-підприємцями, органами самоорганізації населення, громадянами. Тому - підприємства, установи, організації усіх форм власності, фізичні особи-підприємці, в тому числі орендарі приміщень зобов’язані забезпечувати своєчасну очистку від снігу та льоду закріпленої за ними території, дотримуючись таких правил:

Детальніше...
 
Відбудеться науково-технічна конференція “Сучасні методи і технології проектування, будівництва та експлуатації інженерних споруд на автомобільних дорогах”
Понеділок, 25 березня 2013, 09:06
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національний транспортний університет, компанія “Standartpark”, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Державне агентство автомобільних доріг України “Укравтодор” проводять Міжнародну науково-технічну конференцію “Сучасні методи і технології проектування, будівництва та експлуатації інженерних споруд на автомобільних дорогах”. Науково-організаційний комітет запрошує зацікавлених осіб взяти участь у роботі конференції, проведення якої планується на 4 – 5 квітня 2013 року в Національному транспортному університеті, м. Київ, вул. Суворова, 1.
Детальніше...
 
Дорогі визволителі міста Хмельницького, учасники Проскурівського підпілля, ветерани Великої Вітчизняної війни! Шановні хмельничани!
П'ятниця, 22 березня 2013, 17:00
Сердечно вітаю вас із 69-ю річницею визволення Хмельницького від німецько-фашистських загарбників.
25 березня 1944 року навіки залишиться однією з найвеличніших і найсвітліший дат в історії нашого міста.
3252 радянських воїни віддали своє життя під час визволення Проскурова, близько 4 тисяч найкращих його синів і дочок поклали голови на фронтах Великої Вітчизняної війни, заплативши найдорожчу ціну за свободу рідної землі.
Детальніше...
 
План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 25 до 31 березня 2013 року
П'ятниця, 22 березня 2013, 16:43
Детальніше...
 
25 березня – 69 річниця визволення обласного центру від фашистських загарбників
П'ятниця, 22 березня 2013, 14:55
25 березня виповнюється 69 років від Дня визволення міста Хмельницького (Проскурова) із фашистської неволі. Традиційні заходи з ушанування визволителів відбудуться цього дня о 10.00  на Військовому кладовищі та біля Вічного вогню.
Міська влада запрошує усіх хмельничан взяти участь у покладанні вінків і квітів до пам’ятників та обелісків на честь визволителів рідної землі, віддати заслужену данину поваги і шани усім тим, хто на фронті і в тилу ворога героїчно, безстрашно і самовіддано боровся проти фашистської чуми, хто пережив трагічні і славні часи жахливих страждань, великих бойових і трудових подвигів, схилити голови перед пам’яттю загиблих воїнів.
Детальніше...
 
Увага! Погіршення погодних умов
П'ятниця, 22 березня 2013, 14:45
За оперативною інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології 22-23 березня переміщення активного циклону з Балкан зумовить у місті Хмельницькому складні погодні умови: сильні місцями дуже сильні снігопади, ожеледь, хуртовини, на дорогах ожеледиця. Посилення вітру до 17-22 м/сек., місцями пориви до 25-30 м/сек.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
П'ятниця, 22 березня 2013, 14:44
У зв’язку з ремонтно-профілактичними роботами на трансформаторній підстанції 25 березня з 09.00 до 16.00 буде призупинено електропостачання за адресами: вул. Тиха, №№1-27 та 48-80; вул. Весела, від №2 до №36, №№1-3; вул. Сагайдачного, №№37-91 та від №82 до 88, а також вул. Новосільна, №№52-56.
Цього ж дня з 10.00 до 14.00, у зв’язку з проведенням профілактичних робіт на трансформаторній підстанції, буде відсутня електроенергія у будинках: №№105 і 107 на вул. Кам’янецькій.
Детальніше...
 
Година Землі 2013 – Кинь виклик світу, щоб врятувати Планету!
П'ятниця, 22 березня 2013, 14:40
23 березня о 20.30 люди по всьому світу вже всьоме вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату. Україна долучається до Години Землі вже п’ятий рік поспіль, активно підтримуючи всесвітній кліматичний рух та прагнення до сталого майбутнього. Година Землі була започаткована Всесвітнім фондом природи WWF в Сіднеї (Австралія) у 2007 році, і з того часу виросла до світової екологічної ініціативи, яка об’єднала більше 7000 міст у 152 країнах на всіх континентах у прагненні до майбутнього без зміни клімату, майбутнього, у якому всі забезпечені природними ресурсами, майбутнього, у якому людина живе в гармонії з природою.
Детальніше...
 
У Хмельницькому приділяється належна увага розвитку культури
П'ятниця, 22 березня 2013, 14:35
Підсумки організаційно-творчої та фінансово-господарської роботи установ культури і туристичних організацій міста у 2012 році та завдання із забезпечення їх діяльності у 2013 році обговорили у розширеному засіданні колегії управління культури і туризму міської ради. Засідання за участю керівників, головних бухгалтерів, голів профспілкових комітетів закладів культури міста пройшло днями у концертній залі дитячої музичної школи №1 ім. М. Мозгового.
У роботі колегії взяв участь куратор галузі заступник міського голови Григорій Давиденко.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Музей історії міста прийматиме пересувну історико-документальну фотоекспозицію "Хмельниччина в роки Великої Вітчизняної війни"
  • Культурно-мистецька афіша міста Хмельницького 25 – 31 березня 2013 року
  • Вчителька математики презентувала віршовану збірку
  • Клієнти терцентру поспілкувалися із священиком на тему Великого посту
  • До Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом
  • 22 березня - Всесвітній День водних ресурсів
  • Про відмову та відстрочку в задоволенні запиту на отримання публічної інформації
  • Визначено переможців читацького конкурсу
  • Він знає про кораблі все
  • Що роблять ЖЕКи
  • Хмельничанин Павло Олійник став чемпіоном Європи з вільної боротьби
  • РЕМ повідомляє
  • На депутатському дні міські обранці ознайомилися із виконанням програм зайнятості населення, розвитку освіти та затвердили титульні списки на 2013 рік
  • Ситуація із захворюваністю на грип у Хмельницькому ускладнюється
  • Заступник міського голови зустрівся з представниками ОСББ
  • Зміни в законодавстві України
  • Депутати продовжують звітувати перед виборцями
  • Комунальні служби забезпечують функціонування міського господарства
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 5 з 37
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02